Стана вече месец март, крайно време е за принцопад! :) - Клюки 33

• 32 534
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
Кашарел, забранила си достъпа hahaha

Ох, Бибо, съвсем не си в час с това дето ти говоря.... #Cussing out

# 556
Сложих линк по-нагоре със снимки , кажете ми моля отваря ли се? Blush
Сладкишче!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Винаги съм осъзнавал, че всеки трябва да има хоби, но аз нямам. Преди се разтоварвах като готвех, но сега няма за кого.

Вие имате ли хобита? помогнете ми да намеря нещо, с което да релаксирам и да ми грабва вниманието. Praynig

Уточни си пола, моля, за да ти препоръчаме хоби! Simple Smile

Simple Smile Пол Ж Simple Smile ох, защо не гледам какво пиша?

# 557
  • някъде там
отивам да чета как се качваха снимки Laughing

# 558
Кашарел, забранила си достъпа hahaha

Ох, Бибо, съвсем не си в час с това дето ти говоря.... #Cussing out
верно ли  Rolling Eyes
ЕЕЕ и колежката ми вика- "появи се тоя и ти нещо"  ooooh!
Кажи ся де нещо не вдявам

# 559
Риълче, ще ми се смееш, ама аз чета книги, за да се разтоварвам... гледам, и тук много мами четат, така че сигурно не съм само аз такавата де!

Сериозно ти препоръчвам четенето на книги, дори да е леко булевардно четиво, за разтоварване и отдалечаване от нещата, поне за малко Simple Smile

# 560
за двуметровия ли  Mr. Green
загрях мааа

# 561
Кашарел, стой, видех ги. Сладурка е Heart Eyes Ама искам по-нови Crossing Arms

Бибо, казах ти, че двуметровия ме стресна, ти искаш по пързалката да го пускам. Офф, заспала си

# 562
Риълче, ще ми се смееш, ама аз чета книги, за да се разтоварвам... гледам, и тук много мами четат, така че сигурно не съм само аз такавата де!

Сериозно ти препоръчвам четенето на книги, дори да е леко булевардно четиво, за разтоварване и отдалечаване от нещата, поне за малко Simple Smile

Аз съм много голям библиофил,за това няма да ти се смея, но по-скоро под хоби разбирам някакво действие, създаване на нещо (само не спорт, моля ви).

# 563

Аз съм много голям библиофил,за това няма да ти се смея, но по-скоро под хоби разбирам някакво действие, създаване на нещо (само не спорт, моля ви).

...създаване, създаванеее... момент така...
Може някакви апликацийки да си почнеш на първо време...
От гланцови блокчета или от шарени страници... или от тревички....
Щото е по-интересно от рисуването...
Или да си колекционираш салфетки например - детско е, но може да е много забавно.. Simple Smile

# 564

риъл аз чакам с нетърпение събота  Laughing в 10 БНД взима малкия, и аз без пари си бия камшика на главната с една приателка.Кафета мафета, обикаляне, блеене .вечерта мисля да е продължа че съм нервнаааа Mr. Green

И аз , като дърта клюкарка , не разбрах тази събота как мина ? newsm08
Що си нервна ? Embarassed

# 565
  • София
Риъл, какво ще създаваш? Е, иде пролет - озеленявай къща, балкон. Аз обичам много, ама и много ме мързи често често..А трябва да си оправя растенията, което е занимание за половин ден  Wink Wink

Като говорим за мързел - ей таквоз ме е натиснало и мен...та хобито ми засега се ограничава до филми, мотане из нета и книги...

Пепи, досмеша ме като си представих как пускаш двуметровия по наклона - по препоръка на Биба..Егати и двуметровата пързалка ще ти трябва  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ама щом не те тормози вече може пък и да се е хлъзнал нейде в неизвестното...

Кашарел, ма ногу кладко куче-муче...Макар, че аз имам лек ужас от малки кучета, че те хапят. Щото аз съм се мятала да отварям устите на разни немски овчарки, дет ми крадяха игречките на кучето и то без страх....Но малки кучета са ме хапали лошо и там внимавам повече  Wink Wink Wink
Ама и твоя "мъжкар" - та той с типичните комплекси на стар ерген - ама всичко гадно дет се влага в тея думи Mr. Green

# 566
Биби, а ти за какво чакаш баща си, че нещо не схванах аз...  newsm78

Кашарел, кученцето ти е истински бонбон!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Мъжкарят няма да го коментирам, че...  ooooh!

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 20:35 от Cameron

# 567
Кам, и ти ли биеш шутове, кви са тез мъже брееее. Е така е, като не искате двуметрови, на ви са.

Морги, ако го пусна по пързалката, ще вземе да направи овчарски скок и да подобри рекорда на Стефчето Joy

# 568
  • София
 Hug Риъл и аз така ,нещо ми е нервно и тая зима ме изтощи, сутрин се събуждам уморена и така вече цял месец  Tired. Яде ми се сладко, поддържам овала, дрехите ме стягат от там настроението още повече се скапва, а на мен в главата все нещо се върти и ми се яде  #Cussing out.

Кашарел, много е сладка, ама един съвет изтри после линка, че в момента всеки има достъп до профила ти  Whistling.

Герри  Hug съжалявам за тоя ........, само  #Cussing out ми идват в момента , такива идиотски неща и тъпи извинения  #2gunfire.

Морг, така се смях днес на твоя линк за мистериозните сили  hahaha

# 569
  • някъде там
Риъл, какво ще създаваш? Е, иде пролет - озеленявай къща, балкон. Аз обичам много, ама и много ме мързи често често..А трябва да си оправя растенията, което е занимание за половин ден  Wink Wink

Като говорим за мързел - ей таквоз ме е натиснало и мен...та хобито ми засега се ограничава до филми, мотане из нета и книги...

Пепи, досмеша ме като си представих как пускаш двуметровия по наклона - по препоръка на Биба..Егати и двуметровата пързалка ще ти трябва  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ама щом не те тормози вече може пък и да се е хлъзнал нейде в неизвестното...

Кашарел, ма ногу кладко куче-муче...Макар, че аз имам лек ужас от малки кучета, че те хапят. Щото аз съм се мятала да отварям устите на разни немски овчарки, дет ми крадяха игречките на кучето и то без страх....Но малки кучета са ме хапали лошо и там внимавам повече  Wink Wink Wink
Ама и твоя "мъжкар" - та той с типичните комплекси на стар ерген - ама всичко гадно дет се влага в тея думи Mr. Green

Моето куче е тотална лигла , нищо , ама нищо общо със злобните пинчери...
Аз още не мога да ви вляза в тона , те първа ще се запознавам с вас Blush

Общи условия

Активация на акаунт