Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 86

• 51 732
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Lilims , кога успя да се подпишеш със сладурите?!  smile3501

# 286
Благодарности на "репортерите" от мястото на живото предаване - за предоставения  писмен и снимков материал - момичета
Утре, като изгледам серията спокойно - може би ще споделя нещо, но най-правилно е да се коментира  естествено след превод.
Още веднъж благодаря и лека нощ !

# 287
Какво даде Мустафа на бабишкелата не знам, телефон ли беше, флашка някаква ли, пък може и нещо съвсем различно от това..., на мен лично на телефон ми заприлича, макар и много малко...

Нелка, май това беше всичко, дето пазеше, аз поне не помня друго да е имало.. Момичетата ще кажат все пак, може и още да има

# 288
Момичета, за мен беше удоволствие рапоруването, надявам се да съм била от полза! Hug

Целувам ви и ви пожелавам лека нощ

# 289
Мустафа май даде дистанционно за кола ,като плащане за лечението,знам ли ...!?!?!?newsm78

# 290
# 291
  • Разград
Какво даде Мустафа на бабишкелата не знам, телефон ли беше, флашка някаква ли, пък може и нещо съвсем различно от това..., на мен лично на телефон ми заприлича, макар и много малко...

На мен ми приличаше на флашка.

# 292
# 293
Супер сте момичета!Благодаря ви много-Силия,МарчеФ,Вени,Евелин,Лина,Рая,Куркума,Тара -супер сте!
Мариянка,благодаря за линка към ютуб  bouquet!!!

Hug Hug Hug Hug Hug   Обичам Ви момичета !!!!! Благодаря за всичко надявам се другият четвъртък пак да сте толкова изчерпателни на първо четене, аз нямам претенции че преразказвате това което виждате , а за тези който разбират езика и си гледат серията па салатка и се кефат максимално като четат по форума как някой е съпричастен с тези който не гледат мога да кажа само КЕФЕТЕ СИ СЕ САМИ НЕ КРИТИКУВАЙТЕ ТРУДА НА ХОРАТА . Това е от мен, приятна вечер на всички ви.

# 294
Ех тези продуценти,как може след тези кървища и боища,да не ги дадът Керим И Фатмагюл гушнати ,задъхани и уморени в едно легло....
Какви са тези  дивотии,сатъри ,пистолети.......а няма капчица нежност.....
Изложиха се !!
Ок ,има трилър .....ама ....

# 295
Здравейте всички!
Първо да ви поздравя с празника и да пожелая на всички дами здраве и щастие!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Малко мои коментарчета по тази серия, ако позволите...
Най-любопитно е защо Периха е толкова спокойна.
Обади се на Ядигяр и каза, че е дошло времето да донесе това, което й е поверила.
Тази чанта, която после подаде в ръцете на Яшаран да не е свързана с нещо против
Керим започвам да си мисля, след като имаше някакви слухчета, че щял да влезе за
2 серии в затвора. Може би е събирала компромати срещу него, а не срещу мъжа си,
както си мислихме и да не останем неприятно изненадани? Thinking
Яшаран го арестуват заради фабриката и връзката с Мустафа доколкото разбрах.
---------------------------------------------------------------------------------------
А относно Мустафа според мен сценаристите тотално прекалиха с фантасмагориите в
тази серия. ooooh! Изкараха го с нечовешки възможности - с рана в корема,
от където най-бързо изтича кръвта, човекът си бяга, скача, минава през шахти и от
нищото му спря кървенето, ако не броим памучето, с което най-накрая се опита да
си почисти раната. Laughing
Накрая след трескаво бълнуване и молби към бабата да го спаси срещу пари,
бабата му направи супичка и той живна. hahaha hahaha
Направо невероятно дори за хАмерикански Рамбо, а серията премина в жанр...,
абе в нещо като... приказки за подрастващи деца. Laughing
Извинете ме за поста, надявам се да не съм ви подразнила много. Peace

Приятна вечер на всички!

# 296
Ех тези продуценти,как може след тези кървища и боища,да не ги дадът Керим И Фатмагюл гушнати ,задъхани и уморени в едно легло....
Какви са тези  дивотии,сатъри ,пистолети.......а няма капчица нежност.....
Изложиха се !!
Ок ,има трилър .....ама ....

Блеки,споко,ще има и за нас романтик,романтик hahaha hahaha hahaha

# 297
  • на село
Ако искате да разберете някой от таз вечерешните сцени от филма,кой какво на кого казал влезте във ФБ ""Engin Akyurek Bulgarian Fans""-там се описват сцени с точност почти ,от филма.

# 298
  • Временно

Как финал?Още има.Казаха че ще има изненада в края на серията

Изненадата може би е това,което направи Перихан ... ,макар че лично аз го очаквах,както очаквам и че тя ще свидетелства на делото в полза на Фатмагюл

# 299
Дизилер много е лесно да се правят забележки - аз също започнах да пиша,но видях че сме в по- вече и спрях,за да не пълним темата с излишни постове...така прецених за себе си...можем и сами да се контролираме Naughty проблема е при теб- защото не четеш темата- когато правиш забележки ,трябва да си в час ,все пак Naughtyние сме едно виртуално семейство и си знаем нуждите- имаме съфорумки ,които имат по различни причини нужда от нашите преразкази...и отново ще апелирам- четете темата- за да не се налага да правите излишни забележки- всъщност твоите постове са по- вече спам от нашите Mr. Green Joy

Общи условия

Активация на акаунт