На пазар във Варна - 20

• 75 053
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Или от Джуро, или от "Мръвка" на пазара.

# 346
  • Варна
В Кауфланд в момента има агнешко по 12 лв/кг, продават и цели трупове (8-12кг)

# 347
Цитат
Сигурно ли е, че в Джъмбо има?
Да, за Джъмбо е сигурно, точно за декорация ги ползвам и аз. Цветни са и са около 3 лева пакетчето. В дъното при канцеларските материали, има наредени и различни мъниста и шарени топченца всякакви. Последно миналата събота си взех пак.

# 348
  • Варна
Откъде мога да си взема дървени бъркалки за кафе? В Метро, Кауфлан и Пикадили няма. трябва ми точно място, за да не обикалям с детето.  Hug

# 349
Благодаря!
За Кауфланд съм малко скептична, не съм случвала хубаво месо от витрината, но и рядко купувам от там точно месо.

# 350
  • ride my bike...
Бъркалкии съм купувала от гаражите на колхозния. Където продават чашки и торбички. Но дали има в момента..

# 351
  • Варна
Някой, който живее в района, може ли да ми каже дали кръстовището на Чаталжа и Ген.Колев е отворено? В събота и неделя го бяха затворили, но днес пак трябва да ходя натам и се чудя откъде да мина. Или направо да си хващам Битоля и да не се разправям.

# 352
Затворено е! Хващай Битоля!

# 353
  • Варна
Благодаря!   bouquet

# 354
  • Варна
Аутлет на КиК да има случайно? Мисля, че не ама все пак да попитам. Търся определен модел сандали.

# 355
Аз незнам, но съм засичала стари модели в началото на сезона.

# 356
Да похваля фурната, която се пада диагонал на Винса. Страхотни козунаци правят.
Та благодарности на който я спомена.  bouquet

# 357
  • Варна
На мен всъщност ми трябва сандал, който да е с плътна и стабилно затворена пета. Такива обаче има предимно малки номера. Приятелка ми каза, че в Пловдив е видяла, но ми се иска аз да премеря понеже слагаме вътре ортопедична чашка.

# 358
Мдам, разбирам. Ние отдавна не ползваме такива, но все нещо ще изезе, като пуснат сандалите.
Фурната диагонал на ВИНСа това на Стефани фурната ли е? на Княз Борис ли?

# 359
  • ride my bike...
Tърся едни дълги балони с топче в края. Надуват се и се пускат да хвърчат. Издават звук докато се мятат във въздуха. Дано ме разбрахте Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт