Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 86

• 51 687
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, забравих да пиша за първата си забележка към Керим! Много съм възмутена!
От вчерашната серия. На някого направи ли му впечатление, че не се е погрижил да оправи нещо в къщата? А иначе е майстор сръчко. Хайде да чуя предположения. Дадох ви достатъчно козове.

Grinning

Докато се чудите аз да напиша колко много ме разсмяха Хриси и Дива.  Joy  Joy  Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

# 571
Откъде са тези слухове, че Хаджер ще умре?? Цял ден чета за това, ноо дано не е истина..

Някой може ли да ми каже кой актьор играе бодигарда на Фатмагюл?

# 572
  • Разград
Fatmagül-Kerim

# 573
  • Разград

Мирзат - Rahman Gorede

# 574
Откъде са тези слухове, че Хаджер ще умре?? Цял ден чета за това, ноо дано не е истина..

За Хаджер отдавна витае този слух в пространството, за съжаление. Никой не иска да става така, но...
Да не те плаша, ама досега винаги са познавали кой ще умре.

Вале, къде си, чакам си снимката с Енгин. Sunglasses

# 575
Благодаря за отговорите. Simple Smile Дано Хаджер да си остане жива и здрава. И като персонаж много ми харесва, и като актриса също..

# 576
  • София
олееее пуснах си Облака 22 еп.,потресена съм ......велик филм,много много вълнуващ,направен великолепно,БЕЗ ЗАБЕЛЕЖКИ.....тази картина ме разтърси:къщата с моминската среща и всички застреляни ......и дечицата,ужас,толкова се разстроих newsm45,Керим и Сердар влизат и търсят Нарин.......гледката е вледеняваща,всеки от двамата търси нея,но Мустафа я взима,Сердар отстъпва,защото той трябва да спасява и другите.....а,когато взе бебенцето в ръце,е, тогава се скъсах да плача,много много хубав човек,как може да не харесват някои момичета доктора,та чак пък да им е противен newsm78 #Crazy,невероятен е ,и Мустафа и той,а бе въобще филм за ОСКАР/според мен/,направо всички са за оскари.....Много съм развалнувана,ша ма извините Praynig

# 577
Аз имам доста критики към нея като персонаж, разбира се, но бих искала да не умира, а да се радва на живо и здраво дете. То аз неуловимия не искам да умира, а какво остава за Хаджер.

# 578
  • AMS
Момичета, забравих да пиша за първата си забележка към Керим! Много съм възмутена!
От вчерашната серия. На някого направи ли му впечатление, че не се е погрижил да оправи нещо в къщата? А иначе е майстор сръчко. Хайде да чуя предположения. Дадох ви достатъчно козове. Grinning
Докато се чудите аз да напиша колко много ме разсмяха Хриси и Дива.  Joy  Joy  Joy hahaha hahaha hahaha hahaha
Момиченце, не се смей, а казвай, че иначе трябва да пускам пак тубето да гледам, какво не е оправил Керим.
Ама аз пак за бодигарда ooooh! ooooh! ooooh!
Нали има камери, той защо ще виси в колата на улицата!? Не иде и да е в хола до фикуса.  Нещо излишен ми се вижда.
Indestructible_ , колкото до това, от каде са слуховете, че Хадежер ... Не питай, а се моли да не са верни!!!

# 579
Ееее, Дива, много бързо се предаваш. Хайде още един жокер - свързано е със стаята на Фатмагюл, но проблемът може да се отнася и за всяка друга стая.  newsm53

Що се отнася до бодигарда, виждам, че не си ми прочела сценария, иначе щеше да знаеш колко важна роля изпълнява.  Joy

# 580
  • Разград
Kerim, Fatmagul and Mustafa

# 581
Куркумче Heart Eyes  каква е наградата Joy

Скърцат вратите Heart Eyes

# 582
Ееее, Лилимсче, браво!  smile3501 smile3501

Ето cook

Ама май прекалих с жокерите.  Joy

Heart Eyes

# 583
Аз имам доста критики към нея като персонаж, разбира се, но бих искала да не умира, а да се радва на живо и здраво дете. То аз неуловимия не искам да умира, а какво остава за Хаджер.

Едва ли има някой, който няма критики към нея. И все пак е готина. През какво ли не мина, заслужава да си отгледа детето на спокойствие.

# 584
  • В Града на липите
Куркуметке, то от Мустафа може ли човек да си свърши къщната работа?
Пък и кажи ми какъв е смисъла Керим да смазва бравите, като Мукадес така или иначе ще го усети, реши ли случайно да посети жена си. Аз даже съм много учудена и безкрайно благодарна, че сценаристките ни спестиха любопитното й надничане, когато тя отиде в стаята му онази нощ.

Най-важната работа на Керим според мен е да направи пролетно почистване, като хване тая напаст за врата и да я метне през прозореца. Ей, днес много съм й набрала, като разбрах думите й към Фатмагюл, дали Мустафа й е облякъл/съблякъл дрехите. То трябва не знам какъв да си, не мога да намеря дума за нея вече. Изчерпа ми се речника, а мислех, че е богат  smile3512

Иначе, и аз щях да ти отгатна въпроса, обаче бях "облачна" до преди малко и ме изпревариха Simple Smile, доста й проскърцва вратата на Фати. Забелязах го, защото прилича на вратите у нас. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт