90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 178

• 38 744
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
ДД фиданки  Hug. Днес ми е 6 ден от режима, съответно  бобов. За закуска 1 киви и 1 кафенце, за О познайте какво Mr. Green - "гадният" ориз с краставица. Е не е чак толкова лош колкото си представях( пък аз и не обичам сол). Само, че количеството, което си бях приготвила за обяд ще ми остане и за вечеря, доста засища, а ако има и при мен резултат... Crazy Приятен ден ви пожелавам и много минуси  на кантара Heart Eyes

# 481
Здравейте!
Реших, започвам от днес. След вчерашния ориз не знам дали съм свалила, тъй като не се меря всеки ден, но се чувствам лекичка.
За протокола, започвам второ завъртане (малко по-рано, отколкото трябва)
Първо завъртане, старт 72 кг., край 61,5 кг.
Второ завъртане, старт-61 килограма, цел 57, но на всичко започващо с 5 ще се радвам.
Талия- 70, Ханш-94, Бедро-55
Наясно съм, че няма да ми е лесно, защото познавам тялото си и знам, че под 60 става много трудно, но колкото-толкова. Наясно съм също, че трябва да започна да мисля не толкова за отслабване, колкото за стягане  Rolling Eyes Ама как мразя да правя упражнения, просто ми е безкрайно скучно  Rolling Eyes
 Меря се на четворки, сантиметрите след воден.
Сега като ви четох ми стана ясно, че съм сгрешила като съм правела втори плодов, вместо воден  newsm78 Сигурно при това завъртане ще го пропускам. Мъжа ми така правеше... Той има още 20-на дни до края, свалил е 10 килограма, в момента се храни по-обилно, защото не иска да сваля повече, засега постига това, което иска.

Меню за днес:
З: банан
О: кофичка кисело мляко, кашкавал, салата от китайско зеле и моркови
В: нещо от месо + същата салата

Относно печените ябълки аз ги режа на две, махам семките и ги слагам в тавичка, на дъното на която има малко вода. Поръсвам и с канела и малко ванилия. Стават много хубави. Ако се избере по-кисел сорт, стават кисели, ако сорта е по-сладък са по-сладки  Peace

# 482
здравейте, момичета,
зачетох се в поредната дискусия и ще изложа ценните си мисли  Wink по темата, които в някаква степен ще преповторят пост на Ника
смятам, че една част от „диетуващите” изобщо не разбира каква е всъщност основната полза на 90ДД
ако човек наистина осъзнае, възприеме и спазва принципите на режима и почивката след него свалените килограми са малката полза
голямата полза е, че ще се научи да се храни правилно и занапред ще разполага с добро тяло и добро здраве без да ограничава храната
струва ми се, че някои правят „тъпата диeта” (цитирам форумка), за да свалят килограми с цел да си облекат няколко номера по-малки дрехи и да я подкарат с храненето по старому
затова и тези само, подчертавам само 90 дни им изглеждат безкрайни
нямам намерение да се изживявам като ментор, разбирам, че повечето момичета тук са на половината на моите години и по друг начин гледат на живота, синът ми е на 27, та покрай него ги разбирам
аз поостарях, уви, и, надявам се, помъдрях и сега просто споделям наблюдения, а всеки прави с тялото си каквото реши
за себе си съм приела принципите на режима доживот – така вече три месеца след края на второто завъртане съм запазила постигнатите килограми без абсолютно никакво усилие – ям 3 пъти на ден в доволни количества вкусни храни, не гладувам и се чувствам отлично
и без да преувеличавам - липсва ми подредеността на режима, бях решила на 15 март да започна третото завъртане – тогава навършвам трите месеца „почивка”, а искам да сваля още 3-4кг, но ще започна в понеделник, 12 март
умишлено пиша почивка в кавички
  bouquet

# 483
  • София
Здравейте, влизам да се похваля, че след вчерашния "оризиво-краставичен" ден съм - 1.300. newsm44 newsm44 newsm44 Засища и е по-малко гаден, отколкото очаквах, а днес успях да се пъхна в един панталон, купен "с перспектива", който изобщо не ми ставаше. Много съм щастлива, ей!!!
Сега ще се върна назад да видя на кой как му се е отразил ориза.

