Отговори
# 90
Добро утро момичета и честит петък!  Hug
Края на работната седмица - няма нищо по-хубаво от един спокоен уикенд след нея!  Heart Eyes
Вики вени какви са пак тези черногледи помисли, та ние сме дарени от господ с това да имаме възможността да имаме деца, има жени които се молят затова цял живот, помисли си върху това моля те и ще видиш колко нечестен е живота спрямо тях. В момента в който си гушнеш детето, няма да изпиташ никакви съмнение, че си го искала точно такова каквото си го родила мила  Hug.
В тази връзка Анчелоти и тя ми се изгуби след последната си ФМ, беше много разстроена  newsm78.
Днес и аз съм на ЖК, та ще се включа по-късно, макар че незнам  какво ново ще ми каже моя, което Давидков не ми е казал  Laughing.
smilekris успех и на теб на ЖК, а за линка благодаря, има доста интересни неща  Simple Smile
nelinadg на теб успех с изследванията, за количките - погледни в e-bay има много, не само нови и използвани също и са на доста сносни цени мила Hug
Снеж, честито за ФМ, не се притеснявай че го усещаш ниско долу и аз съм като теб, защото съм с предна плацента, а на всичкото отгоре крачетата са му долу на моя хубавец и като ме подритва нощем точно в яйчниците все едно ме рита, правя всичко възможно да се обърне но засега го усещам, че все още е седалищно  Sad. Знам, че има време, но все пак направо изпадам в ужас ако ще трябва да ме режат   Shocked
Хубав ден на всички ви!
И ето нещо за начален старт  Joy

# 91
Добро утро!
Снежи 83 и аз го усещам предимно долу .Отделно като се движа ме боли кръста и нещо долу ,а уж шийката ми е наред и всичко друго .И аз се притеснявам ,но така ще е докато се появят малките мишчици .
До майките които искат обратния пол -недейте така ,вярно искате ама я се замислете колко жени не могат да имат дечица -това си е дар ,а какъв е пола  няма значение .Гледайте по ведро на нещата -да са здравички, а вярвам че ще си ги обичате !
Аз продължавам да съм с много ниско кръвно вие ми се свят -пия сутрин кафе ям шоколад ама ефект няма -вчера цял ден беше 100-50 .Вечерта ходих да взема детето от у-ще и като ми пречерня добре ,че успях да изчакам баща и да ни прибере .
Радвам се за добрите новини от ФМ -на мен не са ми казвали колко гр е бебето .
Успешен ден на всички ! Hug  bouquet
Заради много бебета си е родила майката -браво на нея .Аз им се радвам само на картинка -много ме е страх от кучета .Красиви са, но.....
С Пепина сме писали едновременно.

# 92
  • Варна
http://www.ebay.com/itm/13-Coolababy-Bamboo-Charcoal-Printed-Sna … 5e#ht_3094wt_1154

Мами, давам ви идея за евтино и здравословно отглеждане на бебе. Аз ползвах с малкия пелени за многократна употреба и съм много доволна. Най-вече, че не съм похарчила нито лев за памперси. Тъй като ги поръчвах, поръчах пробно малко бройки, защото беше вече на 1,6 г., а тогава вече спря да се напишва през деня. Сега правя рисърч за още евтини и хубави гащи. Определено, ако се купуват по-евтини варианти, може със 100 долара да се изкара. Има за какво да помислите!  

П.С. Елл7, и моето кръвно е такова. Трябва да пиеш повече вода. Наливай се с поне два литра вода.
И аз исках момиче, но пък нямам нищо против, че отново сме с чурка. Мога да си представя лудницата , която ме очаква... Laughing

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 08:12 от tsankova

# 93
ехааа Цанкова затова не се бях сещала, въпреки че с моята дъщеря почти не ползвах памперси, беше кошмар, оказа се че е алергична и само с пелени бяхме, не ме питайте какъв кошмар беше - пери, простирай, глади по н-пъти на ден  Laughing, но пък се научи да казва много лесно че и се пишка

# 94
  • Варна
Тези също се перат, но пък имат вложки вътре и не переш чаршафите постоянно. И са компактни като памперсите. А какви цветове има... Особено за момичета лятото може само по това... Много са сладки.

# 95
страхотна идея ми даде, ще проверя с доставката как са нещата и може и ние да ги изпробваме, за момче ще е супер удобно също

# 96
Здравейте,
Честита нова темичка и Честит 8 Март и от мен  newsm51! Бъдете много, много здрави, много усмихнати и обичани!

Ema08, честит рожден ден! Пожелавам ти само прекрасни емоции и сбъдване на всички мечти! Бъди много, много здрава!   bouquet  newsm59

kamatna, прекрасно стихотворение. Винаги много съм го обичала.

kapkatr, честито синьо щъркелче

ded, честито розово щъркелче

silveto_niki_svetli, доволна ли си от вчерашаната лекция в Лабиринт? Беше ли интересно? Каква е цената за посещение? Моля те да споделиш.

Zarady, страхотни кученца. Много са сладки. 11 бебока са си доста Simple Smile. Ще е забавно. А колко станаха момченцета? Изравниха ли малко?

sunny2012, неприятна случка  Sad. Стискам палци всичко да е наред и щом са ти казали, че трябва да си лежиш и да си почиваш го направи. Остави го чистенето. Пази се много и честито ти синьо щъркелче  stork-boy

Добре дошли на новите мами  Hug! Лека бременност и прекрасен финал през юли.

Честито на всички за добрите резултати!

Пожелавам ви един прекрасен и усмихнат ден!

Да доволна съм от лекцията оказа се че има още какво да се научи В събота сме в Анел -дишане по врем на раждане /как да родиш за15 мин /

# 97
Здравеите мамчета честит празник на всички,живи,здрави и много обичани да будете.Винаги усмихнати и господ да ви дари с най-хубавите и пухкави бебета.Ема честит рожден ден дано всички мечти ти се сбъднат.Приятно изкарване на всички. HugИскам да попитам колкото и странно да звучи някои знае ли дали все пак може да се сбърка пола на бебо при ФМ.Дали някои е чувал за такъв случей. Simple Smile
      viki_veni не е ли по важно че ще ставаш майка отколкото пола на бебчо има толкова майки за които самата мисъл че ще имат бебе им е като дар  от бога Не приемай нещата толкова навътре опитай се да мислиш за самото бебе а не за това дали е момиче или момче Ще мине малко време и ще видиш, че  няма да се разстройваш така както сега Успех !

# 98
  • Сливен
Привет  Hug
виждам че пак темата за пола е на дневен ред - и моето мнение съвпада с това на Пепи, Елл7 и silveto_niki_svetli .Viki_Veni , няма да си първата с две момчета, по-добре спри да мислиш за това, бебчето усеща всичко и ще се почувства нежелано. Помисли за бездетните двойки, които мило и драго дават да имат поне едно детенце. Аз лично имам такива близки - от 7 г. чакат своето щастие, сега подадоха документи за инвитро и някъде към август си чакат заповедта , силно се моля да успеят от първия опит  Praynig. Убедена съм че те няма да претендират за пола, а само искат да си имат детенце.

# 99
Добро утро, кокиченца!  Hug
Поднасям Ви по едно букетче от цветя!

Благодаря на всички за пожеланията, зарадвахте ме страшно много! Вчера благополучно почерпих в офиса, получих и първите подаръци за бебка, за което се  радвам двойно повече! Но за капак таткото вечерта ме ядоса  #Cussing out и изобщо не съм празнувала, легнах си в 9ч, бях много изморена. Но днес ще се събирам с най- близките ми и ще си прекарам добре  Party
Честито на всички за добрите резултати и за това какво щъркелче носите. Някои мамета се терзаят за пола, защо? Нищо, че е момченце или момиченце та нали ще Ви направи най- щастливи, дори и от татковците  Laughing Да ме извинят  Heart Eyes
Аз също се бях настроила за момче, но ми казаха момиче, ами пак си го обичкам! Вчера явно беше доста развълнувана , не е спряла да ме подритва и да ми напомня, че и тя празнува с мен  Flutter
Да Ви се похваля др. седмица заминавам за Мюнхен и ми стискайте палци да се върна с количка  hahaha, ако ли не с много покупки за бебка!
Днес е петък и  Ви пожелавам страхотен завършек на деня, аз днес съм до обяд на работа, взех си почивка и ще ходя на фризьор и да ми почистят лицето! Време само за мен!
Гушкам Ви и Ви целувам  Heart Eyes

# 100
  • Варна
Бих искала да помоля някой да ми даде координатите на доц. Балев. Още се колебая дали да го посетя но за всеки случай.
[/size]

srcs, на този линк можеш да намериш телефоните на болница, в която доц. Балев преглежда бременни. Записването на часове става само в Петък за следващата седмица, може и по телефона Simple Smile

http://www.temelkov.com/Contact.aspx

# 101
Добро утро  Hug

Искам слънцеееее,искам разходкааа (в по-хубаво и топло време)

Браво на всички з хубавите новини и гащетата  Hug Надявам се,че вчера сте си прекарали добре!

Пепи,Съни благодаря за закуската,страхотна е!
Ема завидях! Искам и аз на пазар ама още се стискам,да видим кога ще ме предаде ангелчето  Mr. Green Весело изкарване днес!  Hug
Цанкова извини ме за глупавия въпрос,не съм запозната,но тези "гащички" като се наакат първо ги препираш в мивката и после в пералнята или?Идеята ми харесва,но с две деца не знам дали ще смогна да пера и на ръка и в пералнята.Най-много да забравя някой наакан "гащник" и да се чудя от къде ми лъха  Joy
Дайте малко светлина по въпроса.

# 102
Здравейте на всички!Нова съм,но ми е много приятно да съм тук.Относно пола на бебето -мисля че най-важно е да е живо и здраво а дали е момиче или момче е без значение-обичта към него ще е една и съща.Ние не знаем какво ще е-ще го оставим изненада Hug  Хубав ден на всички    bouquet

# 103
Цанкова пия вода .А тези гащи като едно времешните като гумирани дето ли са ?
Аз да ви кажа на мен ми беше много удобно с памперсите .Добре че не е била алергична щерката .Рано се научи да си казва ,че и се пиша ,защото още като започна да сяда си я слагах на гърнето отначало под час .После вече тя сама започваше да си дърпа памперса и така ми подсказваше .

# 104
Здравейте мами, и аз рядко се включвам, но сега като  tsankova  заговори  за пелените за многократна употреба няма как да не споделя, че съм обсебена от тях и само разглеждам и преценявам от кои да си купя. Първо бебе ще ми е и за това нямам опит с обикновенните памперси, но съм решила задължително да пробвам тези за многократна употреба. Много е по-екологично и още повече  излиза много по-евтино от обикновенните. Да не говорим, че при лятно бебе както сме ние поне ще съхнат мн бързо и за начало ще ни стигнат и по-малко бройки Simple Smile
Във форума има мн теми за тях с линкове на сайтове, от които могат да се купят (има и доста по-евтини, от тези в e-bay) :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=392412.0
  viki_veni- В един епизод на "Такъв е живота" имаше едно семейство, на който им бяха казали момче, а точно на последния преглед преди раждането казаха момиче и се роди момиче Simple Smile

ПС- Ще ме включите ли и мен в 1 страничка Simple Smile
Термин-14.07, първа бременност

Общи условия

Активация на акаунт