На пазар във Варна - 20

• 75 066
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
А за лава лампа да знаете къде има?
Изключваме Практикер и Бриколаж-а Sad
Честно казано ми се струва, че навсякъде.
В "Електромаркет" на 2ри етаж.
Магазин за осветления под "Керамик маркет", на светофара под КАТ.
В "Поларис" под Общината.
Срещу Окръжна болница на "Ген.Колев" едно магазинче на два етажа.

# 316
Много интересна тема.
Здравейте. :Честито на Именниците, да са живи и здрави.
По напред имаше въпрос за йога - това студио е на Червения площад.
http://www.thesecret-yoga.com/
Може ли да споделите впечатления за заведения за РД - дете 8-10 години?
Благодаря.

# 317
  • Варна
Може ли да споделите впечатления за заведения за РД - дете 8-10 години?
Благодаря.
Виж тази тема за РД:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=623674.0
Честито на именниците!

# 318
Благодаря ти.

# 319
  • Варна
Някой да е виждал наскоро шампоан-оцветител на Palette? Вече няма в Кауфланд и Елитис, да не би да не го внасят?

# 320
Не съм много сигурна, но май видях в Lily на Осми приморски, близо до кръстовището с Чаталджа.

# 321
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

пак да попитам, дали някой е пазарувал от този сайт и дали сте доволни http://go.aukro.bg/?gclid=COzuz7Lpna8CFUZJ3wodHnprdA

Да не е празен запис в темата...
Също не съм доволна от телефон от въпросния сайт..явно не стават.

Някой беше питал и за шапки за баня от свестните - последно взех от Елитис.

Peace

# 322
къде във Варна да намеря бебешки български обувки на марка, различна от Колев и Колев - Капчица или Веко? имат ли специализирани магазини?

# 323
А аз къде да намеря гумени ботуши за деца - 22-24 номер. Имам идея за Матстар, но само за там. А и да не са по 50 лева чифта, ако може.

# 324
Къде мога да намеря удобно легло за спане  за 1 човек. С каква подматрачна рамка да е, матрак и да се повдига за прибиране на завивките.

# 325
  • Варна
Къде мога да намеря удобно легло за спане  за 1 човек. С каква подматрачна рамка да е, матрак и да се повдига за прибиране на завивките.
  За легло не зная,но бих те посъветвала да не си купуваш пружинен матрак,Все едно спиш върху тел,Ужасни са,

# 326
А някой да ми препоръча магазин от който да купя на детето шапка за плуване и детски очила за басейн.

# 327
  • ride my bike...
Шапка можеш да купи от елиис по около 2 лв.
Очила задължително пробвайте. В магазите знаят как да ги пробват на детето, така че да му влиза вода.
Иначе очила продават в магазина на басеин Приморски, спортния магазин в спортна зала, Спортдепо

# 328
А аз къде да намеря гумени ботуши за деца - 22-24 номер. Имам идея за Матстар, но само за там. А и да не са по 50 лева чифта, ако може.
В Лидл имаше много хубави преди няколко седмици,сигурно има някъде останали ,ако не се лъжа в този на бул.Владислав мярнах преди няколко дни.Ние имаме такива само  че от подплатените,много са симпатични,произведени са в Италия,цената е под 20лв Peace

# 329
Да, за Лидл и аз гледах преди 2 седмици, но не съм сигурна, че все още ще имат. А тогава за съжаление нямах изобщо идея, че ще ми трябват.

Общи условия

Активация на акаунт