90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 178

• 38 705
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро!
radostani и аз забелязах, че револт го няма, явно се е уплашил от кокошарника, който направихме преди няколко страници... tooth
Днес съм на месо  и  smile3508 какви вкусотии съм си замислила + салата от китайско зеле,моркови и червена ряпа.
Утре смятам да си направя от ориза на Савина и се надявам, че ще ми подейства. Praynig
След вчерашното чистене имам -400, доволна съм, сега отивам да потичам в гората и после учене по право... #Crazy
Хубав, усмихнат и слънчев ден!

# 586
Добро утро Simple Smile

Чета,чета и се чудя какъв е този ориз на Савина ?

# 587
Ради Simple Smile,
Е, как четеш, а не разбра какъв е ориза - сигурна в тази тема на 10 места го пише и то даже спор настана от питанки.... Май не четеш  Mr. Green
Оризът се сварява без мазнина и сол и преди употреба го ядеш с неовкусена краставица. Това е Simple Smile Успех!

# 588
Ами имам малко бебе и чета на диагонал  Joy Извинявам се за неудобството Wink

Лек и слабеещ ден  smile3521

# 589
  • до моите любими хора
Ради ако решиш да го ядеш го консумирай топъл, че студен направо е  Sick
Вчера вечерта като ядох в 17 часа е вечеря за мен Mr. Green та се залепи моята мишка до мен и иска и тя Първия път като и дадох беше топъл и го изяде, но по-късно накрая поиска пак и и дадох малко и директно го изплю  Mr. Green Joy Така, че само топъл ако искаш да го прекараш Grinning

# 590
  • Cavan, Ireland
Днес плуване, свободен стил в първи коридор smile3549

Купих си нов бански вчера и днес в буквалния смисъл отивам да се пробвам, че с този крак дето ме мъчи не мога да мръдна друго да правя, ако не ми се получи ще редувам парна баня, сауна, джакузи...все файда Simple Smile

Хубава неделя на всички!

# 591
  • София
Привет и от мен! За втори път се вливам в стройните редици Wink, миналата есен свалих близо 11кг с режима, ама празниците подкопаха устоите ми  Blush, та си върнах около 4 кг. Започнах втори тур онзиден, съответно днес - любим ВХ ден. Mr. Green Планирам бисквити, шоколади и спагети.

# 592
Здравейте  Hug
Днес 7 ден- въглехидрати.  За закуска 1 киви, за обяд и вечеря планирам пица със зеленчуци и ред черен шоколад. Обичам сладко, но не и като основно за вечеря, затова за сега ще я карам така Whistling Дано не  е много фатално.
Хубава неделя ви пожелавам!

# 593
Здравеите фиданки,кадвам се Дани и съм на режима от 9 януари До тук свалените ми килограми са 13.За информация годините ми са 49 и см много щастлива с резултата.Борбата ми с килограмите продължава вече 13 години,но този път се надявам да успея без така омразния ми йо-йо ефект.На новоначинаещите искам да кажа -повече инат и мотивация-режимът работи и при по зряла възраст.УСПЕХ!!!

# 594
Добър ден и  от мен!!
Днес съм   sport027
З:две чаши вода
О:кана вода
в:кана вода
 Mr. Green

# 595
Здравейте.

Имам малък минус.  Party Днес е продов ден, но за съжаление се успах и не закусих. В 11 часа хапнах стафиди и пих кафе с мед.

Утре - Втори воден.  tooth

Лек ден.

# 596
Здравейте момичета!
Менюто за днес е:
З: 2 портокала
О: картофи с ориз, салата - зеле, моркови, краставица, малко целина
В: същото, но по-малко

Хубав, макар и мрачен ден!   bouquet

# 597
  • гр. София
Здравейте, фиданки.
Днес +1 кг. Предполагам, че задържам вода.
Менюто ми днес е:
З. - две малки ябълки.
О. - бобена салата и салата от зеле с моркови.
В. - половината от обяда.
Приятен ден ви желая!

# 598
След вчерашния режимен ВХ съм -500гр. (май е от водата, защото в предходния ден с варивата пих по-малко от обичайното за мен количество и тогава отчетох +400гр.). За 7 дни: -2,3кг.
Днес - плодов.
Между другото, сблъсквам се с противоречия относно плодовия. Тук на 1-ва страница пише, че плодовете могат да се съчетават (или аз нещо не съм разбрала?), а навсякъде другаде из нета, където съм намерила информация за 90ДД пише, че пак трябва да е само 1 вид плод на 1 хранене, както е при закуската в другите дни. А виждам, че почти всички съчетавате на 1 хранене не само 2 плода, но и плодове + зеленчуци или плодове + ядки. И другото ми недоумение, нали всичко трябва да е неовкусено (това аз го разбирам без никакви подправки), а виждам, че ядете тиква с канела и/или тиква с канела и орехи. Какво точно не съм разбрала?

# 599
След вчерашния режимен ВХ съм -500гр. (май е от водата, защото в предходния ден с варивата пих по-малко от обичайното за мен количество и тогава отчетох +400гр.). За 7 дни: -2,3кг.
Днес - плодов.
Между другото, сблъсквам се с противоречия относно плодовия. Тук на 1-ва страница пише, че плодовете могат да се съчетават (или аз нещо не съм разбрала?), а навсякъде другаде из нета, където съм намерила информация за 90ДД пише, че пак трябва да е само 1 вид плод на 1 хранене, както е при закуската в другите дни. А виждам, че почти всички съчетавате на 1 хранене не само 2 плода, но и плодове + зеленчуци или плодове + ядки. И другото ми недоумение, нали всичко трябва да е неовкусено (това аз го разбирам без никакви подправки), а виждам, че ядете тиква с канела и/или тиква с канела и орехи. Какво точно не съм разбрала?

В превода на рецептите от книгата по дни, за плодовия масово има смесване на плодове, ядки и напр. подправка за щрудел. Според мен да не са подправени зеленчуците/плодовете означава да не се използва сол или мазнина и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт