Стана вече месец март, крайно време е за принцопад! :) - Клюки 33

• 32 462
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
Фионо, къв фитнес у къщи мааа? Да не би ятагана да ти помага newsm78

# 601
  • Не от София.
Няма го,у Софето е пак..с една кучка  Crossing Arms
Имам велоергометър и гири...достатъчно за днес!  Whistling

# 602
Ааа, отивам да ти диря ятагана hahaha

Какво правят, на лекар ли?

Я все се каня да те питам за котето, какво стана? Няма ли я Cry

# 603
  • Не от София.
Какво правят, на лекар ли?
Я все се каня да те питам за котето, какво стана? Няма ли я Cry

И ти па как разбра,че за животно говоря??  Joy Явно му личи на ятагана,че е омагьосан единствено и само от мене!!  newsm03
В тая връзка и да го намериш-ко ша го прайш??Омагьосан от любов човек хич няма да те отрази пък... Crossing Arms

Котенцето ми го няма още  Cry Край!  Cry

# 604
Не ми каза на лекар ли отиват с кучката? Не й ли мина?

Какво значи край Naughty Стига глупости. Преди време едната ми котка, домашна, беше избягала, върна се след две седмици измършавяла.

# 605
  • Не от София.
Не ми каза на лекар ли отиват с кучката? Не й ли мина?

Какво значи край Naughty Стига глупости. Преди време едната ми котка, домашна, беше избягала, върна се след две седмици измършавяла.

С чужда е,нашата си я лекуваме още и вече е добре.Пък днес са на някакъв задължителен преглед с негов приятел.
Пепо,не се надявам вече за котака...къде ще иде сама??Тя е страхлива и не мърдаше наоколо много-много  Cry

# 606
Фионо, моята котка никога не беше излизала от вкъщи, а е толкова страхлива...

Дано и твоята скоро се върне Praynig

# 607
  • Не от София.
Фионо, моята котка никога не беше излизала от вкъщи, а е толкова страхлива...
Дано и твоята скоро се върне Praynig

Не ми давай напразни надежди,деее....  Praynig Усещам,че вече няма да я видя...пък и имаме един луд комшия,дето съм го нарочила за виновник за изчезването й...толкоз е прост,че нищо чудно да й е посегнал,идиота мръсен!!!  smile3515

# 608

Ти не се върти много около ятагана , че нали видя дряновицата ! hahaha Joy

Пък и аз ревнувам ! newsm08

# 609
Хепи, ми ние с теб нямаме ли отворена връзка Rolling Eyes

Ти с Морганата се задяваш, па аз вързана да стоя Mr. Green

А дряновицата сигурно таз ламя Фионата ще ми я покаже Laughing

# 610
Хепи, ми ние с теб нямаме ли отворена връзка Rolling Eyes

Ти с Морганата се задяваш, па аз вързана да стоя Mr. Green

А дряновицата сигурно таз ламя Фионата ще ми я покаже Laughing

Абе с Морги се обичаме по друг начин ! smile3503
А за дряновицата , не си криви душата , аз видях кой ти я показа , не беше Финети ! smile3502 smile3502

# 611
Хепи, само ми кажи, кого обичаш повече Mr. Green Може и на ушенце, да не се обидят другите Rolling Eyes

Абе май и двамата ша ме бият, ама да видим Rolling Eyes

# 612
Здравейте.

Кашарел, добре дошла при нас. Пинчерката ти е страхотна!
Морг, как сте с малката, посъвзехте ли се?
Гери, не знам дали не правя генерални заключения, но ако чувстваш, че има нещо във връзката ти, което те притеснява се опитай да го изясниш с разговор на четири очи, не с смс или по телефона. Ако пак след това продължава нещо да те гложди направо прекъсвай връзката и си гледай спокойствието. Ако един мъж наистина  иска да е с една жена ще си скъса з....ка само и само да бъде с нея.
Ние пак закъсахме с малката, вчера паднала от една катерушка и си навехнала глезена. Вечерта като се прибрах от работа беше започнал да оттича, а тази сутрин беше леко посинял. Та, от сутринта бяхме по лекари и сега вкъщи превързан крак. Иде ми да се гръмна - тъкмо оправихме единия проблем и излезе нов.

# 613

Гери, не знам дали не правя генерални заключения, но ако чувстваш, че има нещо във връзката ти, което те притеснява се опитай да го изясниш с разговор на четири очи, не с смс или по телефона. Ако пак след това продължава нещо да те гложди направо прекъсвай връзката и си гледай спокойствието. Ако един мъж наистина  иска да е с една жена ще си скъса з....ка само и само да бъде с нея.

Това е проблемът - в разговор всичко е ОК - "Не, няма да изчезвам пак, как така??? Толкова ми липсваш, ти си моята любов..." И после - хоп - "Спешно заминаване, невъзможност дори да се чуем по телефона кога е пристигнал, и т.н." и едни странни параметри - особено време от денонощието, странен избор на деня от седмицата, несигурност кога ще се върне... Пък после се оказва, че се е върнал, но не се е обадил... Цялата комбинация ме влудява - или човекът зависи от някакви си хора, за които не знам, или трябва да е нещо като шизофреник, или аз да съм луда,вече и това допускам Simple Smile

Ние пак закъсахме с малката, вчера паднала от една катерушка и си навехнала глезена. Вечерта като се прибрах от работа беше започнал да оттича, а тази сутрин беше леко посинял. Та, от сутринта бяхме по лекари и сега вкъщи превързан крак. Иде ми да се гръмна - тъкмо оправихме единия проблем и излезе нов.

Ох, тия катерушки... добре че голямата беше меченце като мен и минахме без навехвания и счупвания... Чакам ТРАВМОПАД обаче от малката калпазанка.

А ти, Кали, не се притеснявай - щом няма счупено, тъкмо ще се кротне детето малко! Simple Smile
Бях гледала някакъв филм, мисля че беше "Лисицата и детето", френски, там имаше едно такова момиченце, много интересно, все скиташе из горичките и му се наложи цяла зима да стои у дома с патериците Simple Smile Ако го намериш, пусни го на детето, ще му е интересно според мен Simple Smile

# 614
Гери,  непременно ще потърся филмчето. Аз съм голяма бяла птица, ходих преди два часа да заверявам едни документи при нотариус и съм си забравила личната карта там, добре, че хората ми се обадиха по телефона да отида да си я взема.  doh

Общи условия

Активация на акаунт