Отговори
# 585
Оф, днес направо ми гръмна главата от проблеми а е само понеделник още #Crazy

Кандидат мама, Честит Рожден Ден, мила! Да си жива и здрава и ти пожелавам леки "големи" масеци. На юли - Големият Подарък  Hug Heart Eyes
pepina_79,  Hug
sexy_gab, за главоболието пия парацетамол и това е единственото хапче, което не е хомеопатично и си го позволявам. Истината е, че горкият никаква работа не ми върши и си търпя и това е Laughing
ha-ho, ама какво ще те е срам да си признаеш Grinning. Всеки ден по нещо боли. Няма нормална жена на света, която да е очарована от състоянието "бременност". Чувствата и емоциите са прекрасни но ако някоя ми каже, че и е приятна бременността от физиологична гледна точка няма да и повярвам никога. Naughty Grinning Ще търпим и това е. След това няма даже да си спомняме какво е било.
А, ето тази количка ми харесва много. Тук е момента да кажа, че и аз нямам никакво намерение да давам повече от 400-500лв. за количка. Даже ако ми хареса нещо по-евтино, по-добре.
_Тери_, аз ползвам BIODERMA 50+. Даже го ползвам вече цяла зима или поне от както разбрах, че съм бременна. Мале как ти завиждам за разходката до морето. Аз миналия месец, когато ходих до Варна обядвахме рибка в един мой любим ресторант на брега на морето. Поне го зърнах за малко Grinning
В тази връзка smilekris благодаря ти, мила, за поканата. Аз още в началото си поговорих на ЛС с nelsi, и на нея също и казах, че стига да мога с голямо удоволствие ще дойда. Само, че аз съм с мъжът ми, че не ми се пътува самичка в това състояние. От друга страна вече си уговорих три работни ангажимента и просто не знам дали ще смогна с времето. Ще се опитам поне за едно сокче да намина и да се запознаем  Hug
ppa, дано си по-добре. Винаги си носи поне вода и гледай да не се дехидратираш. Ама то просто много рязко се качиха градусите и днес и на мен по едно време ми стана доста неприятно и горещо. Трябва да внимаваме повечко, че явно кръвното ще ни прави номера.
nikol., ехее най-накрая! Grinning Добре дошла в розовия отбор  Hug

# 586
Здравейте, момичета,

За раждане и аз съм се ориентирала в Токуда. Сума ти колежки родиха там последните три години и като цяло са много доволни от грижите и помощта при самото раждане, а и след него. Особено внимание се обръща на бебето - има няколко пакета с изследвания, които правят на бебето, ако си ги заплатиш. Отделно няколко пъти на ден минават да те питат как се чувстваш, имаш ли въпроси, свързани с кърменето, гледат те как държиш бебето и бла-бла. За Вита нямам информация от близки приятелки, та затова не мога да кажа. В Токуда съм се спряла на Кирякова - на 6 април съм при нея. Иначе от познатите имена е и Григорова - секцио е правила на една колежка тази година.

Пепи, успешна седмица и дано да мине цялата проверка като по вода. Предполагам, че е адски напрегнато някой да те проверява, особено, ако е късоглед. Дано не попаднеш на такива чешити и по-бързо си отдъхнеш. Пази се  Hug.

И тук, да ти е честит рождения ден, Кандидат мама! Да си много здрава, обичана, щастлива жена! Да гушнеш едни здрави бебоци, които да огласят къщата ви с рев и смях!

Ха-хо, и нашия дядо скоро беше рожденник и питка даже му правихме. Та представям си как е грейнал и твоя татко! За болежките - спор няма. Непрекъснато се чувства някакъв дискомфорт, а може би вече прага на търпимост да пада, знам ли. Но когато стане нещо по и извън обичайните болки, ме дострашава да не стане отново нещо. Но ей такива майки като srcs ни отрезвяват и вкарват в правия път  Laughing
Съжалявам, ако някоя от вас се затормозила от това, че съм се впрегнала от моите болежки. Аз просто минавам по диагонал някой пост, когато не ми допада  Stop
Ха-хо, че тази Перфекта много добре изглежда, прилича като дизайн на Хаук Малибу

Силвето-ники светли, в твоя случай тоновете се следят от лекар, който ще те изражда. Не мога да ти кажа точно как става организацията, но предполагам, че джи пи-то ти знае. Просто му се обади. Но след като не си доволна от тази лекарка, защо направо не потърсиш лекар и който да те изражда - тогава взимаш направление за наблюдение от АГ и си решаваш въпроса!

Тери, аз си го купих и почнах да се мажа - 1 път на ден. Мен също ремонта няма да ме засегне, но пък това готвене си е направо като половин работен ден  Shocked. Аз обаче редувам сложно с лесно готвене и днес е ред на лесното - ще пекна рибка, картофено пюре и салатка домати и краставици. А на обед хапнахме в една квартална пицария. Така че, днес го пиша почивка и разходка!

Кате, пази се. При теб дано скоро отшуми неразположението и да се успокоиш. Само това с прокървяването не ми стана ясно от антибиотика ли е или от изследването???

РРА, милата! Ами освен шоколад, съм чувала за кола или някаква друга сладка напитка. Аз веднъж колабирах като ми взимаха кръв. Бях вече бая бременна, но още ходих гладна и жадна и тоава лаборантката в Тина Киркова ми се накара. Та ми купиха Кока Кола да пийна. Задължително трябва да ядеш и пеш течности редовно. Ако хемоглобина ти е ОКу може да ти е ниска захарта. В такъв случай черен шоколад и тортичка. Аз всяка сутрин след закуска си хапвах нещо сладко - при първата бременност - баклава, шоколад, тортичка.

Никол, честити розови гащи!

# 587

ha-ho, ама какво ще те е срам да си признаеш Grinning. Всеки ден по нещо боли. Няма нормална жена на света, която да е очарована от състоянието "бременност". Чувствата и емоциите са прекрасни но ако някоя ми каже, че и е приятна бременността от физиологична гледна точка няма да и повярвам никога. Naughty Grinning Ще търпим и това е. След това няма даже да си спомняме какво е било.

При първата ми бременност единственото неразположение, което имах започна на 24 март и завърши на 25 март в 14.30, когато гушках едно 2800 г вързопче!

# 588
мама Рая, не е идеята да минавам постовете по диагонал, защото до сега не е имало такъв, който да не ми допада, тъй като си мисля, че идеята е да сме съпричастни една на друга. Разбирам, че съм те засегнала и тъй като не съм го целяла умишлено, искрено се извинявам. В никакъв случай не съм искала да те упреквам за каквото и да е било и не съм и очаквала ти да приемеш нещата по този начин, че в два поредни поста да ме оборваш. Била си късметлийка с първата бременност, за което много се радвам но аз също съм с първа бременност и нямам този късмет. Мислех, че ще ти вдъхна малко положителна сила да се справяш по-леко с болежките, а ти реши, че  "ей такива майки като srcs ни отрезвяват и вкарват в правия път  Laughing".
Наистина съжалявам, че така възприе това, което исках да кажа.

# 589
Здравейте  Hug
Успях да свърша всичко...е искаше ми се и зимните дрехи да подменя с пролетни,но вече доста се уморих,а и малката от ясла трябваше да взема.Друг път  Wink
ППА милата,сигурно си се уплашила  Hug Трябва да се пазиш от слънцето и при най-лекото неразположение да хапнеш или пийнеш нещо,по-чести почивки и ако имаш възможност си измивай лицето с вода,за да ти просветва.Внимавай,мила,не позволявай пак да ти се случи  Hug
смайлкрис блазе ви,аз днес късно се хванах.Честити ви обувчици  Hug
Никол честити розови гащета  Hug Хайде още една мома за нашите мъжлета  Mr. Green
Съни честити придобивки и на вас,със здраве да си ги ползвате Юли  Hug
srcs срам,защото и моята първа бременност беше много лека,без болежки до деня на раждането.И си представям как отстрани изглеждаме за тези момичета(без болежки)-като постоянно мрънкащи мами  Joy Ама като не знам сега нормално ли е или не и аз се психясвам като Мама Рая и е напълно нормално.
Мама Рая трябва да сме положително настроени,въпреки притесненията си.Много често усещам,че притеснението ми задълбочава бележките(или е просто психически момент,не знам).Горе главата майче,юли ще се смеем на "параноите си"  Hug
Лека вечер,да спинкате спокойно и никакви болежки  Hug

# 590
Момичета здравейте мили  Whistling
Денят беше тежък, но утре ще е два пъти по тежък . Сега малко ще ви се оплача но ако ви няма вас, нямам си идея как ще я карам  Hug. Дойдоха четири фръцли и смятам утре ще ме разнищят. Дори не се усмихнаха при вида на тумбачето ми  Laughing Та си представям какво ще е.
ha-ho честита ви количка мила, страхотна е, на мен ми хареса много  Heart Eyes
ppa съжалявам мила, че така ти е прилошало, но другите момичета правилно са ти казали оттук насетне да си подготвена за подобни ситуации  Hug
Никол честито ти  stork-girl Личи си че си въодушевена много  Hug
Стелиана/ Кандидат мама/ и тук мила честит рожден ден  newsm59, да си много здрава, много обичана и обгрижвана и да се радваш на здраво и пухкаво бебче юли месец  Hug
Тери, Ема, Рая, Съни, Смайлкрис, src благодаря ви милички за подкрепата, знам че всички стискате палчета, дано не съм пропуснала някого  Hug
Сега ви оставям и отивам да почивам, че просто съм като изцедена  Tired
Благодаря на всички ви за подкрепата, сега ви пожелавам хубава вечер   bouquet

# 591
Мама Рая направо ме накара да забравя за неразположенията които чувствам в момента /от разтягане, дърпане и т.н. по корема/При първата ми бременност единственото неразположение, което имах започна на 24 март и завърши на 25 март в 14.30, когато гушках едно 2800 г вързопче!  Страхотно е !
  Аз постъпих в 4.00-4.30 в отделението и родих в 6.30 /не бързах за болницата/ Незнам как но бях много смела в този момент явно заради мисълта от това което ще се случи Пожелавам си го пак и също и на всички Юлски Мами всичко да мине бързо и с положителен резултат lovekiss newsm30 1stroller

# 592
  • София
Здравейте момичета Simple Smile

За начало пожелавам на всички лека бременност до финала и пухкави и здрави бебета за всички  Praynig

Нахълтвам в темата ви, защото искам да ви споделя малко информация - има безплатна държавна банка за стволови клетки, аз дарих стволовите клетки от пъпната връв на моето момче, ако някой проявява интерес да дари нека ми пише на лични за повече информация, за да не досаждам  Wink

# 593
  • Пловдив
Кандидат мама, Честит Рожден Ден! Желая ти здраве, любов и щастие! bouquet

# 594
Благодаря за подкрепата и съветите!  Hug Наистина много се стреснах, като ми изби студената пот и ми стегна главата ми стана ясно, че съм събрала граници или много съм смъкнала кръвно Sad Мъжа ми като разбра, толкова се притесни, че ще идва вече с мен на лекции, за да не ходя самичка newsm76 Много ми е миличък!  loveuuu
Айде оставям ви! Благодаря още веднъж! Hug
Хубава вечер на всички! Hug

# 595
srcs, Усмихни се.   bouquet Искрено ти пожелавам от тук до финала да нямяш физическо неразположение, освен подритването на бебчо.
А сега ще ви разкажа нещо, който иска да го чете. Ше се опитам да бъда кратка.
През първата ми бременност не работих, излязох в болничен след 3-тия месец. Отдадох се изцяло на бременността, ходих на екскурзия,за риба, обикалях магазините, спях когато си пожелая, четях книги и гледах филми.Почивах си пълноценно. Косата ми спря да пада. Дори кръста не ме болеше. Чувствах се прекрасно. Шофирах до 9-тия месец. Единствения недостатък беше, че мъжа ми го нямаше 6 месеца. Сключихме брак в 9-тия месец, танцувах дори Еленино хоро Party. На финала казах на мъжа ми, че мога да износя 10 деца с такава лека бременност. Две седмици след като се роди дъщеря ни и започна да плаче почти денонощно, мъжа ми каза:"Останалите девет без мен!" Joy Е излъгах го за още едно. Бременността ми отново е лека и безпроблемна. Косата ми пак спря да пада. Но сега ми е малко тежичко, че трябва да се грижа за малката кака. Нашия татко го няма вече 4 месеца, но ще си дойде след 2 седмици. Grinning
Желая на всички ви такава лека и приятна бременност, ако не тази - нека е следващата.  Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 19 мар 2012, 23:20 от smilekris

# 596
За пореден път се уверявам, че е ужасно трудно да ви следя. Страхотна активност е тук  Laughing Мога да си представя какво ще е около юли месец - по тема на ден сигурно  Crazy Няма да ви изреждам поименно и да честитя за гащички и т.н. Дано който има проблем да се справи бързо  Praynig
Аз напоследък гледам да елиминирам негативните емоции и заряди, че нещо много се въдят наоколо. В тази насока днес тръгнах на йога за бременни и съм много доволна. Малко ми е странно, защотото там насочват мислите ти към детето, а при мен това не е малкото човече в мен, а Борко. Явно още съзнанието ми не го е приело, а човека даже в момента рита като за световно...коремчето подскача...така ми е липсвала тази емоция, че не мога да й се насладя сега  Grinning
Гледам сте засегнали темата за това кой къде ще ражда - живи и здрави сме във Вита отново! Можем да заформим групички по болници, защото като нищо ще се засичаме  Peace

# 597
Ето ме пак  Mr. Green
Днес цяяяяяяял ден гледам колички по сайтовете…то е направо страхотна цифромания   Money Shocked. Сериозно се замислям за секънд хенд, но ще видим.
Мама Рая не е нито от теста, нито от АБ. Аз по принцип имам доста проблеми вкл тромбофилия, за нея си бия клексан, който отслабва капилярите и може да доведе до прокървяване заради спукан капиляр. В случая няма как да е ясно дали е от капиляр или от едно ръбче на плацентата (нещо като леко отлепване- поне аз така си го обяснявам този ръб). Затова и мерките са по строги…лошото е че болките продължават и доки каза от утре пак да си взема индометацин и пак да му се обадя след това за ефекта…дано да се оправям, че то си не е работа.
ha-ho честита количка със здраве да си я ползвате!
Никол честити розови гащи и от мен
silveto_niki_svetli наистина дано всички да сме такива късметлиики Wink
Това е за днес от мен, утре пак Wink

# 598
Здравейте и от мен, от 2 дни не съм ви чела много сте изписали, но ви прочетох. При мен нищо интересно освен че в събота се разделихме с котката...  newsm44 закарахме я на 630 км с кола отвкъщи чак в Ессен и на връщане още 630...наложи се да покарам малко и сега ще мрънкам и аз от болки в кръста, (беше си доста натоварено по пътя-дъжд,задръствания, ужас) но ще почивам повече тези дни.  Simple Smile МПеева, минахме и покрай Вюрцбург, но даже и не съм си помислила да кажа на мъжо да се отбиваме. Той много тежко преживява липсата на котката дано скоро да му мине, че и аз се натъжавам като го гледам, че и си поплаквам.
Стига толкова от мен, лека нощ.  Hug

# 599
Дано това не развали деня ви, но мисля, че трябва да го знаете всички....

http://www.pariteni.bg/index.phtml?tid=40&oid=64131

Общи условия

Активация на акаунт