Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 86

• 51 782
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
РАДОСТ,благодаря!!!  bouquet Hug

# 406
  • На изток от рая...
Добро утро!

Страхотна изненада със сутрешното кафе - пореден преведен епизод на Облака!
БЛАГОДАРЯ!!!

Благодаря и за превода на диалога между К и Ф. Милата - какъв ужас беше изписан на лицето й. Имам чувството, че и Ердоан Яшаран да стоеше с брадвата над Керим, пак до там щяха да и стигнат силите. Въпреки че тя изтърва пистолета, когато чу изстрел, каква щеше да бъде реакцията й ако не се беше появил Фахретин бех - не се знае. Но слава богу, че не й се стовари и този товар върху крехките рамене.

С нетърпение очаквам да видим каква беше целта на Керим за влизането в Яшарановата къща. Ясно стана, че не беше импулсивно и необмислено. Направо ми напълно душата колко хладнокръвно говореше с Мюнир и Решат...

А финаланата сцена - страхотна. През целия епизод и двамата бяха ужасно тъжни и напрегнати, но най- накрая на уморените им лица се появиха усмивки. А в прегръдката им имаше толкова нежност и всеотдайност, че нямаше нужда от нищо повече.

А пък двамата юнаци - Селим и Ердоан ме забавляваха много. Сцените с тях си бяха направо комични. Първо конското на Ердоан в колата, после сокчетата и солетките и накрая хотела  без румсървиз. Като се изключат гадостите, които сътвориха, са ми страшно забавни - нещо като черна комедия имам чувството че гледам, когато ги видя двамцата.

# 407
  • София
Привет и от мен! newsm03
Огромни благодарности на  gphilipova, mariana51 за преводчето на Облака. Нямам търпение да го изгледам! Hug Hug Hug
Искам също много силно да благодаря и на dani_ka за превода на интервюто за двата Лъва.  Hug Hug Hug Много ми беше интересно да разбера мнението и на двамата за самия филм.

Момичета, прекрасни сте newsm51 newsm51 newsm51!

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 10:23 от Л_Д

# 408
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=clm25AJyOmg&context=C4c9de15A … v3SToWStui6GHlkg=

Току що качиха цялата 65 серия в тубето /оригинал/ - за тези които не са успели да гледат снощи.

# 409
Добро утро!
 Надявам се да вкарат Ердоан и Селим в затвора и  да изглеждат така след някоя и друга вечер:
Направо ще са в тон със съня на една от съфорумките(извинете ме,но още съм нова и не помня имената на всички,които пишат в темата)!

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 10:28 от mal4eva1984

# 410
Искам да попитам защо като си пусна 27 серия и от половината нататък ми се включва звукът от друг епизод? Дали мога да си го оправя?

# 411
Благодаря на всички,които се опитват да ни държат в течение на филма.А преразказа на Радост е чудесен.Благодаря момичета.Аз не се включвам много в коментарите,но редовно чета вашите.Надявам се скоро Керим и Фатмагюл да могат да изживеят любовта си ,да дойдат по-добри дни за тях.Стига толкова напрежение и страх,и кошмари,трябва им малко въздух вече.Така мисля аз.

# 412
# 413
# 414
И за да си оправим вкуса.

# 415
Два лъва, в сблъсък за надмощие

.....
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ!

Само защото е 8ми март, си позволявам  в този ден и в този час, да ангажирам вниманието ви с нещо друго. Като подарък за празника - (извинявам се, ако някой вече го е превел)

Страхотен подарък! Благодаря от сърце. Въпреки, че не гледам облака, но следя коментарите за него, беше ми много интересно да "чуя" актьорите извън образ.

Още не съм Ви изчела, но побързах да благодаря. връщам се да наваксвам!

# 416
И още един хубавец във филма. Да махнат "онзи" и да оставят този!  Wink

# 417
  • Разград
ДОБРО УТРО НА ВСИЧКИ ПРИЯТЕЛИ! УСПЕШЕН ЗАВЪРШЕК НА РАБОТНАТА СЕДМИЦА! ХЕЙ СЛАДУРИ ПЕТЪК Е!

Станахте ли вече? Хайде на кафенце! Как са милите Дами днес?
След Женския Празник Усмивки раздавайте! Усмивката е причината да сте щастливи! Хармоничен ден! Да се усмихнем на прекрасния петък! Очакват ни куп приятни емоции през Уикенда! Хайде да се поглезим заслужаваме го! Приготвих Ви чаша горещо кафе за тонус, голяма доза усмивки и много Пролетно настроение! Живейте! Обичайте! Прощавайте! Мечтайте! Вярвайте! Действайте! Помагайте! Ехееее и замириса на кафе!

# 418
Слух:
Както знаете да се вкара Яшаран в затвора не е никак лесно. Както арестуваха Решат, така и ще го пуснат....

Mr. Green

Скрит текст:
Да се ударя и аз през устата като Мукадес Mr. Green

рейтинг

TOTAL

1 FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE? 12,78 29,3
2 KURTLAR VADİSİ PUSU 10,55 24,2
3 ATLETICO MADRID - BEŞİKTAŞ FUTBOL KARŞILAŞMASI 7,97 18,4
4 FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE? - OZET (TKR) 6,76 15,9
5 ARKA SOKAKLAR (TKR) KANAL D 6,25 20
6 SUSKUNLAR SHOW TV 5,69 13,9

AB

1 FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE? 11,74 26,7
2 KURTLAR VADİSİ PUSU 9,84 22,4
3 ATLETICO MADRID - BEŞİKTAŞ FUTBOL KARŞILAŞMASI 9,6 22,3
4 FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE? 6,63 15,8
5 ALİ KIRCA ANA HABER 5,84 16,3
6 SUSKUNLAR 5,81 13,9

# 419
Благодаря на Екипа за Облака! Мариянка,Филипова-чудесни сте  bouquet  bouquet  bouquet
Аше,за поста HugЗа кой път ти казвам,че си си сбъркала професията Peace
РАДОСТ,за резюмето Hug
Вени,за снимките и колажите  bouquet
Силия,ще чакам включване и следващата серия Hug
Дани,дано не се повтарям-благодарности за превода  bouquet
Ванче,откъде ги изваждаш тия клипчета-и то веднага след серията Laughing
Хриси,"виждам",че добре си изкарала снощи PartyмУхитото добре ти понася  hahaha hahaha hahaha
mimata67,няма такъв коментар Joy Joy Joy
Ще си напиша коментара по-късно-трябва да го гледам още два пъти,за да си преведа някои моменти Peace

Общи условия

Активация на акаунт