Отговори
# 75
Мамчета красиви и неустоими, честит ви празник!Пожелавам ви да сте вечно свежи, цветни и желани като пролетни цветенца!   newsm51     Еми и на теб честит двоен празник! Сега се връщам да разгледам новичката ни темичка, за която благодаря и да ви изчета!

# 76
Честит 8-ми март и от мен, мами! Желая ви да сте много обичани от половинките си, от вашите малки съкровища до вас, за тези, които вече си имат, както и от малките в коремчетата. Весел празник!:)
Аз въобще не съм активна, но почти постоянно ви следя. Добре, че сте ви, че ако темите разчитаха на някой като мен.....
Иска ми се само да се похваля, че и аз ще си имам малко момиченце, та женският отбор се увеличава.

Приятен следобед:))))Аааа и честит рожден ден на Ема!

# 77
Ema08  nbirthday Да си много щастлива и обичана! Hug
mama na Vladi, браво за хубавите резултати  Heart Eyes
sunny2012 , добре, че се е разминало и не си се наранила сериозно. И аз по цял ден шофирам и сега много внимавам, че се притеснявам за коремчето...ама то човек колкото и да внимава пак не знаеш отсреща кой глупак е Rage
jelly, честито розово чъркелче и добре дошла в клуба  Hug
pepina_79,  Grinning не бях сигурна дали беше ти с туниките Heart Eyes И на мен така ми е по-удобно Grinning

Весело изкарване на празника, мили мами...

# 78
Здравейте отново от мен  Heart Eyes!
Tedi313 и jelly , честити ви  stork-girl, нека повечко момичета им се видят розовите гащета, че както казва nouvelle_vague голям "пишковалеж" пада  Joy, ох много се смях с тази дума мила!
Мами много хубава вечер ви пожелавам, бъдете все така обичани и обичащи!
На всички нови мами добре дошли! Аз утре съм на ЖК, та ще се включа след това, не че нещо ново ще ми каже моя доктор-льохман, но все пак  Laughing

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 18:52 от pepina_79

# 79
Здравеите мамчета честит празник на всички,живи,здрави и много обичани да будете.Винаги усмихнати и господ да ви дари с най-хубавите и пухкави бебета.Ема честит рожден ден дано всички мечти ти се сбъднат.Приятно изкарване на всички. HugИскам да попитам колкото и странно да звучи някои знае ли дали все пак може да се сбърка пола на бебо при ФМ.Дали някои е чувал за такъв случей. Simple Smile

# 80
Здравей viki_veni, много зависи от специалиста пред апаратурата. Чувала съм за случаи, в които майката и бащата остават много изненадани след раждането  Simple Smile. Майката не вярва и казва, че са й сменили бебето.

Не го мисли засега, изчакай следващия преглед. Наслаждавай се на празника! Целуни мъжлетата и се гушкайте пред телевизора. Хапни си един шоколад за настроение или сладолед с плодове!

Лека вечер от мен, отивам да обърна внимание на детето Simple Smile

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 23:11 от smilekris

# 81
smailekris благодаря ти много за топлите думи.Ще опитам да следвам съвета ти,но ми е много трудно явно се само навивам но нямам усещане че е момче.Не знам явно лудвам. HugНо все пак надеждата умира последна.Лека вечер на всички и весело изкарване. newsm44

# 82
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МАМИНКИ![/color][/size][/b]

Ема, ЧРД! Hug

Да споделя на бързо, че утре ще ходя д си взема изследванита! Стискайте палци, че направо ме е страх, последния път доки каза, че може да мина и на инжекции за желязото. Иначе мъниците риткат и понякога даже ритат в синхрон и двата бебока Grinning.

За количката, при нас е важно да изберем такава, която да влиза в малък асансьор т.е. широка до 66см., което за повечето двойни колички е непостичимо. Днес гледах една в магазин Дундьо срещу Майчин дом на Косато, която има това предимство.

Утре ще се включа пак, Целувки! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 83
Viki_Veni аз също много исках момиченце-дори като ми казаха че е момче все едно пропаднах,и така на два пъти-започнах да свиквам с това,че пак момче ще имам.Събота съм на преглед и пак ще питам доки,нямам никакво вътрешно усещане,но все пак най-важно е да е живо и здраво,а всеки път щом го усетя и ми става много мило. Hug

# 84
Честит празник и от мен с мнооого закъснение.  Embarassed   bouquet   bouquet   bouquet
Ема, Честит рожден ден!   bouquet

# 85
Привет мами, да ви предоставя малко интересно четиво за раждането, кърменето и бременността babysling-bg  точка com  /това е сайта, дава ми грешка, когато искам да добавя линка/
В сайта има различни теми, може да се регистрирате и да ви пращат по пощата всяка нова тема.
А относно слинговете - голямо удобство.

И още една много важна тема за кърменето http://missby.wordpress.com/bf/

Да ви попитам вече решихте ли къде и при кой доктор ще раждате? / събирам мнения за Варна/

Лека вечер, и аз утре съм на ЖК, но нищо интересно няма да се случи - размери, кръвно...

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 00:19 от smilekris

# 86
До всички, които са разочаровани от пола на бебето си:
Доказано е, че сперматозоидите които носят Y хромозомата са по- бързи, но пък по- малко издръжливи на киселинна среда. При тези които носят Х хромозомата е обратното. Така че всичко което трябва да направим е да проучим как може да си манипулираме пх на средата, за да дадем предимство на едните или другите сперматозоиди. Предполагам точно това се има предвид при рецептите за диети за зачеване на единия или др пол. Аз лично съм решена да пробвам със следващото си дете живот и здраве.
Viki_Veni- има време, може след няколко години да се замислиш и за трето. Ще ти дам за пример един съученик, на който в 12 клас му родиха сестричка (т.е.18 години разлика). Ако изобщо нямате желание и възможност за трето дете, не се коси. Сигурна съм, че разочарованието ти ще мине като гушнеш момченцето, което чакаш сега.

# 87
Добро утро!
Прекрасен ден!

# 88
Добро утро  Nature Sunny
Дано всички да сте изкарали прекрасна празнична вечер  Heart Eyes

Бих искала да помоля някой да ми даде координатите на доц. Балев. Още се колебая дали да го посетя но за всеки случай.

# 89
  • Варна
Добро утро!

Минавам само да кажа, че вчера на ФМ всичко беше наред - бебчето е 370 гр., по размери е напред с една седмица, потвърдиха пола - момченце е. Пак се беше сгушило доста ниско долу, което честно казано малко ме тревожи вече. Аз доста често го усещам много ниско, а моят АГ каза, че няма такова нещо  newsm78. Не знам дали е нормално или не чак толкова.... Някоя от вас усеща ли го много ниско долу? Освен това и на двете ФМ ми казаха, че плацентата е предна, а АГ не мисли така  newsm78. Малко ми стана объркващо вече..... Като цяло си вярвам на АГ-то, имам й доверие, но все пак се чудя..
А иначе емоцията си беше страхотна, както обикновено  smile3521
Пожелавам ви лек ден с много усмивки, аз ще бягам за работа.

Общи условия

Активация на акаунт