На пазар във Варна - 20

• 75 057
  • 748
  •   1
Отговори
# 330
Да, за Лидл и аз гледах преди 2 седмици, но не съм сигурна, че все още ще имат. А тогава за съжаление нямах изобщо идея, че ще ми трябват.
Можеш да се обадиш в някой ЛИДЛ и да ги помолиш да проверят дали има номера ви, също така те могат да се обадят и по другите си магазини и да проверят. Аз веднъж така направих, но уви това което търсех беше наистина свършило, но поне не обикалях града.  Peace

# 331
Nadina, в Лидл в Младост (до Кауфланд) днес гледах такива, може би останали единични бройки, но точно вашия номер може и да го има още...

# 332
  • Варна
Знаете ли къде в града има евтини сурови ядки?  Praynig

# 333
За очила за плуване според мен трябва да се купуват с уговорката да се върнат ако влиза вода.
От къде мога да купя дълги пръчици за почистване на лули (мъхести телчета) или цветна тел?

# 334
За очила за плуване според мен трябва да се купуват с уговорката да се върнат ако влиза вода.
От къде мога да купя дълги пръчици за почистване на лули (мъхести телчета) или цветна тел?
Варчев

# 335
Цитат
- Джамбо, а и книжарница Слънчоглед на ул.Шипка

# 336

Да, в Карфур на Гранд мола, на щанда на ядките до хляба! Peace

# 337
  • ride my bike...
Ядки, стафиди, сусам купувам от едно магазинче за сладкарски стоки на ул Български орел - Илчовски
Но трябва да купиш мин 1 кг.

# 338
  • Варна
На пазара на Чаталджа има една сергия само със сурови ядки и сушени плодове. Между Карфур, Кауфланд и там, последното е с най-ниски цени. Но разликата е незначителна, та пазарувайте където ви е най-удобно и близко.

# 339
  • Варна
Аз живея до Чаталджа, но за по-голямо количество сигурно ще е по-изгодно на сладкарската борса. Много благодаря на всички за отзивчивостта.

# 340
Благодаря за отговорите. Сигурно ли е, че в Джъмбо има? Не ми трябват за употреба по предназначение, а за декорация и не особено качествени ще ми свършат работа, затова ако има в Джъмбо направо там ще отида.

# 341
А от коя месарница вземате агнешко? Знам само тази на пазар Чаталджа  newsm78

# 342

Миналата година агнешкото на Чаталджа не беше много добро.
И мен ме интересуват други предложения.

# 343

Родителите ми от години пазарят агнешкото специално от магазин Гюрлата, но от тази, която е на Червения площад, на ул. Марин Дринов в посока МУ, до лаборатория Лаборекспрес! Винаги било прясно и крехко! Peace

# 344
Джуро- зад Синьото пазарче, на "Райко Жинифов"

Общи условия

Активация на акаунт