Отговори
# 570
Здравейте и от мен, сладурки!
Кандидат мама Честит Рожден Ден! Пожелавам ти здраве, късмет и много щастие! Много хубав празник   bouquet
Ха хо честита Ви придобивка!
Пепи палчета и от мен, дано всичко е наред и после да не те закачат.
При мен явно и през майчинството ще се наложи да идвам за по ден, два, шефката не може да ми намери заместник, май и не иска де, и така ще си доработвам някой лев отгоре. Което е добре за нас де  Peace Но ще видим как ще се справям с малката дундулана. Аз тази седмица съм на ЖК, ще видим дали ще ми назначат някакви изследвания. Освен теста за Браун, кръв и урина, морфология нищо др. не съм правила и малко се ядосвам, имам чувството че ме претупват. Ще си видя  и бебка, че един месец не съм я виждала, само някакви поздравления с крачета и ръчички ми прави  Heart Eyes
Мами набързо да Ви разкажа, в Мюнхен в няколко магазина като ДМ, имат разни безплатни комплекти за бременни и за новореди, като в тях има мостри на различни продукти, и диск с музика за бебко. Напълних цяла торба от тях, като в самите коплекти има книжка с ваучери за намаление, и познайте какво стана  hahaha цял куфар с каква  ли не козметика, играчки, дрешки и памперси за беба. Като вчера вечер сравних цените, ами там с такъв ваучер спестяваш около 10, 15 лв, за памперси над 56 бройки. Като тук идват по- скъпо, пък и ние нямаме такива промоции и привилегии.
Там наистина се почувствах бъдеща мама, вече кормчето повече ми личи, всеки ми прави път, дава ми място да седна, много готино ми беше, докато тук, до сега никой не ми е отстъпвал място.
Мами, а за колички, гледах много, но установих, че ако не я поръчаш онлайн , ако е в промоция, доста скъпо излизат, цените са почти като тук. И се отказах да вземам, от един куфар на заминаване, се върнах с два и един голям сак  Blush, май ще съм луда майка. За цени на детски дрешки няма да говоря, защото там са много по- евтини, тук ни друсат доста отгоре. Едва ли не го знаете, но да си споделя.
Вече започнахме да си споделяме болежки, моите са кръстта, гръбнака и подуването на коремчо , никак не се чувствам комфортно  Tired А пък са ми излязли още стрии по гърдите  Cry въпреки мазането, хубавото е че на др. места нямам. Като си направя сметка, май съм качила само на коремче, леко на бедрата и на бузки  Joy А за гърди, няма да говоря, вече съм с чашка Д Blush
Доста дълго стана, пожелавам Ви хубав ден и много усмивки на всички маминки от мен  Hug

Последна редакция: пн, 19 мар 2012, 13:02 от Ema08

# 571
момичета здравейте,одавна не сам писала,но нищо ново при нас.Татито си беше тук,та имахме приятен weekand,преди малко се варнах от yogga,пак ми стана лошо вече за 3. път.Не ми понася тая yogga нещо ама си ходя упорито:)
Исках да питам майките, които вече са имали летни бебета,дали са ползвали карпи за носене или sling както май им се казва в БГ.Аз сам много за, не незнам дали няма да е много топло.С Борис ползвах кенгуру на Чико, но не ми беше удобно, много място имаше между гръдта ми и бебето,но пак за сметка на това мага ми не е ползвал количката.сега мисля той да си ползва кенгуруто, а за мен да си взема слинг, но както казах притеснявям се топлината.Нека някой сподели ако има опит.

# 572
Здравейте и от мен! Много хубави дни момичетаааа...на човек му се стопля душата.Имаме си рожденичка гледам,да е жива и здрава,много обичана съпруга и майка   bouquet.
Нещо не ме "свърта" мен вече пред компютъра,вие така ли сте?Трябва да се движиме повечко,че аз така се омързеливих тая зима...
Хубав ден на всички Hug

# 573
Днес се отдадох на чистене,но малко тежичко ми идва  Blush та на почивките ви проверявам.  Mr. Green
Блейда това страхотно време е само за разходка,за кафенце,а защо не и сладоледче  Blush
Мпеева не съм ползвала,но тук редовна на нашата площадка се засичахме с едно мамче,което така си носеше бебето.Твърди,че е много удобно,но милото вечно беше потно и все се криеше от слънцето,че го напичаше.Според мен за излизане до магазина или бърза работа е супер,но за разходка мисля,че ще е тегаво и за тебе и за бебчето.
Ема благородно ти завидях  Hug Тукашните "промоции"  са ...нямам думи и аз-единия магазин уж памперсите са на промоция,а излизат по-скъпи от съседния,където не са  ooooh! Поне си се запасила с козметика  Laughing
Мама на Ани успех с изпитите,сигурна съм,че ще ги вземеш.Консултирай се с лекар и си почивай повече  Hug
Катя надявам се всичко с теб да е наред,пази леглото.По-голямата част мина,малко остана  Hug
Тери тези ликвидации излизат много насметка,а разликата е само цвета.
Хайде продължаваааам  wash hang 1dishes  food002  hahaha

# 574
Здравейте, момичета!
Пиша ви, за да ви се оплача Rolling Eyes Днес припаднах в университета Sad Хубавото и топло време определено не ми влияе добре на кръвното newsm11 Лекарката каза, че било нормално newsm78 ,но не трябва да ходя никъде сама Tired Някоя имала ли е проблем с ниско кръвно в предишни бременности и как сте се справили? Ако при 20 градуса припадам, как ще я карам до Юли?! #Crazy ooooh! До сега нямах никакви оплаквания и ето... ooooh! Явно ще трябва да внимавам много къде ходя и да си нося винаги шоколад в мен.  smile3506 Видяло се е, че няма да мога да се радвам на лятото като вас smile3518
Айде спирам, да не ви занимавам повече с моите проблеми Embarassed
Хубав и слънчев ден на всички! Hug

# 575
Здравейте,
Кандидат мама, Честит Рожден Ден! Много здраве, щастие и радост в семейството!
Ha-ho,, аз приключих с чистенето сутринта, после се разходихме с кака Стефи, купихме си маратонки и обувки и сега тя спинка.
Това е сайта на заведението, има карта - http://varna.zavedenia.com/886/%D0%9B%D0%B0.%D0%9F%D0%B0%D1%81%D … 1%82%D1%8A%D1%80/
mpeeva, аз съм много доволна от слинга. Ползвала съм зимата и пролетта, но не постоянно. Сега ще съм с две деца и за по-дълги разходки най-вероятно ще го ползвам, че каката няма да иска да върви постоянно. А и ако бебчо е ревливо като кака си и у дома ще влиза често в употреба.  Crazy
PPa, аз също съм с ниско кръвно, но не ми се е случвало досега. Ще трябва да избягваш обедните часове за разходка, носи си винаги вода и шоколад в чантата.
Pepina_79, Успех!
Тери, аз съм много доволна от слънцезащитен на BIODERMA 50+. Стрии слава богу нямах, дано и сега се размина / че се мажа 1 път в седмицата/.
silveto_niki_svetli, не се шашкай толкова. През първата ми бременност  слушаха тоновете на бебето с апарат когато влязох да раждам. Преди това акушерката ги слуша с акушерска слушалка и то последните месеци.
Srcs, доколкото си спомням утре имаш преглед във Варна, ако имаш възможност заповядай на нашата среща. Ще се радваме да се запознаем.
Приятен ден на всички и повече усмивки!

# 576
Здравейте мами!  Hug
Миналата седмица бях на частно и най-накрая видяхме пола на бебето! Слагайте ми един розов щъркел на първа страничка  stork-girl  Crazy Другата седмица сме на ЖК да видим дали и този доктор ще потвърди цвета, че нищо не се знае. Бебка се правеше на мъж - беше си сложила пъпната връв между краката и дори подведе акушерката, на която това ѝ приличало на мъжки работи  Laughing Но докторката беше сигурна, че е момиче, освен, както каза, "не поникне нещо"  Laughing

# 577
Здравей bubolinnkata,
Аз си избрах Токуда още в началото. А миналата седмица даже лежах там за три дни. Мога спокойно да ги препоръчам с две ръце(с изключение на двете лекарки по ЗК, но те така или иначе не израждат). Всички бяха изключителнo любезни и обясняваха каквото съм питала. Ако имаш някакво питане пиши на лични и разгледай темата за тях в Здравни заведения. Там също намерих доста информация.
Честит рожден ден, кандидат мама!
Ема08, не че ще те успокоя, но и моите гърди са целите в стрии. Последния път питах лекарката и тя така ме зарадва:“Няма значение с какво се мажеш, ако си предразположена това е“. Хубавото е, че са само на гърдите, а аз упорита си се мажа цялата – гърди, корем, дупе, ханш, бедрата целите. Трябваше да се пека по моникини на морето когато можех…
Mimi_nka, моля те прати ми на лични инфо как да се ориентирам за петък. Ще ви идвам на гости.
Момичета, моля някой да ме добави във Facebook(Nikoleta Tsvetkova – снимката е от планината, няма човек на нея).

# 578
ppa аз съм така от няколко седмици -както си стоя и ми причернява .С предната бременност пак така -казаха ми без придружител да не ходя никъде .Сега обаче това няма как да стане ,защото трябва да вземам детето от у-ще .Сутрин пия кафе ,ям по половин шоколад и цял ден се наливам с вода отделно пия и айрян със сол .Като усетиш ,че става така сядай някъде -ако има изобщо къде  Confused.
На-но честита количка да си я ползвате със здраве лятото.
Пепина успех днес .

# 579
Кандидат мама -  baloni Честит рожден ден! Пожелавам ти да си много обичана и щастлива.
Mimi_nka,  sunny2012 - аз днес съм си вкъщи и четох темата за Токуда във форума. Бях писала там и след като се разрових и в старите теми май натам ще се насоча. Имах един преглед при д-р Колева и си записах час и за следващия месец. Ако всичко е по план юли ще съм на линия в Токуда, за да се сдобием с едно малко момиченце.
Да Ви кажа малко странно се чувствам - хем ми се иска да съм си вече в отпуск, хем днес ми е малко скучно. Имам още 4 месеца и ако сега си остана в нас се чудя какво ще правя. От друга страна ... в работата - нервите ми идват в повече и ми се отразява с разни неразположения - болки в корема и главоболие. Сега си взех една книга и малко ще си убия времето докато отида да взема малката от градина.
В събота ходих да купувам разни дрешки за "каката" и видях някои много сладки неща за бебенца, обаче нямам идея какво ще се купува за лятно бебе - с какво да го облечем бебето на изписването - дълъг или къс ръкав? Satisfied Нямам си и идея. Споделяйте, вие какво мислите? На мен първото ми детенце е родено в края на април и си беше с комплект с дълъг ръкав, ама сега няма ли да е много топло за такива дрехи? newsm78

# 580
никол честито розово щъркелче
 Утре сме на ЖК дано всичко мине ок
 Днес бяхме по зъболекари е не се отървахме просто вече много взе да ме боли зъбът който ми се счупи /надявах се след като родя да ги посетя/ Моята бебка въпреки че консумирам много калции все не и стига
 Буболинка определено ще са с дълъг ръкав естествено летни комплекти Павлина беше писала в миналата темичка за ранния период след раждането защо не трябва да събличаме много бебчетата.

# 581
По отношение на гърдите - миналата седмица ходих да си купя 2 сутиена, че старите изобщо не стават. И аз съм с чашка Д - ВЕЧЕ, премерих над 7-8 докато нещо ми стане  Mr. Green
Знам,че после се смаляват отново и то май значително Tired

# 582
Здравейте мамчета Hugмного пишете,не мога да насмогна да ви изчета Heart Eyes
ppa,и на мен ми се случи два пъти този месец да ми падне кръвното,добре 4е се усетих и сядах веднага,иначе си падах като нищо на земята.Причерняване и виене на свят...док.и на мен ми каза 4е било нормално и се случвало,просто трябва да сме по-внимателни,пий пове4е те4ности,хапвай плодове и в големите жеги ще си стоим в къщи  Naughty
Ха-хо,
4естита да вие новата придобивка и със здраве да си я ползвате лятото Wink
Кандидат мама,4естит рожден ден,бъди здрава,щастлива,оби4ана майка и съпруга,и юли месец едно здраво беб4е newsm59
Ема,4естити да са ти новите покупки и на теб,ползвайте си ги със здраве.
Никол,4естита принцеса Heart Eyes

Ние в4ера с милото,излизахме малко по детските магазинитук и уличихме една разпродажба,купихме си стол4е за кола на peg perego и една стойка за ваничка на бебо GrinningСега без да искаме гледаме коли4ката да е същата марка,4е да става и кош4ето на нея.Има няколко варианти,които ми харесват на peg perego,но са без кош за новородено,ина4е са доста скъпи4ки триото.
Мен също ме вълнува обли4ането на бебо в тези жеги,дайте съвети  вие мамите с опит на летни бебета,ако е с дълго ракав4е отдолу слагате ли късо боди например Embarassed
Док. от  Жк в4ера ме прати на консултация с хематолог,4е нали съм с тромбофилия и слагам клексан и пия аспирин,да обсъдим раждането.Май ще е програмирано секцио,но утре ще разбера с по-голяма сигурност,имам 4ас с док.в болницата където ще раждам.
За сега ви оставям,отивам да хапна една ябълка. Whistling

# 583
nikol.-Честити розови гащи Simple Smile))

# 584
Маминки я да ви питам...

И аз от известно време се заглеждам по детските колички...абе не че съм чак толкова висока, но все пак масово ми се струват доста ниски  newsm78
А в същото време ви слушам как опитните майчета се оплаквате от кръстобол и след раждането основно заради такъв тип навеждане.
Та в този ред на мисли предложете някоя марка или модел, която да е с по-високо положение на кошчето, ако не и двете то поне кошчето за новородено.

Благодаря ви предварително и силни гушки на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт