Стана вече месец март, крайно време е за принцопад! :) - Клюки 33

• 32 525
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
Риъл, какво ще създаваш? Е, иде пролет - озеленявай къща, балкон. Аз обичам много, ама и много ме мързи често често..А трябва да си оправя растенията, което е занимание за половин ден  Wink Wink

О, да и цветарка съм.  Grinning На първо време трябва да посея рукола.

# 571
Морги, мистериозните сили са нещо съвсем реално в случая с мързела Simple Smile))
Риълче, посади нещо, което е незаконно и можеш да изкараш кинти от него Simple Smile
Кам, май сме в един отбор, ама айната им на тия, не са мъже, а айна ...
Фури, ще го преживея, налага се и този път ...
Кашарел, да си избереш мъж, който обича кучета, или по възможност и той да си има такова Simple Smile
Пепи, надявам се двуметровият да те е оставил на мира! Simple Smile
Биби, да си гушкаш сладурката Simple Smile

Лека ви нощ, отивам да почета ЧУДОМИР като една истинска хм... тийнейджърка.... И да си нагушкам дечурлигата Simple Smile

# 572
Риълче, посади нещо, което е незаконно и можеш да изкараш кинти от него Simple Smile
Лека ви нощ, отивам да почета ЧУДОМИР като една истинска хм... тийнейджърка.... И да си нагушкам дечурлигата Simple Smile

Викаш от тая рукола файда йок  Laughing

Лека нощ  Hug на всички

# 573
  • някъде там
Дам , скоро по  този повод гледах филма "И да обича кучетата" Страхотен филм!
Тя ми е голям катализатор.... Аз вкъщи след предишния ми приятел и този екземпляр , други мъже няма да поканя скоро.... ай стига толкова!

# 574
  • София

Какви са тея зеленажи? Давай нещо на ръба, че и леко отвъд закона да правим и пари да паднат...И весело ще ни бъде..и ще се хилим като луди луди жаби  Joy Joy Joy

По повод любовта към домашните любимци. Във "Войната на сем. Роуз" се казваше, че хората-котки не бива да живеят с хора-кучета...Щото БНД не обичаше животни....мъкааа, мъка..и вечни разправии по въпроса...

# 575

Какви са тея зеленажи? Давай нещо на ръба, че и леко отвъд закона да правим и пари да паднат...И весело ще ни бъде..и ще се хилим като луди луди жаби  Joy Joy Joy

По повод любовта към домашните любимци. Във "Войната на сем. Роуз" се казваше, че хората-котки не бива да живеят с хора-кучета...Щото БНД не обичаше животни....мъкааа, мъка..и вечни разправии по въпроса...
Ние па и двамата мрем за гадинки секви и пак файда йок. Така че и т'ва не вАжи генерално Peace

# 576
Днес пак полудях - готвих, чистих, работих, измих сума ти чинии (а имам миялна), а преди малко и сладкиш правих.  Crazy  Нещо съм в дупка, а хормоналният дисбаланс тотално ми разказа играта.  Sick  Cry

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 20:35 от Cameron

# 577
Кам... Hug Hug

Момичета, изтрещях тотално!!!

Опитва се да ми обясни - с СМСи след полунощ, вместо с нормален тел. разговор, че това, което виждам, не е това, и това, което чувствам, не е така...
О, Господи, защо го прави???
Нищо не го задържа при мен, нищо не го задължава...
Ако иска да е с мен просто трябваше да бъде по-правдоподобен...
Май ще мина и аз само на картинки...
...
Съвсем откачих от тия странни създания, дето не знам каква им е вече ролята на тоя свят, щом има толкова много криобанки, достатъчни да се развъдят милиони, милиарди жени на тая изтормозена планетка...

# 578
Добро утро ! Heart Eyes

Пепи ,

Кашарел , чела съм я твоята тема , но сега ще си опресня знанията ! Wink

Гери , не му отговаряй на смс-ите . Peace

Фури , и мен това сладко много ме изкушава ! Embarassed

Хубав ден на всички ! Hug Hug Hug

# 579
  • някъде там
Добро утро! Лек и успешен ден на всички.Закарах дребната на градина след като беше болна няколко дни....
Пепина, аз съм така вече почти година в постоянен кръговрат от депресивни състояния.Хората около мен не могат да ме познаят, защото съм изключително позитивен човек.И то защо , заради някакъв си неосъзнат мъж , който си мисли, че всичко е песен.
Геррри , аз бях така ето вече година ще стане от както казах край , колкото и да го обичах , колкото и да го обичам...... но обичам си  достойнството много.Така ми казваше , че нищо не е така както го мисля и че аз съм неговото момиче.Е... питам се аз , като е така , защо ме нараняваше след като знаеше , че го прави , след като знаеше , че аз знам?!
Продължава постоянно да контактува с мен , за споделя всичко с мен и да живее с въпроснага , към която се обръща с парцал , мастия , изрод , проста и т.н. още нелицеприятни неща.Говори ми каква е и продължава да е там....
Аз съм си виновна обаче.... но нещата отиват към тотален игнор , ако искам аз да се съхраня и да продължа напред.Няма защо да си провалям и тази пролет и това лято...
Усмивки.... Laughing

# 580
  • Не от София.
Момичета,бързо "Добро утро" от мен  bowuu
Прочетох и на Гери терзанията..и на Кам развитието.Какво да кажа... ooooh!
Гледам-доста от вас са в дупки в момента..стягайте се ,бее....Ето,Риъл си търси хоби..давайте...нещо,което да ви пълни главата и да няма време за мислене.  Rolling Eyes Аз при такава ситуация споделям мнението на Кашарел-никой не обичам повече от достойнството си...и ако случайно съм го забравяла на моменти,после си хапя д-то от яд!!  Naughty
И в тази връзка-Кам,какво означава,че ще му звъниш за епилог?Той дали ще го разбере точно така?..Просто искам да те предпазя от това да не си въобрази оня колко е велик и произтичащите от това работи... Thinking
Бибс,не свърши ли тоя ремонт вече??
Пепи,Хепи на вас това  Hug
Фури,да намаляш яденето! Naughty Знаеш ли какъв кеф е да ти падат дрехите,да увеличаваш дупките на колана и отстрани да ти казват : "Олеее..ама ти си отслабнала,беее"..  bowuu
Отивам да махам по задачи,че после и фитнеса ме зове  Peace

# 581
Добро утро Heart Eyes

Хепи

# 582
Камче , и аз не разбрах с каква цел ще е този епилог ? newsm78

Фиони , стига си дразнила такива с по-слаби ангели като мен и Фури ! Blush
Но , иначе си права , страхотно е да си слаба и ефирна ! Heart Eyes

Пепи , любов ,  Heart Eyes

# 583
Хепинка, любов моя Heart Eyes

# 584