На пазар във Варна - 20

• 74 269
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
В мол Варна има магазин за аксесоари за коса, там съм виждала. Също до Хепи до ФК имаше такъв магазин, не знам дали съществува още.

# 451
Благодаря, Зелен дух!

# 452
Момичета къде има разнообразие от мед.козметика и естествено не-надути цени? Сещам се за Марешки и Санита на Владислав...

# 453
Сещам се срещу Медилинк под ХЕИ има една аптека, няма кой знае какво разнообразие, но съм поръчвала медицинска козметика и на следващия ден са я доставяли. За цени, сравнение съм правила само с аптеката за медицинска козметика в Гранд мола, в аптеката срещу Медилинк продуктите бяха с около 20-30% по-евтини, но това може и да означава, че аптеката в Гранд мола е със завишени цени.

# 454
Благодаря Зелен дух Simple Smile Някой друг - идеи?  Wink

# 455
  • Варна
Аптеки К-Крес, там също продават козметика. Цените на лекарства са близки до тези на Марешки, може би и с козметиката са така.

# 456
Напоследак ми се налага да купувам много неща от аптека .... в аптека Манолова всеки път ми правят някаква 8% отстъпка и всичко ми идва доста по евтино от на другите аптеки !

Аз искам да попитам от къде мога да си купя някаква чанта за лаптоп около 30лв.

# 457
преди време бях видяла в Карфур евтини чанти за лаптоп, но беше преди година сигурно

# 458
  • София

в "Двете кули" на приземния етаж има м-н за домашни потреби. Там има такива чанти за по 20-30лв. Не са нищо особено, но вършат работа  Peace

# 459
  • Варна

Ардес, до Габровски. Имат добър асортимент с качествени чанти.

# 460
Convers съм виждала в Спортдепо.
Зелен дух, корковата дъска не е ли подходяща за значките?

# 461
Мислих за нещо подобно в рамка или подобно, но без стъкло. Нямам идея къде се държат значките, мислех си, че е хубаво да е на цветен фон за да изпъкват. Предполагам, че може и корк, обаче май е добре да е цветен, ако е такъв корк къде мога да намеря?

# 462
можеш да "тапицираш" един вид корк с кадифе.

# 463
Добре, обаче откъде да взема корк, кадифе и къде могат да го тапицират и рамкират?

# 464
Корови дъски има в Хипермаркетите, видях и в Джъмбо, Зелен дух.
Тапициране  newsm78 - не точно може би ателиетата предлагащи картини и други консумативи, могат да ти я облекат и рамкират дъската - на Червения площад и на Чаталджа има.
Иначе дърводелецът, който ми прави кухнята ми  претапицира един ъгъл.

Общи условия

Активация на акаунт