На пазар във Варна - 20

• 74 192
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
  • ride my bike...
Mного хубави неща има.
Благодаря.

# 61
Благодаря за новата тема   bouquet

Търся бонбони "Детска сладост" обаче да са само бели, а не цветни  Rolling Eyes трябват ми за сватбени късметчета, или други бонбонки в цвят слонова кост  Praynig

# 62
  • Варна
Момичета, защо имам някакъв спомен от прочетена статия, че в Гранд Мол също ще има H&M, дори щял да бъде на 2 етажа?
Аз ли нещо съм се объркала...да не е в някой друг Мол?

# 63
  • Варна
Момичета, защо имам някакъв спомен от прочетена статия, че в Гранд Мол също ще има H&M, дори щял да бъде на 2 етажа?
Там ще е. Peace

# 64
Аз да си повторя въпроса за пантофките със звук, че може да е останал незабелязан покрай килимите. Къде се продават? Когато не ми трябваха, ги виждах на много места, сега като ми трябват, никъде не мога да ги открия.

# 65
  • Варна
Там ще е. Peace

Благодаря  bouquet
Знаеш ли кога ще го открият?
Мислех, че ще е едновременно със Сф, но явно не.

# 66
  • Варна
Там ще е. Peace

Благодаря  bouquet
Знаеш ли кога ще го открият?
Мислех, че ще е едновременно със Сф, но явно не.
До колкото разбрах някъде към 10 април или края на април.Не си спомням точно кога.То ще се разбере. Grinning

# 67
  • ВАРНА
Къде да намеря някоя по- млада шивачка с по-модерни идеи?Става въпрос за ремонт ,но трябва да се пришие дантела към дънки .

# 68
  • Варна
Къде продават пакетирани билки (в Центъра или Младост/Трошево)?

# 69
  • Варна

Билковата аптека под Валентина , диабетичния магазин до обръщача на тролеите

# 70
Зад кръглата Експресбанка има билкова аптека.

# 71
Да знаете къде продават боя за вежди и мигли.Блондинка съм и ми трябва нещо тъмно русо или светло кафяво?

# 72
  • Варна
Преди време имаше магазин ТСМ в Полския център, има ли го още?

# 73
  • Варна
Къде мога да намеря детски блузки със смърфовете? Блузките да са ватирани като горнище на анцуг, с ластик долу, а не свободни, размер 110-114 см. Такива бях виждала в магазинчето до входа на Образцов дом, но нямат в момента. Някакви предложения за района на центъра/ Чаталджа?

# 74

Билковата аптека под Валентина , диабетичния магазин до обръщача на тролеите

до инспекцията по труда, срещу кнсб, комикс също за ориентир, малка дрогерия, много голям избор, от там пазаря и съм доволна Peace

Общи условия

Активация на акаунт