90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 178

• 38 705
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
  • в моята си къща
Добро утро! Няма никой  в темата май , всички ли още спите Grinning.
След стриктен плодов -700 гр.  ,тегло в момента  61,8 .За 12 дни -4 кг.
Днес белтъци.Планувам за обяд заек в гювеч и някаква салата, а за вечеря спанак с яйца на очи.Ама  ще видя в движение какво ще е в крайна сметка.

# 571
Добро утро Hug

След вчерашния първи белтъчен ден съм 0.700кг от горе ooooh!. Дано е задържана вода.
Днес ще ида да видя родителите си и поръчах на мама варени картофена салата с лук. И ще поливам с вода. Дано излезе задържаното. Simple Smile

Много усмихнат ден на всички   bouquet

# 572
  • Варна
Добро утро на всички!

Аз днес съм на детски рожден ден, ден варива. Ще отчитам после менюта.
Хубава и спокойна неделя Hug

# 573
Добро утро дами. Днес имам малък +, но е нормално след вчера, а и от предошните плодов и оризов няма как Simple Smile Вчера на обяд бях толкова бясна на мобилния ми оператор че ми е изтрил целия телефонен указател, че думи нямам. Телефона ми беше на ремонт и ми го върнаха неузнаваем- с нов софтуер, дисплей батерията, настройки и т.н./ Ужас. Та хапнах въглехидрати и смесих сладко и солено, беше малко повече като количества, а за вечеря около 70-90 гр печени домашни фъстъци и малка чиния грах с домати.Днес мисля да съм на белтъци, но ще видим. Сега изчезвам да уча Heart Eyes Хубав ден.

# 574
Добро утро!
След вчерашния първи белтъчен съм -0,300 кг Grinning.
Менюто за днес:
З-грейфрут
О: леща
В: ориз с гъбки
Хубав ден от мен Laughing

# 575
Тонита,  много добър резултат :l Simple Smile
Аз след вчерашният ден съм - 800 гр..крайно време беше да мръдне този кантар ,но вечерята ми беше в 5 ч. и така мисля да си вечерям ,че май по добър резултат дава кантара  на другият ден  Mr. Green.
И така досега 4 кила за 19 дни ,колкото толкова  Wink.
Снощи цяла вечер съм ходила до тоалетната ,пих вода до 8 ч. но постоянно ми се пиша ,и така цяла нощ ,до сега не ми се беше случвало да посещавам тоалетната посред нощ.  newsm78
Днес бобов ден ,но още не съм го измислила ,ще дам отчет вечерта/
Хубав ден !

# 576
Добро утро!
При мен пак няма движение, ни нагоре, ни надолу след плодовия.
Днес ще си доям помелото от вчера, за обяд - яйца на очи в тефлонов тиган и зелена салатка, за довечера - същото.
Хубав ден на всички!   bouquet

# 577
  • до моите любими хора
Добро утро девойки   bouquet
А бе револт само на мен ли ми се губи или наистина зачезна  newsm78
Аз днес ще благославям САВИНА с нейния ориз, защото кантара показа -900 гр  newsm44 Е не са Савинените -2 кг, но аз съм много доволна.
Забравих да ви се похваля, че вчера видях седмицата на кантара и днес с помоща на ориза вече са 79 кг  newsm44
Днес въглехидратен:
З- 2 ябълки
О- жито с лимон
В- жито с лимон, бисквита и малко пудра захар
Продължавам и днес по Савинения план, пък да видим утре какво ще покаже кантара.
Аз се надявам да е минус отново де  Wink
Ма тези дни ми е много гот като се хваля само с минуси Grinning, ама цял месец като не мърдаше кантара пък ми беше кофти. Сега мисля, че заслужено ме радва.
Хайде утре ще се хваля пак  Joy

# 578
Здравейте, фиданки Simple Smile

днес съм на белтъчен ден:

З - 1 банан и кафе с мед
О - печена скумрия със зелена салата
В - яйца с праз и зелева салата

Да ви споделя - най-трудно за измисля ми е менюто за ВХ  Laughing. Споделяйте идеи  Peace

# 579
Добро утро момичета,

И аз задържам кг! Днес белтъчен: З: ябълка, О: сирене и кашкавал запечени на микровълнова, В: риба и салата!

Хубав ден на всички!  bouquet

# 580
Добро утро
откакто съм на режима имам страхотно главоболие доста често, мисля че преди години се дискутираше този въпрос че е вследствие на режима , при вас как е?

Днес плодове портокали, ябълки, киви , банан.

# 581
Добро утро
откакто съм на режима имам страхотно главоболие доста често, мисля че преди години се дискутираше този въпрос че е вследствие на режима , при вас как е?

Днес плодове портокали, ябълки, киви , банан.

Аз имам страшно главоболие и ми е много студено когато съм на плодове! Това съм го забелязала още първият път когато правих режима! Даже вчера вечерта направо ме хванах лудите, такъв студ, че направо ме втрисаше!  Embarassed

# 582
Добрютру!  Hug

Днес ВХ:

З - ябълка
О - хляб с лютеница и салата
В - по-малко хляб със салата и гъби на фурна, лента черен шоколад (какво не му харесвате на тоя шоколад, не знам  newsm78 )

Във вторник слагам плувките. Има ли някой с мен?

Нану, четох в един от постовете ти, че ти си сваляла см в третия цикъл. Как се надявам и аз да съм така....  Praynig

Хубав и отслабващ ден, момичета!

Скрит текст:
Обичам го тоя режим

# 583
  • Плевен
Момичета много минуси ви желая днес Simple Smile Аз съм много доволна от поредния плодов и кантара. Hug
Днес белтъчен,ще ходя до метро и мисля да си взема консерва риба тон в растителна олио,
З: кафе + 2 банана
О: риба тон + някоя салата
В : половин от същото

Тази консерва риба тон според вас режимна ли е ? Ще видя какво пише и на съдържанието ама се пак... newsm78

# 584
  • София
Добро утро.

Хавайско дупе, няма как да ти кажем дали е режимна, като не знаем съдържанието. Ако е само риба и мазнина - е режимно.

Общи условия

Активация на акаунт