Хубав ден на всички!

# 484
  • в моята си къща
 titi_75  ,аз лично  не бих консумирала готов бульон.По принцип не съм привърженик на  никакви химии от типа на топли чаши и разни Магита.НО пак казвам това е мое мнение.Според мен целта на бульона е той да ни засити , той играе ролята на супа.В един истински зеленчуков бульон няма нищо , нито дори калории , ако го погледнем от тази страна , а готовите бульони  мисля че съдържат  не само химии , цар.нишесте , но и някаква мазнина.

# 485
titi_75  ,аз лично  не бих консумирала готов бульон.По принцип не съм привърженик на  никакви химии от типа на топли чаши и разни Магита.НО пак казвам това е мое мнение.Според мен целта на бульона е той да ни засити , той играе ролята на супа.В един истински зеленчуков бульон няма нищо , нито дори калории , ако го погледнем от тази страна , а готовите бульони  мисля че съдържат  не само химии , цар.нишесте , но и някаква мазнина.
И всякакви Е-та , които са вредни за здравето , аз съм обявила изцяло бойкот на NESTLE

# 486
Бульонът, ако се пие, трябва да е домашно приготвен, иначе освен да се задържи вода от толкова сол, май друг ефект няма да има.

# 487
bubolina 31, никакви газирани неща не са позволени.

Благодаря ти ,Хари! Hug Ще я спра тогава. Преди време мой приятел фитнес инструктор казваше за газираните напитки,че са течен целулит #Crazy Но за водата си мислех,че не важи

Как да е,слушам и изпълнявам Simple Smile Този път(миналата година правих режима) съм решила и вино да не пия. Предполагам,че няма да умра  Joy Ще споделям менюта ако греша да ме строявате.

# 488
  • София
здравейте момичета:)))))
този ориз много примамва с ефективността си-ще се пробва:)  Mr. Green
днес плодов
закусих с 3 сушени сливи и чаша със следното съдържание: сок от 1/2 лимон и 1/2 портокал разреден с вода и добавени фибри/приличат на хуск,за wc ги пробвам, че там имаме проблем редовно/ след като съчетах сока и сливите се замислих, че смесването на плодове сутрин не е редно;питането ми е в тази връзка- харесва ми сутрин да пия сока от половин лимон с топла вода,да добавям ли и плод?
обяд: ябълка
вечеря смятам да е настъргана ябълка с канела и малко орехи

не съм се качвала още на кантарев, но сантиметърът ме изкуши сутринта, паднали са 3 сантиметра...утре ще се консултирам и с кантарът!

хубава събота на всички  bouquet

# 489
Закуската си е закуска.Водата с лимон е отделно нещо.

# 490
  • София
мерси Хари:))))))

# 491
здр. момичета, днес Белтъчен ден ... З- банан, О-пил.пържола с краставица и малко кашкавал,В- пил.пържола и салата(без сол и олио) . Имам и един въпрос - за първата 4-ка не бях свалила нищо,възможно ли е да е от това че не пия нужната вода? няма да се отказвам за сега Simple Smile

# 492
За обяд си смесила два белтъка, а не трябва.Водата- колкото повече, толкова по-добре.

# 493
Лорейн-и аз се чудя за втория плодов все още. Защото до преди няколко дни не се коментираше като грешка,а сега-кво стана Crossing Arms.
нану-в твоята книга какво пише?

# 494
  Здравейте и от мен  Hug
  Да се отчета и аз ,ден трети на ВХ . Наложи се да си сменя менюто за днес , но се надявам че не съм объркала нещо .
З- пропуснах я , но така се наложи
О- спагети +доматен сос / включващ малко гъби , 2 маслинки , 2 скил. чесън /
В - парче торта + лентичка шоколад .
  Утре съм на плодов ден , надявам се да издържа  Peace

Общи условия

Активация на акаунт