Ние с моя сме и двамата в хола, аз на компа на бюрото, той с лаптопа. Хич не го мисли, щото си се наслаждава на екшъни на воля. А въпросът му ме разсмя, както и него. Като стане сериозен, тогава ще му мислим.
мерси
едно име зърнах там -Сойе - тя прави много хубави клипчета,но дали е съвпадение на имена- не знам 

,невероятен е ,и Мустафа и той,а бе въобще филм за ОСКАР/според мен/,направо всички са за оскари.....
. Но и аз така бях,де,разбираемо.
.

На мен ми е много рошлясал напоследък. Първи сезон прическата му беше по-готина ( сигурно щото и бузите му бяха по-малки
) Ти си добре обаче щом на всеки час се появяваш на мъжът ти, зорът ще е, ако почнеш да удължаваш часовете

И аз като Хриси мисля, че 1, най-много и 2 серия на Облака са по стряскащи, оттам нататък така те подхваща , че няма спиране.Но може би трябва да изчакаш да се приближат към края с превода , за да не си прекъсваш удоволствието
После ще има да ти четем въздишките
, ама да видим по кого 

бъдете малко по - търпеливи , все пак екипа който превежда сериите не разполага с вълшебна пръчка
,невероятен е ,и Мустафа и той,а бе въобще филм за ОСКАР/според мен/,направо всички са за оскари.....
.
.
ха ха чак сега забелязах,амииии,да то като прехвърляме ту на Керим,ту на Мустафа........
Препоръчани теми