Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 86

• 51 771
  • 739
  •   1
Отговори
# 465

65 серия - финал

кликни върху надписа

Ето 65 серия на Каква е вината на Фатмагюл - финал. Превод от турски: campanula, субтитри mariana51. Приятно гледане.

Hug smile3525 smile3501 СТРАХОТНИ СТЕ!!!!!!

# 466
campanula,  mariana51,
Много ви благодаря, мили момичета, преведен, финалът е вече далеч по-разбираем!!! мн ви благодаря отново!! Hug

А двата ни гълъба - ех, милите, много се измъчиха те, ама дано наистина вече всичко тръгне на добре!!!

# 467
Подсказка за 66 еп. на ФГ:

Демир? Кой е Демир? Не изглежда да е добър човек...

Дали това не е бившият на Асу newsm78 Мюнир може да му се е обадил в Германия  и оня да довтаса-може той да нарани Асу #Cussing out

# 468
Момичета, страхотни сте! PeaceОтново ми се налага да благодаря. Laughing

campanula,mariana51

# 469

Най- нужните прегръдки - адекватни и в точния момент - тогава когато трябва да дадеш  утеха, подкрепа, загриженост - и всичко това с мисъл за този когото обичаш ! Страхотен Керим!

Добър ден и от мен! Малко късно включване, не толкова за коментар, а да ви поздравя и да ви благодаря за всичко ! / днес повече чета, защото разполагам с малко свободно време /

Аша, Хриси, Радост Николова - прекрасни анализи и пълен, изчерпателен преразказ на серията !

Круела - добре, че на времето руския ни беше като втори "роден" език/де този късмет да беше "английски" / - но  точно този момент беше важен. Чудих се защо момчето отново се натъжи - пак се връщат и двамата в началото, но може би сега е точният момент за откровен разговор - касаещ миналото.

Славена - страхотен "Сън за две сърца" !

Силиа - честито "лелинство" - да е живо и здраво бебче !

Мариянка, GPhilipova, Campanula  - благодарност е малко за това което правите ! Обичам ви !

# 470
  • между морето и небето
Подсказка за 66 еп. на ФГ:

Демир? Кой е Демир? Не изглежда да е добър човек...

Дали това не е бившият на Асу newsm78 Мюнир може да му се е обадил в Германия  и оня да довтаса-може той да нарани Асу #Cussing out

Ако се появи още един герой, не мислите ли че ще се утежни развитието?! Не са ли достатъчни сюжетните линии?!

# 471

ФЕНСКА РЕВНОСТ
hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 16:38 от dettodorowa

# 472
Слухове еп.66 (Мехчул)

Епизод 66 има няколко добри развития. Ще хванат ли Керим и Фахретин Мустафа? Или този скакалец ще се измъкне? Колко пъти може да се измъкне....Решат и Мюнир се изправят пред съда, но използват тактика на объркване и отново се изплъзват.

Демир? Демир кой???
Защото, знаете ли, той не е добър човек.
Кой е този Демир?

# 473
campanula,  mariana51, и аз ви  благодаря за   bouquet

Очакваше се Перихан да избухне тези епизоди, писна й на женицата цялата тази ситуация, пак много издържа, но слава Богу, че и ма будна съвест  Hug
На мен също ми се щеше малко повечко романтика да има, но да не забравяме, че ФГ е изживяла отвличане, ще го оставят за следващата серия сигурно. Охранителя, ами отдавна трябваше да й дадат, но както се казва "след дъжд-качулка". Много ми е интересно следващите 10 серии какво ще разтеглят като локуми  newsm78 Хайде да идва вече делото. На 05.03 беше това на Керим, а другото май през юни беше назначено или бъркам....  На лявата ръка на Керим не му върви - първо прострелян от Мустафа, сега пък порязан ...
Не мога да смогна да ви изчета  Heart Eyes

# 474
# 475
Мюнир да не е завършил право при дяволите  newsm78

Айде се га и Демирчо на хоризонта  #Crazy

dettodorowa  hahaha Joy Joy Hug

# 476
Благодаря за финала страхотни сте... newsm51 newsm51 newsm51
Днес само си чета, но сега ставам.Отивам да си пребирам децата от градина.Еййй и не пивете много еджам ви догонвам  Grinning running

# 477

феновете подсещат за основните стъпки Фатма и Керим,а те от своя страна им отговарят smile3534 smile3533 smile3534

# 478
  • между морето и небето
  Благодаря на Campanula,  mariana51 за превода!

Аз си мисля  newsm78, че вече е време да ни представят процеса за смъртта на Вурал, който беше назначен за 5 март 2012г. Нали общо взето представят действието в реално време. Поне само да го споменат, за да не се загуби последователността.

И отново за охранителя на Фг.
На мен ми боде в очите  Shocked . Досега всички показвани полицаи изглеждаха, как да кажа, нормално - нито много хубави, нито много грижовни, а изпълняващи служебните си задължения. А този бодигард като че ли с конкурс за Мистър Полицай са го избирали . Та и ще го навират сега в лицето на Керим  #Cussing out .

# 479
  • Добруджа
campanula, mariana51 благодаря за превода на финала   bouquet

Стана ми интересно, когато Кадир казваше на Керим, че полицията подслушва телефоните им и знае къде се намира той в момента, защо му каза очаквай обаждане от тях  newsm78 Дали Керим не е записал разговора с Решат и Мюнир. Друг е въпроса, дори и да го е записал дали може да се използва като доказателство в съда.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт