90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 178

• 38 745
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
Добро утро и от мен,

Като стана въпрос за ориза на Савинка, сега си спомням някога като малка /имам предвид 16-17год/, майка ми ме води при специалист диетолог, който ми беше направил схема на хранене! Като първите три или четири дни беше на такъв ориз без краставица обаче и английска сол! Оффф, отплеснах се, та хубаво че беше той да отслабна, че в пубертета бях Embarassed...!

Иначе след въглехидратите съм -400гр, отдавам го на вечерята - кисело зеле с две филийки пълнозърнест хляб!

Хубав ден на всички!

# 436
Добро утро Simple Smile Аз съм 6 ден от началото на диетата и нямам идея колко съм свалила.... Имам ел. кантар вкъщи, но нямам нужда да се меря Simple Smile Като цяло обаче, усещам промяна Simple Smile Имам едно питане, относно часовете, межди 8 и 12 Simple Smile Може ли да се ядат сушени плодове, без добавена захар...например 1-2 сушени смокини ???

Може.Закуската е 8 сушени плода. Simple Smile

# 437
Добро утро.
Днес пак съм на ориза ,че такова ПМС ме гони... Sick
И въпрос-на 13-ти ми е втори воден. Аз го правя като втори плодов(като кърмачки Mr. Green). Но напоследък мернах тук в темата,че това не е според правилата. Та-какво да правя-втори плодов или да прескачам newsm78
Благодаря  bouquet

# 438
Добро утро.
Днес пак съм на ориза ,че такова ПМС ме гони... Sick
И въпрос-на 13-ти ми е втори воден. Аз го правя като втори плодов(като кърмачки Mr. Green). Но напоследък мернах тук в темата,че това не е според правилата. Та-какво да правя-втори плодов или да прескачам newsm78
Благодаря  bouquet

Според мен може втори плодов, още повече щом кърмиш! Но и другите да кажат! Hug

# 439
  • Плевен
Ника недей изчезва  Peace Даваш ценни съвети...а и какво ли би станало ако всички ,с които си заслужава да пишеш в темата изчезнат  newsm78 Лоша работа.
Аз снощи се престраших да се кача на кантара...и се чудя да вярвам ли ...да не вярвам ли .Абе надолу съм.След днешния плодов утре пак ще се премеря  Hug
Неродена мома ех тая колежка як режим има Simple Smile
А като гледам тия караници, така ми се ядат пуканки.......  Laughing
И на мен ама нямам време  Flutter
Да кажа един съвет за тези ,които не им се рови из всички теми да търсят кое кога може да се ядеПишете в гугъл пример : овесени ядки 90 дневна диета ; и ви излизат хиляди линкове където пише в кой ден се яде даденото нещо.Аз поне така си спестих доста въпроси тук в темата ,които сигурно са задавани хиляди пъти.Само съвет Peace
Не намерих обаче във ВХ кафето с мед с яденето ли се пие или 30 мин след  newsm78 и бульона дали е задължителен  newsm78
Лек ден на всички аз се отправям към портокалите  newsm55

# 440
Савинка, Господ здраве да ти дава  Praynig
Ужасен ориз = невероятни резултати. При механичен кантар някъде към 1,8-2 кг надолу  Grinning
Сега следва задачата да го задържа тоя минус, че вече в края на втори цикъл не съм мръднала почти от първия воден, но не съм се отчаяла, защото чувството да си режимен и да правиш нещо добро за себе си е несравнимо. А когато има и резултати -  Grinning Grinning Grinning
Кеееееееф  newsm53 smile3521

# 441
Добро утро Simple Smile Аз съм 6 ден от началото на диетата и нямам идея колко съм свалила.... Имам ел. кантар вкъщи, но нямам нужда да се меря Simple Smile Като цяло обаче, усещам промяна Simple Smile Имам едно питане, относно часовете, межди 8 и 12 Simple Smile Може ли да се ядат сушени плодове, без добавена захар...например 1-2 сушени смокини ???

