Отговори
# 555
  • Сливен
Кандидат мама   newsm59  party023 nbirthdayq всичко най-хубаво ти пожелавам  Hug
А на всички - пожелавам ви една слънчева, усмихната и успешна седмица  Hug

# 556
Добро утро мамчета!!! Аз пратих дребчо на градина днес че миналата седмица не ходи, пия си кафенцето и ви чета. Предните вечери почти не съм спала и аз от тези киселини защото все забравях да си купя "лекарството". Открих че една зелена ябълка преди лягане върши чудеса с мойте киселинности, не знам къде е логиката но е факт. Вчера вече незабравих, та снощи си спах чудесно. Истинското лекарство което ми помага е http://apteka.framar.bg/30019356/%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D0%BA%D0%B0- … B0%D0%B1%D0%BB-45. Хомеопатично е но аз много мразя да смуча или да дъвча хапчета и затова само в много, много крайни ситуации прибягвам до него.  Hug

Кандидат мама   nbirthday  party023 baloni

# 557
Добро утро тумбачета  Hug

Още един страхотен ден,пожелавам ви хубави разходки,почивки и лека и приятна работа  Hug

Благодаря ви за пожеланията,купихме подарък на татко и го изненадахме хубаво.Доста се уморих,излязохме с мъжлето към 12 и се прибрахме чак в 8 и нямах сили за нищо,оправих детето и си легнах.
Пепи имаш палчета от мен,дано всичко мине добре и да се отдадеш на заслужена почивка  Hug
Ема радвам се,че си прекара страхотно.Честити покупки,може и да се похвалиш,да изплакнем очите.
Момичета,може да качваме снимки на покупките за бебетата,за да даваме идеи,съвети-от къде и какво сме купили.  Hug
srcs беше ме срам да го кажа,но и аз откакто съм бременна не е имало ден,в които да кажа- Чувствам се страхотно!- все нещо ме боли,не ми е комфортно и т.н.,но пък знам,че си заслужава и после с носталгия ще си спомняме за тези мигове.
Мама Рая радвам се,че си се поуспокоила и че всичко е наред.Но явно ще има неща,които ще трябва да си изтърпим  Flutter
Нелси малко насоки за зведението ще може ли?Може и на лични,че не мога да се сетя къде е.

Бързам обаче да се похваля за вчерашния успешен ден  Mr. Green С милото минахме през магазин Рая,за да огледаме пак легълцето,което бяхме си харесали и твърдо решихме,че ще е то.Страхотно,в по-голямата си част е бежаво с малко кафевичко,много хубавичко.За скромната сума от 350лв.
После гледахме колички,разгледах на Бертони-Плазма и на Чиполино-Пуки,Перфекта,Лумина и Лумикс.На Чиполино ги гледах в техния магазин,ще дам бърз отчет,дано да съм в помощ на някоя мама.
Плазма-с два коша,маневрена,лесно се сгъва.Минуси-коша за новородено е като ватиран,мисля че ще спарва,доста тежка,цветовете не са никак хубави.
Пуки-много компактна,лека,маневрена,хубави цветове.Като цяло доста симпатична.Минуса-две дръжки и ми се видя тесничка,а и предните гуми са малки.Наистина обаче е много лека и маневрена.
Перфекта-коша се върти в две посоки,доста е широка,голям сенник,хубаво покривало за крачетата,разглобява се много лесно(махат се гуми,калници-остава само рамата),много лесно се сгъва,голям багажник,хубави цветове.Минуса-малко по-тежка около 11,5-12кг,но в рамките на поносимото.
Лумина-много лека (8,5кг със силиконови гуми,не помпащи),много маневрена,много приятни цветове,среден багажник,коша е широк,става като кош за новородено-дълбок с помоща на едни коланчета,коша се слага в две посоки.Минус-само количката е 413лв,нищо друго не е включено в цената,и най-големия минус за мен-долу на рамката за колелата си личи скойката.После си дадох сметка,че за да е толкова лека конструкцията трябва да е куха и съответно на повече места е запоявана отколкото с болчета и ми се струва,че това я прави много ненадеждна.
Лумикс-доста тежка,но пък с помпащи гуми.Много големи гуми,маневрена,ще е доста проходима,широка,хубави цветове,багажника е среден.Минус-ами на мен ми е тежичка,на външен вид е страшна,но не това е най-важното и само количката е 499лв-всичко друго се купува отделно.
Взехме решение с мъжлето и си запазихме количка  Mr. Green Не разполагахме с много средства-около 350лв се бяхме решили.Съответно продавачката показвайки ни количките се спря на няколко Перфекти,които са минали модели( 2010год) и вече не се произвеждат такива цветове,съответно са на ликвидация останалите им бройки.Перфектата,която харесахме е сива с жълто,много свежа,всичко има към количката-т.е. покривало за крачета и чанта(в новите не влизали в цената) и всичко за 350лв,с гаранция естествено-1 година.
това е цвета.Много съм доволна  Mr. Green

Извинявам се за дългия пост ама и аз да се похваля  smile3534
Пожелавам ви хубав ден,милички.Много усмивки  Hug

П.С. Кандидат мама Честит рожден ден!Много здраве,щастие и късмет.Най-хубавият подарък-Юли - здраво и пухкаво бебче   bouquet

# 558
Кандидат мама честит рожден ден!

# 559
  • Някъде по Дунава
Кандидат мама, честит рожден ден   bouquet Желая ти всичко най хубаво и само положителни емоции.
ha-ho, една майка от нашия град има такава количка и цветовете са много хубави. Тя има момченце, но мисля че и за момиче става. Колкото до тежината, ами тази жена живее в края на града и всеки ден излиза с детето на центъра,а то е вече на почти 2г, не си е купувала лятна количка, което предполага че тази е удобна.

# 560
Кандидат Мама честит рожден ден!
 Вчера за мой голям ужас установих че имам нови стрий мислех че вече като съм се разтягала един път няма да ми се появяват , а по гърдите кафяви петна /е това за първи път ми се случва/ Дано се махнат след раждането .
 В сряда сме на консултация и съм с една камара въпроси Дано и отговори получа.
За мамите от София и втора и трета бременност интересуваме каква е процедурата със слушането на тоновете на бебо в 8 месец -с направление ли ви изпращат в някоя болница за тоновете или ..... Когато попитах миналия месец моята ЖК тя ме пита за какво ми е да ходя нали на ехографа като  виждала тоновете . Ле-ле много е ..... Това беше най-голямата глупост която бях чувала запис на тонове като гледаш  на ехограф. Общо взето все повече се притеснявам с нейното безгрижие.

# 561
Добро утро , момичета Wink
Ех, това време изкара всички ни навън, а и не разсъблече Laughing През уикенда имах чувството ,че съм нов човек Flutter Ходихме да се нарадваме и на моренцето в събота, че след тази дълга зима това беше просто задължително Heart Eyes Не можах да се докопам до компа  Laughing Laughing Но не се оплаквам,защото съм супер заредена с енергия Flutter Малко ви изтървах края, но ще наваксам Grinning
Хахо, с малко закъснение честита рожден ден на баща ти, честит рожден ден и на Кандидат мама днес. Да сте здрави и винаги усмихнати Wink
Хахо, чудесна покупка, честито Wink Между другото и аз се заглеждам по модели, които вече са в ликвидация, има много хубави модели и са изгодни, което за мен е важно, тъй като и аз съм си сложила някакъв таван за количка Wink
Srcs, радвам се, че всичко с котето е минало лекичко Hug А с ремонта успех и не се преуморявай Wink
Мама Рая , благодаря за кремчето Hug А ти си пази кръстчето и не се натоварвай много по време на ремонта Hug
Ние също ще правим ремонт, но той ще е по- скоро козметичен, заради новия член на семейството , мен няма да ме засяга, мъжо ще се заеме. Планираме го за след 2 седмици. Сега истинския ремонт кипи у брат ми преди сватбата Laughing МНого ми е гадно,че не ми дават да помагам Rolling Eyes Но пък им готвя поне, все е нещо. Днес съм решила да правя разместване в гардеробите и да прибера зимните ни дрехи newsm44 Стига толкова навличане, омръзна ми Sunglasses
Ема, честити покупки и на теб, мила Hug
Пепина, сигурна съм,че всичко ще е наред, но стискаме палци  Wink
Силвето, за стриите се мажи много, че да няма други, а за петната- ще изчезнат след раждането, аз не съм имала точно такива, но пък имах по лицето, та ми напомни какво исках да кажа- момичета май е време да наблегнем на слънцезащитните кремове за лице Flutter
Толкова от мен , момичета Wink Хубав ден и усмихнато настроение   bouquet

# 562
Нещо пролетно и от мен Heart Eyes
Не съм влизала тези дни, бях постоянно навън да се любувам на хубавото време.
Видяхте ли щъркели вече, аз още ги чакам  Grinning

Честито на рожденничката  от мен  nbirthday

Връщам се да ви чета, че имам доста  Mr. Green

# 563
Здравейте коремчета,
Най-накрая успях да ви изчета и да взема да се отчета и аз Wink
nouvelle_vague теста за фетален фибронектин (за преждевременно раждане) правих го, излезе ми слабо положителен, вследствие на което бях 5 дни на АБ, пфууу.
После пък прокървих на два пъти та се наложи да пазя леглото. Тъй като нямаме лаптоп хич не бях сядала на компа. Онзи ден една приятелка ми донесе нейния лаптоп и от няколко дни се опитвам да наваксам и да ви изчета. Вече съм доволна, че успях.
Още ми е рано за покупки, но не се сдържам. Тези дни харесах Bertoni Carera страхотна е, само че е тежичка, но пък я намерих в продавалника с двата коша и столче за кола за 200 лв. сега съм в голяма чуденка. Мъжо пък мрънка, че било рано още, не че не е прав де Wink Може би ще поразгледам още. Заглеждам се и по модели, на които летния кош се „трансформира” в кош за новородено. Може би така ще е доста по удобно. 
За хемоглобина да си кажа, малко ми е занижен и ми каза доки да пия чай от коприва и да ям повече червено цвекло. Който иска може да пробва.
За покупки не смея още, че с тези моите 1000 проблема не е ясно до кога ще изкарам. Гледам да мисля положително и дано всичко да е ок с мен и бебо, но все пак си е доста рискова моята ситуация.
Момичета, моля да ми промените термина на 1-ва страничка на 09.07.2012. В началото си го бях смятала сама за 16, но докитата ме водят на 09 и все забравям да помоля за промяна.
ell7 беше питала за хапчетата за щитовидната жлеза. Аз съм с хашимото и в този случай е задължително да се пият и да се следи всеки месец хормоните. Мисля, че и за другите варианти е така, много са важни хормоните на щитовидната за развитието на плода.
Ha-ho, Мама Рая виждам, че сте обсъждали болежките, точно същите ги имам и аз…Шийката ми е ок, но док ми смени магнезия (Диаспорал) с Нифедипин 2 х 1, каза ми ако не спрат болежките да му звънна и вероятно ще ми вдигне дозата…аман от лекарства вече, но непрекъснато излиза по някой проблем.
Кандидат Мама честит да ти е рождения ден и от мен! С пожелания да си много обичана и да имаш много поводи за усмивки  И не на последно място страхотен финал през юли 
Спирам за сега, че се олях! Сега като наваксах с четенето ще съм по-редовна в писането 

# 564
Здравейте !
Благодаря на отговорилите ми за хапчетата за щитовидната жлеза .На мен ми изписаха предния месец въпреки ,че хормоните бяха в норма .И аз си правя изследвания на 30 дена .До тогава бях без терапия .Попитах защото ми е чудно сега като си пусна хормоните дали ще ми спрат хапчетата или ще ме карат да ги продължа .И на мен вече ми писна от хапчета -дано обаче всичко е наред с малките бебоци .
Навън времето вече е много хубаво .
Лек ден на всички  Hug
Кандидат мама ЧРД !Много здраве и любов !  bouquet
katia и ти бързо да се оправяш -доста си се изплашила .

# 565
Здравейте,
Отново много зареждащи с настроение картинки.

Ema08, честити покупки! Със здраве да си ги използвате.

pepina_79, стиснати палчета. Дано всичко да мине добре и да си спокойна след това.

bubolinnkata, аз ще раждам в Токуда. За Вита не мога да дам мнение. Ако искаш питай за Токуда нещо. Дано да мога да ти отговоря или ако искаш виж темата "Раждане в Токуда". Там има доста полезни неща и информация. Аз доста четох там, когато си избирах на къде да се насоча.

Кандидат мамаnewsm59 да си жива и здрава. Много усмихната, щастлива, обичана и прекрасен финал през юли ти пожелавам  newsm51.

ha-ho, много полезна информация за количките и честита покупка. Много добре изглежда количката. Със здраве да си я използвате.

cotton4e, щъркелите са страхотни.

katia_o_m, всичко ще е наред. Мисли си позитивно и само за хубави неща.

Слънчева и усмихната седмица на всички  Hug!

# 566
Кандидат мама, честит рожден ден! Да си обичана, щастлива и най-красивото тепърва да ти предстои! newsm59

# 567
Ppa, много ти благодаря за информацията  Hug

# 568
  • на брега на морето
Здравейте, момичета! Grinning
Смайлкрис, мерси! Hug
Честит Рожден Ден на Кандидат мама! Hug С пожелание за много здраве, щастие, и пухкаво бебче юли месец! nbirthday
Хахо, честита ти количка! Със здраве да си я ползвате! Hug
Честити покупки и на Ема, със здраве да си ги ползвате! Hug
Пепи, имаш стиснати палчета и от мен!
Днес сутринта бях на задължителния преглед за тази г.с.(24та) при акушерка. Мери ми кръвното, ниско си беше(то си ми е такова) и слушахме сърчицето на бебо Heart Eyes, с някакъв уред се чуваше и отстрани. Питах я разни неща, обясни ми любезно всичко. Така спокойничко говореше, че чак ми се доспа. LaughingДаде ми книжка за кърменето и каза да я изчета, че другия път сме щели да обсъждаме.
Слънчева и приятна седмица на всички! Hug  bouquet

# 569
Здравейте от мен, отдавна не съм писала, но ме е хванала една сесия и нямам време да пиша, а и бях доста изостанала с четенето. Стискайте палци да взема пустите изпити и вече да свършвам. Днес пак имам изпит, но реших да пиша преди да излезем с малката да я водя при баба и. Аз май си харесах количка тук в един оказион, но ще изчакам мъжо да дойде вдругиден и да я огледаме двамата.
Честит Рожден Ден на Кандидат мама! Лека бременност с прекрасен финал през Юли ти пожелавам!
Тези дни Ния е тук в Свищов та ще се видим, ако случайно влезеш от някъде да знаеш, че след утре следобед ще можем да се видим спокойно, само да мине и утрешния изпит, че ми е много натоварено.
Стискам палци на всички предприели различни начинания, били те учение или ремонти, в това пролетно време всички сме като пчелички трудим се неуморно.
И аз съм с вас за болежките, все нещо ми има, а тези дни ме е хванал един страх, само като тръгна на някъде и ми се стяга корема от дясно и не се отпуска по 15-20 минути, направо е ужас с тези контракции, дори като пия но-шпа, просто тръгна ли на някъде се случва поне по 2-3 пъти. Така че сигурно в четвъртък, като се прибера удома (че сега съм при майка ми) ще се обадя на доки, ако трябва да отида на преглед. Обаче съм почти сигурна че този път болницата няма да ми се размине, а така ми се иска да си изкарам и изпитите другата седмица и РД на малката спокойно, направо незнам. До сега 2 пъти искаше да ме вкарва заради контракции, ама аз отказвах и с упорито пиене на но-шпа работата се оправяше, дано тези болежки спрат, да си свърша докрай работата, а и да си спретнем един празник другата седмица.
Ох стана много дълго, извинявам се, ставам че да се обличаме и да тръгваме за изпита след час.

Общи условия

Активация на акаунт