На пазар във Варна - 20

• 74 211
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
В коя аптека има избор на продукти на Биодерма.Имам предвид слънцезащитните им продукти

# 91
Момичета, моля за мнението ви за Фалирали немски магазини....Скоро чух за тях от една приятелка, струва ли си да се посетят, има ли интересни неща....Разбрах, че не са много добри като цяло, но имало и добри попадения..... Simple Smile Какво мислите вие?

# 92
  • Варна
Джия, от каква материя е якето ти? Питам, защото и аз търся (безуспешно засега) къде да ми боядисат сако от естествен велур.

П.С. На посочените телефони и на мен никой не ми отговаря. Ще опитам в понеделник.

# 93
На етикета пише 80% памук, 20% еластин, обаче на допир е нещо много твърдо и изкуствено. Днес съм казала на половината, да обикаля, тъй като аз съм на работа. От едно химическо са му отказали, тъй като материята била изкуствена и боята нямало да хване.  Tired

# 94
В коя аптека има избор на продукти на Биодерма.Имам предвид слънцезащитните им продукти

Най- голямо разнообразие на т.нар. медицинска козметика винаги съм намирала в Санита на центъра (срещу пощата).

# 95
Да сте виждали някъде да се продава минерално масло? Става въпрос за това, с което се обработват дъски за рязане на продукти.

# 96
Момичета, моля за мнението ви за Фалирали немски магазини....Скоро чух за тях от една приятелка, струва ли си да се посетят, има ли интересни неща....Разбрах, че не са много добри като цяло, но имало и добри попадения..... Simple Smile Какво мислите вие?

Никой ли не е ходил в тези магазини?  newsm78 А си мислех, че са известни....все пак има 4 във Варна....

# 97
Какви са, къде са? Simple Smile

# 98
Vista, аз веднъж се обърках да вляза в един. Стоките са малко хаотично разпиляни и е малко като в "китайски" магазин. Аз лично нищо не си харесах, но и нищо не търсех. Просто влязох да разгледам.

# 99
  • Варна
За Ривиера да речем, откъде ще е по-добре да мина - има ли сега панорамен път след Слънчев ден ако свия, или през Свободния?

# 100
  • Варна
За Ривиера да речем, откъде ще е по-добре да мина - има ли сега панорамен път след Слънчев ден ако свия, или през Свободния?
Ако минеш по панорамния, като стигнеш Дома на Журналиста трябва да завиеш на ляво и по баирчето нагоре и като стигнеш хотел Детелина завиваш на дясно. После караш само напред. Пътчето е много тясно и криволичещо, и след няколко поредни завои стигаш до един едно хотелче точно срещу теб. Там завиваш рязко в дясно, после рязко в ляво и след 100м Ривиера е от дясната ти страна.
Другия вариант е отгоре през светофара на Златните.

# 101
  • Варна
Благодаря ти! Идеята ми беше до Журналист дали да карам по панорамния, или отгоре през свободния  newsm78

# 102
  • Варна
 Joy A aз какво подробно обяснение дръпнах.
През Журналист, разбира се. Щом си до Ривиера, няма смисъл да обикаляш.

# 103
Vista, аз веднъж се обърках да вляза в един. Стоките са малко хаотично разпиляни и е малко като в "китайски" магазин. Аз лично нищо не си харесах, но и нищо не търсех. Просто влязох да разгледам.

OK, мерси!  bouquet Ако има и други мнения, ще се радвам  Simple Smile

# 104
OK, мерси!  bouquet Ако има и други мнения, ще се радвам  Simple Smile
Не съм влизала, но като съдя по наименованието, сигурно е като стоките от фалиралите магазини или от конфискуваните от митницата - просто по-различно рекламно име на магазините от един лев или подобни. Колкото и магазините Солунска митница имат общо със Солун и митница. Предполагам, че и в този случай ще е така.

Общи условия

Активация на акаунт