На пазар във Варна - 20

• 74 197
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
Дали някъде в града продават пилешки продукти на "Джиев"? Покрай положителните коментари се оглеждах за тази марка, но не намерих. В сайта им не видях да имат магазин във Варна, но си помислих, че може да зареждат някой магазин. Писах им писмо със запитване, но нямам отговор...

# 76
  • Варна
Преди време имаше магазин ТСМ в Полския център, има ли го още?

Не, от доста време го няма.

# 77
Извинявам се, че поствам тук, но не можах да открия темата "Къде във Варна?" и се надявам някой да може да помогне.
Търся наистина добър и сръчен обущар, който да "реставрира" едни доста очукани токове.
Ще е предимство, ако е в Младост или района.

# 78
  • Варна
Пазарчето на Младост - това, което е до пикадили и Гумата. Та там в блока, който е срещу рибното магазинче има един обущар от който съм доволна. Работи в един от входовете отпред в стаичката. Самият обущар не е особено общителен Thinking, отговаря ти с една дума, но пък си върши работата.

# 79
kravi4ka, благодаря.
Мисля, че се сещам къде е, сравнително млад мъж. Ще опитам там Simple Smile

# 80
  • Варна
Пазарчето на Младост - това, което е до пикадили и Гумата. Та там в блока, който е срещу рибното магазинче има един обущар от който съм доволна. Работи в един от входовете отпред в стаичката. Самият обущар не е особено общителен Thinking, отговаря ти с една дума, но пък си върши работата.
Вече са двама обущарите в този блок. Simple Smile Ателиетата са им съседни.
Новият също е млад, но е по-мургав. Не съм ходила при него, но една приятелка си дава преди два месеца обувки и каза, че е доволна. Peace

Преди време имаше магазин ТСМ в Полския център, има ли го още?

Не, от доста време го няма.
Благодаря ria   bouquet

# 81
  • Варна
Този мургавият ми е фаворит на мен  Mr. Green Няколко пъти си сменя ателието в квартала, но аз го следвам неотлъчно за дребни ремонти. За нещо по-така пак мога да предложа ателие "Джема", дано да не стана досадна с това (преместиха се в Гранд мол, между другото)

# 82
Благодаря, момичета. Ще ги попитам дали ще се справят, дано са коректни.

# 83
  • ride my bike...
и аз щях да предложа Джема.
Благодаря за информацитя, че са се преместили.

# 84
Къде е най-добре да изкарам дигитални снимки на хартия? За центъра имам в предвид.

Aко все още те интересува Фото Спектър под Валентина, ако поръчаш през сайта им е само 0.16 лв за размери 9/13 и 10/15  http://www.fotospektar.bg/

# 85
  • Варна
Момичета, защо имам някакъв спомен от прочетена статия, че в Гранд Мол също ще има H&M, дори щял да бъде на 2 етажа?
Аз ли нещо съм се объркала...да не е в някой друг Мол?
Там ще е. Peace

Благодаря  bouquet
Знаеш ли кога ще го открият?
Мислех, че ще е едновременно със Сф, но явно не.
До колкото разбрах някъде към 10 април или края на април.Не си спомням точно кога.То ще се разбере. Grinning
27 април Simple Smile

# 86
Никъде не мога да намеря, къде да си боядисам якето  Tired Или не боядисват или ако, то само кожени такива. А химическо чистене Багра, не го намерих.

# 87
  • Варна
Никъде не мога да намеря, къде да си боядисам якето  Tired Или не боядисват или ако, то само кожени такива. А химическо чистене Багра, не го намерих.
Багра има в Аспарухово до Пени-маркет. Може да им се обадиш направо да ги питаш, ако ти е далеч.

# 88
Багра има в Аспарухово до Пени-маркет. Може да им се обадиш направо да ги питаш, ако ти е далеч.

Мерси, но никой не ми вдига.

# 89
  • Варна

Мерси, но никой не ми вдига.
Мисля, че бяха с шантаво работно време - опитай в понеделник преди обяд пак.

Общи условия

Активация на акаунт