Отговори
# 60
Привет момичета  Simple Smile!

Записче и от мен в новата темичка и още веднъж искам да ви поздравя за празника

Еma08, честит рожден ден   smile3525 !

Искам да поздравя и mama na Vladi, ded и kapkatrр за хубавите новини   bouquet.

Добре дошли на новите мами  и от мен  Hug!

Zarady, поздравления и от мен за малките мишоци  Simple Smile! Може би тук е мястото да те попитам за съвет - с мъжа ми сме решили, че искаме бебчо да израстне с животинче (с   animal037по-точно). Проблемът е, че чак след раждането ще живеем двамата с тати, тъй като сега той сега подготвя новата къща за нас. Аз не искам той сам да взима кученцето, тъй като  искам то да познава и мен и бебчо. Мисля си, че може би е най-добре да го вземем, след раждането, когато отидем с бебчо на новото място (искаме да си вземем бебе-куче, което ще гледаме на двора в къщичка), за да може и двете бебета да растат заедно и да свикват едно с друго (  animal037   running ). Тук пък идва притеснението дали ще спогна да се справя и с   newsm32  , и с animal037,  и с новата среда накуп + всичко останало .Ако имаш някакъв съвет ще ти бъда много благодарна  Embarassed.

Sexy_Gab, детската витаминска крема е производство на Галафарм и все още си я продават. Видях, че и в някои бебешки магазини я има, например в този: http://www.bambino.bg/galafarm-krem-vitaminska-mas-100ml-p-2863.html . Само, че виждам, че цената е доста по-различна - там за 100 мл искат 4.80 лв, а аз купих 250 мл за 5 лв (само че мъжа ми ми я взе от Македония на тази цена, но преди това брат ми я беше купувал от България на същата цена). Иначе по аптеките видях, че има един друг крем, за който ми казаха, че е сходен с 'детската витаминска' и е пак македонско производство - "Bella" се казва, на Фитофарм и има витамин А+Е+екстракт от невен. Аз и него ползвах, той струва около 6 лв за 200 мл, и наистина е сходен (дори като мирис на другия) и също съм много доволна.

Хубав ден на всички  preggo !

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 14:14 от Julski_Izgrev

# 61
Здравейте, момичета  Simple Smile
Честит празник   bouquet Пожелавам на всички ни догодина на този ден да ни честитят с гукане, а след някоя и друга година да чуваме трепетното рецитиране на стихотворението, което Kamatna ни припомни  Heart Eyes
Ема, пожелавам ти да бъдеш страхотна майка на страхотно бебче и да отгледаш чудесен човек  Hug
Момичета, хрумна ми и на мен заглавие за следваща тема (нещо явно всички ни избива на поезия  Mr. Green): Пролет цъфна, Слънчо, чу ли, коремът устремен се взира в ЮЛИ    Mr. Green
За количката на Mutsy : факт е, че излиза скъпо  Rolling Eyes С кош за новородено и седалка и сенник отива към 1200 лева. При мен бъдещата баба (майка ми) изяви желание да я купи и тя също е на мнение, че си е важна инвестиция. Аз се надявам и, живот и здраве, да имаме още поне едно-две дечица, та съм решила да вложа парички в количка. Но и аз самата все още не съм я виждала на живо, та не знам със сигурност, засега съм само на виртуални обиколки. От другия месец ще се заема сериозно с огледите и покупките. Стискам зъби до 7-ия  Embarassed Дотогава съм си казала, че нищо няма да взимам...
Това за промоцията обаче ме заинтригува, та ще проучим въпроса  Simple Smile
Прегръщам ви силно, момичета  Hug

# 62
Ема08  Честит Рожден Ден!  newsm67 Да си жива и здрава,много щастлива и обичана! Пожелавам ти едно прекрасно бебче през юли!   bdbaloni
Честит празник, момичета!

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 14:21 от _Nevi_

# 63
  • София
Честит осми март, момичета. Желая Ви щастие, здраве, безброй усмивки и най-голямата радост юли месец  Hug

За количката съм се спряла на комбинираната количка на ABC design - Turbo 6S. Поне на картинка е много хубава. В моя случай шефката на мъжа ми купува количките на всички от техния офис - включително и на него му е казала, че това е подаръка и за бебето. Като наближи времето ще отида да я погледна и на живо. Ако някои има мнение за нея, ще ми бъде много полезно да го чуя.

# 64
За ВАРНА, ABC Design, Peg Perego,Cosatto и още много други марки може да намерите в
Детски магазин "Рошко"тел: 052 468 709
моб. тел: 0877 918 840
моб. тел: 0894 505 811
 eMail: shop@bebemagazin.eu

ж.к. "Чайка", бул. "Васил Левски",
в подлеза на стадион Варна
 (бивш Юрий Гагарин)

Navigation Cadet, както и много други модели  в
Магазин Рая Адрес: бул. Цар Освободител 255
 Телефон: +359-52-631860
 Мобилен: +359-899-989539

По-късно може да ви пусна адреси на всички детски магазини във Варна.
А предимството на количките с две дръжки: че може да си закачите торбите с покупките, за да не си продънвате багажниците. Simple Smile

# 65
  • Варна
TEREZA83, някое от момичетата беше пуснало този немски сайт http://www.kinderwagen.com/abc-design-turbo-6s-kombikinderwagen- … e?inref=home-left
Вчера го разглежда и забелязах, че точно тази количка е намалена със 120 евро  Shocked
Затова сега ще следя промоциите и, ако намалят и Cobra веднага ще действам  Mr. Green

smilekris многооооо благодаря  newsm20

# 66
neotrazima, моля те, би ли дала малко повече инфо за промоцията на Mutsy. Аз гледах на сайта на Ивентас, за които пише, че са официален представител, но поне онлайн я нямаше. Къде бих могла да прочета и видя евентуално (че нямаме кола и ходенето до Симеоновско шосе ще ми е доста сложно  Rolling Eyes). Мерси предварително  Hug
Момичета, на мен лично ми е любопитно за статистиката момичета-момчета, но за съжаление не всички щъркели са отразени на първа (моят  stork-boy също не е). На кого да пишем тези, на които не им е сложен щъркел, за да можем после коректно да теглим чертата към момента  Simple Smile

# 67
  • Пловдив
Ема08, честит рожден ден! smile3525

# 68
  • Някъде по Дунава
Честит празник мили майчета   bouquet !
Ема, честит рожден ден! Бъди  много обичана и заобиколена от любими хора.
Каматна, благодаря ти че ни напомни тези хубави думи.
Аз почти отпразнувах днешния празник. Преди обед ходих до градината за тържество и после се черпихме с майките, след това бях на заведение с бивши колежки, ходих и на друго заведение с приятелки и чак сега се прибирам. Довечера ще сме си у нас и милото готви пържолки и други вкусотии.
Пожелавам на всички приятно изкарване и много веселие.

# 69
Момичета, ако виждате че нямате дадено щъркелче, пишете ЛС с очакван термин и какво щъркелче да Ви сложим!
Хубав празник, мили дами!  Hug

# 70

Честит празник, момичета   bouquet  Бъдете винаги ценени и обичани  Heart Eyes

Ема , Честит Рожден Ден!

С голяма радост ще ви помоля да ми добавите  stork-girl на 1ва страничка Simple Smile Това каза лекаря на ФМ, много съм щастлива, защото именно момиченце искахме Simple Smile Аз пак имам малко резерви дали е видял правилно, но все пак.... много е хубаво да можеш да говориш на чудото в теб в определен род  newsm04

Желая ви прекрасен празник, изпълнен с много положителни емоции!

# 71
Много благодаря за щъркелчето и за задоволеното ми любопитство  Embarassed  Hug Ама статистиката е мнооого синя  Mr. Green Не знам какви са ги вършили тези наши мъже, ама голям пишковалеж се задава  Joy
Браво, jelly, за розовичкото  Simple Smile

# 72
  • на брега на морето
Мама Рая, Нувель Ваг, Неотразима, Смилекрис, благодаря ви! Hug  bouquet
И на мен не ми се искаше да давам толкова пари за количка, ама тази така ме заплени, че ще се дават.  FlutterМежду другото при нас тази количка е по-скъпа отколкото в Бг(тук е 1800 лв "с всичките екстри"). Така че най-вероятно ще я купим чрез някой от Бг.
Честити розови гащи на jelly !
Трябва да излизам, ще пиша пак!  bouquet

# 73
Мелина , не знам дали няма да ви е по-удобно през Германия. Ако е така, виж това: http://www.kinderwagen.com/mutsy-4rider-lightweight-next-kombiki … caribbean-tuerkis   bouquet

# 74
Честит 8-ми март на всички мамчета.Да сте живи и здрави,горди майки и жени.
Ема08 честит ти двоен празник,пожелавам ти едно невероятно бебче юли месец.

Общи условия

Активация на акаунт