90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 178

• 38 711
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Днешния плодов до тук върви добре, след вчерашния супер режимен въглехидратен като количество днес имам малък +, но не е болка за умиране, днес ще го оправя.  Обаче се зачудих какво да готвя за утре-белтъчен и понеже искам малко да мина на режим едно и също на обед и вечеря, трябва да сготвя днес. Обаче като една немного веща в кухнята имам питане: имам сварено месо и кисело зеле, как да направя кисело зеле с месо?  Embarassed изчетох 30 рецепти, ама нещо не мога да се ориентирам запържва ли се задължително това зеле, кога наливам тоя зелев сок и колко трябва да е..., моля Ви дайте едно рамо, да не се изложа, че мъжа ми и без това ми се смее.   #Cussing out

# 601
Аз вчера след първия воден нали се оплаквах, че не е имало никакъв ефект. Е, явно нещо е имало забавено действие, защото вчера сутринта след воден бях 71,5 кг, а днес съм 70. newsm44
Не знам как стават тия работи, но съм доволна. Днес ще хапвам манджа от грах с картофи и салата краставици.
Хубав остатък от уикенда на всички!  bouquet

# 602
  • до моите любими хора
Ей девойки ми това жито било по-гадно от ориза вчера  Sick Sick Sick Sick Sick
Сложих му само малко лимонова кора и така го ядох, но беше направо ужасно
И аз ще следя за хората, които ядат тиква в плодовия какво и слагате Приготвила съм си за утре тиква, но да не сгафя кажете какво може да се сложи за да има малко вкус Орехи вероятно може, но канела  newsm78
Хайде, ветеранките не може да не сте яли тиква казвайте  Mr. Green

# 603
.........имам сварено месо и кисело зеле, как да направя кисело зеле с месо?  Embarassed изчетох 30 рецепти, ама нещо не мога да се ориентирам запържва ли се задължително това зеле, кога наливам тоя зелев сок и колко трябва да е..., моля Ви дайте едно рамо, да не се изложа, че мъжа ми и без това ми се смее.   #Cussing out

tzvety26, надничам аз в темичката ви, ама нещо не се решавам на тая 90-дневна. Не, че много ми е нужно отслабване, но мъничко, ей така, за вталяване само, но.......ще видим. Та за зелето, ще ти напиша аз как го правя без запръжки, пък ти си решавай. Сварявам киселото зеле във вода в тенджерата под налягане обикновено, че по-бързо става. Отцеждам го, без да се престаравам, греба с една решетеста лъжица и сипвам в тава. Ръся с червен и чер пипер, поливам с олио, всичко на око, разбърквам хубаво и слагам пилешко сурово, най-често така го правя. Пъхам във фурната и докато се опече месото, и зелето се запича, хич не е лошо. Ако ми е сварено месото, зелето с пипера и олиото запичам, обичам да има леко почернели крайчета, тогава слагам и месото, натискам го в зелето да хлътне и пак запичам за още малко. Ако остане, на следващия ден, като запека, за да го стопля, още по-вкусно ми се струва. Това е. Лесно е, но дали става за диетата, не знам...... newsm78

# 604
Здравейте фиданки! Хайде и аз пак при вас Simple Smile
Миналата година направих едно завъртане  и от 66.600 с 90 дневната диета станах 57.300 !!!
По време на почивката едни 2 кг си ги въртях , ту нагоре , ту надолу .
Започвам от утре, като целта ми е 54 кг.
Пожелавам си успех!
Успех и на вас с минусчетата Simple Smile

# 605
Ле ле аз вчера след белтъчен ден се отчаях напълно...Вечерта хапнах малко повече(беше си режимно яденето,но смесих млечени и месо),усетих се и си знаех че на сутринта ще има стабилен +...Така и стана близо килограм отгоре(кантара ми е механичен така че с точност не мога да кажа)  Sad ...Вчера ядох ориз с грах и на обяд и на вечеря с малко зелена салата(отчетох го като доста режимен ден)  Laughing Вечерта обаче бях на дискотека и си пиинах и знаех че сутринта ще има пак вайкане  Mr. Green Но когато се качих на кантара натрупаният килограм след белтъчния ден го нямаше и сега продължавам заредена отново с желание  Peace

# 606
  • в моята си къща
radostani Какво има да и овкусяваш  на тиквата , тя и без нищо си е прекрасна.Аз  я правя на малки парченца , обелена и направо  във фурната без да варя  предварителни.Става божествена- сладка , водата и се изпарява и става като локум, много засищаща и само благодарени е на нея , изкарвам безпроблемно плодовия ден.
Може би има значение и сорта на тиквата , моята е от т.н "цигулки" и  е домашна.
Ако толкова държиш , може да и сложиш канела.

# 607
Здравейте момичета.
Днес имам цели +0,800гр smile3511май се получи от тия пусти "надупени" картофи,уж не ги ям за пръв път,ама......Определено следващия ден за варива ще пробвам оризчето на Савина,пък дано имам и аз успех.
Днес ми е ВХ:
З-1 круша
О-2 палачинки
В-парче торта+1 малка толумбичка
tzvety26 аз правя зеле с месо в глинено гърне и става невероятно вкусно.
Първо овкусявам месото и го овалвам в брашно,след което леко го запържвам.В същата мазнина запържвам зелето,слагам подправки-червен пипер,кимион,чубрица,доматен сок,даф.лист.
След което изсипвам зелето в гърнето и най-отгоре нареждам месото и слагам 1-2 чаши вода,зависи от големината на гърнето,но да не плува във вода и дабавям малко мазнина..Ако нещо не ти е ясно питай. Peace

# 608
  • до моите любими хора
radostani Какво има да и овкусяваш  на тиквата , тя и без нищо си е прекрасна.Аз  я правя на малки парченца , обелена и направо  във фурната без да варя  предварителни.Става божествена- сладка , водата и се изпарява и става като локум, много засищаща и само благодарени е на нея , изкарвам безпроблемно плодовия ден.
Може би има значение и сорта на тиквата , моята е от т.н "цигулки" и  е домашна.
Ако толкова държиш , може да и сложиш канела.
newsm51
Ако някой друг има идея нека каже Аз не съм яла до сега и за това питам Вреди ли канелата на цялата работа  newsm78 от това ме е страх, ако не е добре да не слагам Crazy

# 609
  • София
Лабрекс, ако щеш ми вярвай ама мислех и ЛС да ти пиша да ми дадеш рецепта.  Hug А иначе диетата е супер и само за прочистване и за промяна на хранителните навици. Ама ти по-добре не си ги променяй, защото иначе кой ще ми захранва тефтера с рецепти.   Heart Eyes
Камбанчо, благодаря. Ама аз имам много  зеле, та май ще взема да наблегна на рецептите с него. Ще ги пробвам и двете.  Hug

# 610
  • до моите любими хора
kamban4o ориза действа със сигурност  Peace  Аз правя подобни картофи само, че ги режа на филийки и ги намазвам с пекантина и на тавата само отдолу зехтин да не се залепят и също много ги харесвам но и аз качвам та за това не ги ям
А пък тази рецепта с това брашно с месото и запържването, нещо май не е точно за режима Rolling Eyes

# 611
Никак не вреди, даже я препоръчват за отслабване.

# 612
  • до моите любими хора
Никак не вреди, даже я препоръчват за отслабване.
Това е за канелата нали?
Аз съм чувала, че е добре за отслабване но нали е сладка и да не стане че не е подходяща за плодовия за това питам  Wink

# 613
"Канелата е ароматна подправка, която се добива от вътрешната част на кората (по-точно от ликото) на тропическо лаврово дърво."-Това казва Уикипедия.Нищо сладко не виждам.Подправка, като подправка.

# 614
  • до моите любими хора

"Канелата е ароматна подправка, която се добива от вътрешната част на кората (по-точно от ликото) на тропическо лаврово дърво."-Това казва Уикипедия.Нищо сладко не виждам.Подправка, като подправка.
newsm10

Общи условия

Активация на акаунт