ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 25

• 33 164
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
запис. Не разбрах за ограничаването на раждаемостта, коментирано по-горе - за у нас ли имате предвид? Аз мисля, че ги надценявате нашите, чак толкова не им е акъла, чисто и просто не ги интересува народа, а личните им облаги! Тия дни съм изпаднала в кризата на 30-те май, дано не ви заразя, че за нея ваксина няма, ама току виж измислили... Wink

# 16
  • USA
Александър, благодаря,  с удоволствие те чета, както винаги си неизчерпаем източник на информация. Не си мислете само, че в страните с незадължителни ваксини репресиите спрямо неваксиниращите са по-малко. Оказва се, училището/детската градина/ има право да изключи неваксинирано дете, като аргументът е, че те сами определят политиката си.

# 17
Запис и от мен.
Аз за сега съм доволна,не позволих на моето бебе да му се бие хепатит Б ваксина,категори4но казах и на педиатъра 4е нито една ваксина няма да бия,не се и опита да ме убеди защото му казах 4е ми е категори4но решението,даже и не се наложи да подписвам от тия форми които дават поради каква при4ина не искам да се бие ваксина.
Сега ми предстои да преговарям с у4илището на  дъщеря ми,надявам се да нямам проблеми.
Александър благодаря за темата!

# 18
  • Пловдив
А тази за хеп.Б не я ли слагат още в родилното Rolling Eyes

п.п- и аз срез вас!Благодаря!  bouquet

# 19
  • в матрицата
Ето ме и мен...... Laughing

# 20
и мен...  bouquet

# 21
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
А полиото е най-голямата заблуда в съвременната медицина, като страшно много хора са се подвели и се плашат.

благодаря за отговора.
вчера съм пропуснала мнението на lady Green , извинявам се  и благодаря за инфото Heart Eyes

за т.нар. хомеопатични ваксини ми каза акушерката, при която ходя на курс. тя не е ваксинирана изобщо. когато е започнала да учи за акушерка са им пуснали тест да видят кои ваксини трябва да се подновят. при нея са били всички. тя е отказала и се е обърнала към хомеопат. каза ми, че е получила списък кои лекарства в коя потенция да вземе и при следващия тест е имала вече налични антитела , т.е. все едно се е била ваксинирала.
затова се интересувам дали още някой има информация.  Peace

принципите на хомеопатията са ми ясни  Peace и точно чрез принципа на подобието е възможно да се предизвикат симптоми на дадена болест и така тялото да си изгради имунитет.

tandonova79 , мисля, че зависи къде се намира родилното  Mr. Green
на моето бебе единствено вит К са му дали в родилното. даже и АМ не му даваха  Simple Smile

Шанта, как реагира твоят педиатър за неваксинирането?  newsm78
вече 2 пъти ме изнервя този, при когото ходя и се чудя дали да не го сменям... ще му дам още един шанс... Sunglasses

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 09:44 от asyalein

# 22
И аз да ви следя!

# 23
  • Пловдив

за т.нар. хомеопатични ваксини ми каза акушерката, при която ходя на курс. тя не е ваксинирана изобщо. когато е започнала да учи за акушерка са им пуснали тест да видят кои ваксини трябва да се подновят. при нея са били всички. тя е отказала и се е обърнала към хомеопат. каза ми, че е получила списък кои лекарства в коя потенция да вземе и при следващия тест е имала вече налични антитела , т.е. все едно се е била ваксинирала.
затова се интересувам дали още някой има информация.  Peace

принципите на хомеопатията са ми ясни  Peace и точно чрез принципа на подобието е възможно да се предизвикат симптоми на дадена болест и така тялото да си изгради имунитет.

Това е много интересно.  newsm78
То в България по ги интересува документално да ги има ваксините. Никой няма да тръгне да те изследва имаш ли нямаш ли.

# 24
  • Пловдив
Абсолютно! Тук им е важно кво пише в книжката там...има ли ги като сложени или не... ooooh!

# 25
# 26
Е като ги интересува само книжката, аз аджеба не мога ли сама да си го попълня тоя имунизационен календар. Мисля, че и без медицинско образование бих се справила

# 27
  • Пловдив
Е като ги интересува само книжката, аз аджеба не мога ли сама да си го попълня тоя имунизационен календар. Мисля, че и без медицинско образование бих се справила

Дам...и ако се добереш до подпис и печат от доктора Crazy

# 28
Stelt , благодаря за темата !  bouquet

Братовчедка ми живее в Германия , и да , там няма задължителни ваксини , но информационната обработка на населението , чрез внушаване на страх и "правилен" избор е в пъти по-интензивна отколкото у нас .

принципите на хомеопатията са ми ясни  Peace и точно чрез принципа на подобието е възможно да се предизвикат симптоми на дадена болест и така тялото да си изгради имунитет.

Ще си позволя да не се съглася  изобщо . Да се предизвикат симптоми , да , но изграждането на имунитет е нещо коренно различно и по този път не става .  Wink Не се заяждам и не желая да споря , но и не мога да подмина създаването на фалшив мит . Peace

# 29

Шанта, как реагира твоят педиатър за неваксинирането?  newsm78
вече 2 пъти ме изнервя този, при когото ходя и се чудя дали да не го сменям... ще му дам още един шанс... Sunglasses

С педиатъра сме на същото положение като вас, нищо че сме няколко години по-големи... + всички ваксини до 6 месеца, заради които вероятно се сдобихме с "невероятно"  Cry автоимунно заболяване. При педиатъра не сме ходили от сто години (и слава Богу), но съвсем скоро ще го посетим и ще пиша. Предполагам, че ще има втори дубъл и конско за ваксините (и аз съм му дала втори шанс).
За детска градина (още не можем да намерим място) съм решила ако възникнат някакви проблеми заради липсата на ваксини да се запишем при педиатър хомеопат, въпреки че там са големи суми и не се покрива от касата, който ще ми напише бележка, че по медицински причини не трябва да се слагат ваксини. Честно не знам какво да очаквам, нямам особено контакти с местни, а тези с които съм се опитвала да говоря по темата смятат, че ваксините са манна небесна и си ваксинират бебетата и с "противо"грипната...

Общи условия

Активация на акаунт