Може.Закуската е 8 сушени плода. Simple Smile

Йеееееессссссссс Simple Smile Супер супер супер Simple Smile

# 442
zveti81-аааа, не кърмя аз. Малката е вече кака Hug
Въпроса ми по-скоро е-кое е правилното за воден ,неизкаран като воден:
втори плодов или пропускане Thinking

# 443

Санитка, тъжно ми стана за теб, пари няма, фурна няма, откраднали и тенджерката, припомни ми за мойте студентски години. Добре, че бързо ще се прибереш! Карай както можеш за сега. Надявам се, че имаш и приятни емоции.

Aaa ти пък - моля ти се Simple Smile
Разбира се, че има и хубави неща. Не, няма причина да ти е тъжно, просто нещата от живота  Mr. Green
Няма страшно, аз съм мъжко момиче.
Което сега отива да потича малко   bouquet

# 444

Извинявам се, не съм прочела правилно! Втори плодов, аз предният път така правих! На водния ми прилоша, хапнах банан и се оправих! така че съветът ми е да караш втори плодов!  bouquet

# 445
Добро утро, фиданчета! Вчера не можах да си отчета варивата, ще го направя сега- З  -  1 банан и кафе, ) - супа от червена леща,  лук,  морков,  картоф и картофена салата от която хапнах точно 2 хапки и за В - същото , но май не беше 1/2.   Днес кантара ме изкара пак 63кг , 2кг сваленислед първата четворка се затвърждават, но ще изчакам да мине и плодовия утре , за да си променя лентичката. Днес съм на въглехидрати и засега на 1 банан за закуска, мен друг плод просто не ме засища. На обяд ще хапвам филийки с лютеница, но вечерятааа  не ми е ясна, защото съм на кокошо парти  Laughing , както беше писала някоя от вас вчера, и сигурно ще хапна салата с  пърленка ,  нещо такова ще е , но ще гледам да е до 20.00ч.  И след  като прочетох, че всички имате минуси  след ориза на Савина, вече знам, че ще го пробвам и аз в следващият ми ден за варива, дано да разкарам още някое грамче, а защо не и килце Wink Хубав ден от мен , ще ви следя.

# 446
  • София
В книгата пише да се прескача.  Peace

havaiskoto_dupe, кафето с мед като част от яденето го възприемаме тук, може и със захар в този ден.  Peace Бульона се пие само на обяд в белтъчен и бобов ден. 300 мл. веднага след приема на твърдата храна. Тук май само едно момиче го спазва това правило. В книгата е даден като задължителен в белтъчен ден и пожелателен в бобов ден.  Rolling Eyes Аз лично не мога да го изпия това нещо след като се наобядвам.

# 447
Ааа, не! Няма да го бъде тая.  #Cussing out От днес почвам и тренировки.  #2gunfire

# 448
  • Mars Hotel
Добро утро!
И аз съм почти цял кг надолу след ужасния ориз. Савинка, bouquet

Днес съм на рожден ден на племенника ми и се хапвам тортичка.  bowuu Успешен ден на всички.

# 449
  • София
Да похваля и аз ориза, определено ще започна по-често да го прилагам, пък накрая и с вкуса му мога да свикна  Mr. Green. Иначе след него съм -1,6 кг., което значи от началото-15 ден съм -6 кг.  newsm44 newsm44 newsm44. Днес мисля да се поглезя с пърлена и доматена супа с фиде за обяд и сега мъжа ми купи кроасани за закуска, като гледам как сладко ги похапват...ама си оставям един за вечеря и след него редче /по дължина  Laughing/ от един натурален щоколад, горчииив, ама аз много го обичам.  Hug
Момичета и пак да помоля да разясните малко за рецептите в рецептената тема-само на мен ли ми се струва, че част от тях са доста нережимни, че ако всички са режимни, явно път нещо бъркам аз.
Лек и усмихнат ден на всички.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт