Стана вече месец март, крайно време е за принцопад! :) - Клюки 33

• 32 521
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
Хепи, ми как да разбера newsm78

Не ми е писал от тогава, но дали модераторите са взели мерки, не знам. Няма да благоволят да ми отговорят,  типично по български. Ако щат, да ти кажа повече ме е яд на тях, че мълчат, отколкото на тоя простак.

# 586
Пепи , аз няколко пъти съм питала за различни неща в тази тема , mamma ми е отговаряла .
Не знам защо на теб не са ти отговорили ? Thinking

# 587
  • София
Добро утро  Hug.

Кафе и закуска
Фифи, знам ама пустата ламя и прасе в съзнанието ми работят ли работят, почивка за тях няма  #Cussing out.

# 588
Фифи, знам ама пустата ламя и прасе в съзнанието ми работят ли работят, почивка за тях няма  #Cussing out.

Ламя и то триглава ! hahaha Joy

Фури , мерси за кафето и закуската ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 589
Здравейте и добро утро, момичета Simple Smile
...
След една безсънна нощ, каквато отдавна не ми се беше случвала,
ми е истинска утеха да вляза тук и да прочета, че и други от вас имат подобни терзания.

Трудно ми е да прекъсвам връзка, в която съм "вкарала" сърцето си. Мисля си - защо пък с него да е трудно да скъсам, след като на толкова много други съм дала пътя без дори да ми мигне окото?
Явно е стремеж към мазохизъм Simple Smile

...
И за капак дребусът у нас е още болничък... Снощи ме усети, че съм неспокойна, събуди се и тя през нощта, спала е от 3 до 8.
...

ОСЕМ НОВИ ОТГОВОРА ДОКАТО МАЛКАТА МЕ ПУСНЕ ДА СИ ПОСТНА ПОСТИНГА Simple Smile))
Кам, Кашарел, Фури - май Фифи е права - хоби и фитнес му е майката! Simple Smile
Че и аз тази сутрин заседнах пред компа с литър боза като погледнах, се уплаших... Та си хапнах овесени трици с топла вода, та да видим до къде ще издържа Simple Smile

# 590
Сложих линк по-нагоре със снимки , кажете ми моля отваря ли се? Blush
Тя изглежда много голяма! Може би, заради ушите.

# 591
Добър ден  Heart Eyes
Хепи  нищо не е станало миналата събота(малкия беше при мен, и няма как) но тази ще има  Peace
Нервна съм, защото нямам пари, така не съм закъсвала никога  Sad и още много защото ........ няма да казвам Rolling Eyes
Фиф още малко и съм готова  Peace
Пепино тотално се обърках с тия твоите  ooooh!
И аз имах молба към модераторите, ама ....тишина  Mr. Green
Кам няма какво да ти кажа, че и аз ги върша едни.Помисли си и сама си реши  Heart Eyes

# 592
Бибо, не се напъвай, ти си отнесена Peace

# 593
  • Не от София.
Бибо, не се напъвай, ти си отнесена Peace

Бибс,не е вярно.Понеже и мен Пепата ме обвинява,че съм заплес,да те успокоя,че повредата не е при нас...просто при нея все нещо се случва,изскачат някви триглави,двуметрови..и кво ли още не и ние с тебе ей така  Shocked
Ми ся-Пепата да си уреди живота,да го напрай спокоен и подреден,пък после да ни слага етикети... Crossing Arms
Ааама ха!!  Crossing Arms

П.П....Фури,ей тая закуска чаках Simple Smile

# 594
Фионо не мъ ядосвай Twisted Evil

# 595
  • Не от София.

Щото кооооо....  newsm53

# 596
Май ти е малко у фейсбука yes

# 597
Мислех да кажа че не съм хич отнесена, ама ми е еднооооооо  Crazy
Фиф   bouquet
Пепино ама пиш****е от двуметровия ли са, или имаш друг кандидат  Sunglasses
Признавам си тва инфо съм го изпуснала  Wink

# 598
Бибо, казвай, веднага ти ги пращам Peace

Даже си мислех в оная тема "Въпроси към модераторите", да взема да им ги плюсна снимките, та белким ми отговорят Joy Ама сигурно мен ще ме блокират, не оня Crossing Arms

# 599
  • Не от София.
Май ти е малко у фейсбука yes
Апцелютно недостатъчно...  Crazy
Па и ши мъ извиняваш,ама аз не просто понасям удари,а и участвам в боя!  Crossing Arms
Бих тъ проснала пак там,обаче трябва да вървя да вая спортна фигура....но понеже днес ще го правя в къщи,имаш късмет-ша ти хвърлям очо и ши тъ пердаша  smile3534
Смърфиета ко прави,душа??  Heart Eyes

Пепино ама пиш****е от двуметровия ли са, или имаш друг кандидат  Sunglasses
Признавам си тва инфо съм го изпуснала  Wink

Не се напъвай,Бибс-казах ти,че на тая нашата всичко й е с главата нагоре  Joy

Общи условия

Активация на акаунт