На пазар във Варна - 20

• 74 989
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
jerry, аз самата съм ходила на различни танци в моловете и съм доволна, но нямам идея при децата как е /със сигурност знам, че имат групи за деца, но не знам от каква възраст/. Потърси в google сайта на клуб "Огледало" и най-добре питай по телефон или мейл, Калин /собственикът на клуба/ отговаря сравнително бързо на мейли.

# 436
  • ride my bike...
Стадион Спартак отворен ли е свободно? Т.е. мога ли да отида да бягам там?

И още нещо - 21.04 учебен ден ли е, че така и не разбрах newsm78

# 437
  • Варна
21.04 е официален работен и учебен ден. Отработва се 30.04.

# 438
Здравейте!
Тъй като не успях да открия последната тема "Къде във Варна", затова ще попитам тук - знаете ли къде във Варна предлагат гравиране? Става въпрос за гравиране върху малка статуя.

# 439
Здравейте!
Някои знае ли къде и дали изобщо има специализиран магазин на Convers... или поне магазин в които предлагат повече артикули от тази марка (специално обувки)?

# 440
  • ride my bike...
За гравирне - зависи от какъв материал е статуята.
Вероятно във фирмите за изработка на табелки за врати ще могат да ти я гравират newsm78

# 441
Здравейте!
Тъй като не успях да открия последната тема "Къде във Варна", затова ще попитам тук - знаете ли къде във Варна предлагат гравиране? Става въпрос за гравиране върху малка статуя.

Здравей, ако споделиш от какъв материал е статуята и с какви размери и какво искаш да се гравира мога и да мога да помогна, може и на лс...Simple Smile

# 442
Ами всъщност и аз самата не зная точно от какъв материал е ;д става въпрос за подарък за преподавателите от университета ..и утре ще ходим да купуваме въпросната статуя.
Благодаря много, утре пак ще пиша, като разбера със сигурност от какъв материал е, ще приложа и снимков материал даже.
А за надписа - Випуск 2012, името на катедрата и това е : )

# 443
  • TX
Здравейте!
където се изработват мемориални и надгробни плочи ще свършат работа

# 444
Да, и аз си мислих за някоа погребална агенция или нещо подобно, но ми казаха, че ще ни вземат много скъпо.

# 445
Да, и аз си мислих за някоа погребална агенция или нещо подобно, но ми казаха, че ще ни вземат много скъпо.

Мисля, че там, където изработват табелки за врати и разни други табелки и гравират, но все пак трябва да се провери! Peace

# 446
Момичета,дъщеря ми става скоро на 4год ,искам да я запиша на латиноамерикански танци или народни,някъде да изразходва енергията,живеем близо до моловете,но не виждам от каква възраст са там заниманията,изобщо някой ако може да ми даде насоки или ако е доволен от някакви такива курсове да сподели  Hug

И в 3-те мол-а има такива клубове по танци и са за всяка възраст!

# 447
Точно този не знам, но и в "Санита" на центъра с/у Пощата имат голям избор на Веледа, вземала съм за малката от там козметика.

# 448
Откъде мога да взема нещо като пано, на което да се закачат значки за колекциониране?

# 449
Здравейте момичета! Спешно ми трябва черна, широка лента за коса. http://suvenir.bg/%D0%9B%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0% … 82/item/20437/30/
Ще ме улесните много, ако ми посочите конкретен магазин, защото нямам възможност да обикалям. Благодаря предварително.

Последна редакция: пн, 16 апр 2012, 23:29 от allaaa

Общи условия

Активация на акаунт