Стана вече месец март, крайно време е за принцопад! :) - Клюки 33

• 32 335
  • 755
  •   1
Отговори
# 705
ХЕ ХЕ ХЕ  Фиф , Пепси липсвах Ви а  Mr. Green тук съм бе няма да мърдам скоро  Heart Eyes

# 706
Добър вечер на всички!  Hug

Днес съм мома Хангличанка, но ще си стоя У къщи, щото не ми излезе готина оферта за вечерта.

БНД днес беше трогателен просто. Нали все няма пари, снощи изкарал 10 лв. часмаг и днес първата му работа да дойде да вземе детето. Даже телефона му не е платен на БНД. Чакал някой да му звънне, дал му моя номер и го накарал да звънне на мен, да ми каже да му се обадя. Обадих му се и вика "ще вземам детето".

Та така ...

# 707
Момичета, резултата от цитонамазката е добър - ПАП 2 newsm44
Обаче за онова топче, възпаления лимфен възел не се знае. Док. ми изписа лекарства до понеделник, да види как ще се повлияя и ако няма подобрение, каза, че може да се наложи оперативно да се маха  Sad

# 708
Момичета, резултата от цитонамазката е добър - ПАП 2 newsm44
Обаче за онова топче, възпаления лимфен възел не се знае. Док. ми изписа лекарства до понеделник, да види как ще се повлияя и ако няма подобрение, каза, че може да се наложи оперативно да се маха  Sad
Къде е топчето (може би си писала, няма време да чета  Peace)?

# 709
  • София
Макче, това топче да не е лимфом? Я, иди на хирург най-добре. Болезнено ли е топчето? Гинеколог и  лимфоми не е точната комбинация. Стискам палци всичко да се оправи.
За цитото - честито!  Hug Hug Hug

# 710
Морги , не я шашкай ! Peace
Лимфом е страшно нещо ! Rolling Eyes
Щом е болезнено , сигурно е възпален лимфен възел , ако пие АБ , ще й мине . Peace

Цитото е добре . Hug

# 711
Макче стискам ти палци всичко да е ок , аз сега съм с някаква бактерия и съм на лекарства , появила се е по химичен път както ми каза гинеколожката  newsm78 а аз се шашнах за венерически болести   Blush Sick

# 712
Макче стискам ти палци всичко да е ок , аз сега съм с някаква бактерия и съм на лекарства , появила се е по химичен път както ми каза гинеколожката  newsm78 а аз се шашнах за венерически болести   Blush Sick
Как решиха, че имаш бактерия, изследвания правиха ли? Peace

Питам, защото тук, в Бургас, повечето гинеколози "откриват" бактериите на око.

# 713
Как решиха, че имаш бактерия, изследвания правиха ли? Peace

Питам, защото тук, в Бургас, повечето гинеколози "откриват" бактериите на око.
микробиологични изследвания ми правиха , а си пусках преди 2 месеца и изследвания за спин, сифилис и хепатит ц нямам нищо  Mr. Green много ме е страх от такива болести

# 714
Мери, не искам да изглежда, че размахвам пръст, но ако не ползваш кондоми, нямаш оправдание. Peace

# 715
  • София
Морги , не я шашкай ! Peace
Лимфом е страшно нещо ! Rolling Eyes
Щом е болезнено , сигурно е възпален лимфен възел , ако пие АБ , ще й мине . Peace

Цитото е добре . Hug
В никой случай не го пожелавам, разбира се! Naughty Naughty Naughty Просто да й кажа да вземе мерки и да иде на лекар, който разбира от тези неща. Точно гинеколозите не са най-разбиращите. Хирург - съдов, общ - във всички случаи ще разбира повече!  Peace Peace Peace

А и слава Богу, Макчето не е в рискова група за лимфом -
Рискови фактори за лимфом

Външни фактори: излагане на някои химикали: пестициди, торови препарати, бои, органични разтворители и други.

Възраст: болестта засяга най-често хората в напреднала възраст.
Но понеже в разстояние на два месеца видях двама човека с лимфом, започнал невинно ...та вече страх, лозе пази...ама, моето е профи деформация, та затова не ми се връзвайте толкова....

# 716
на майка ми две колежки се разболяха от лимфом след дълги години работа с бензол  Sad Стана около 50 год. възраст.

# 717
Трябва да има второ и то компетентно мнение , аз не знам просто така да се маха лимфен възел ? ooooh!

Морги , ама ти страхотно лекарство си намерила ! hahaha Joy

# 718
  • София
Хепи, ти във ФБ-то ли го мерна лекарството? Започвам усилено го пия като ме удосват Wink Wink Wink
Най-смешното е, че е пляснато върху лекарство срещу повръщане  hahaha hahaha hahaha

# 719
Хепи, ти във ФБ-то ли го мерна лекарството? Започвам усилено го пия като ме удосват Wink Wink Wink

Хихихи !   smile3521

Общи условия

Активация на акаунт