ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 25

• 33 238
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Ако, може да се издаде приравнителния болничен от ЛЛ на майката, то тогава е много лесно да остане бебето без ЛЛ и изобщо не фигурира в НЗОК, съответно няма да бъде търсено от РЗИ (бившето ХЕИ) за глоби.

Еха егати кефа  Wink

# 61
Моята ЛЛ каза, че може да го издаде, но е редно педиатърът да го направи. Затова и аз твърдя това.

# 62
Ако, може да се издаде приравнителния болничен от ЛЛ на майката, то тогава е много лесно да остане бебето без ЛЛ и изобщо не фигурира в НЗОК, съответно няма да бъде търсено от РЗИ (бившето ХЕИ) за глоби.

Само че от родилното отделение изпращат информация в РЗИ и често от там изпращат писма до всички новообебили се... Искат информация има ли бебето ЛЛ и кой е той... Не съм сигурна какво се случва ако кажеш, че няма или ако кажеш, че личен му е някой, който всъщност и не подозира за съществуването ви...  Laughing

# 63
Разгеле, намерих го -НАРЕДБА за медицинската експертиза на работоспособността:

"Чл. 26.  (1) Отпускът поради бременност и раждане на осигурената в размер 135 календарни дни за всяко дете се разпределя в 3 болнични листа, както следва:
 1.  за 45 календарни дни преди раждането; болничният лист се издава еднолично от лекаря, който осъществява наблюдението на бременната; в болничния лист задължително се вписва терминът на раждането;
 2.  за 42 календарни дни непосредствено след раждането - от лекаря, който е водил раждането; ако раждането е станало без медицинско наблюдение - от личния лекар;
 3.  за 48 календарни дни - продължение на предходния болничен лист - от лекаря, при който е регистрирано детето, или от личния лекар на родилката"

# 64
Е, значи отърване няма!   newsm78 Системата "бди" над нас, да не би да ни изпусне.

# 65
"Престижен вестник трие информация за връзка между ваксина и аутизъм"http://www.zdrava.bg/zabolyavaniya-i-lechenie/lekarite-malchat/p … aksina-i-autizam/

# 66
Част от книгата "The MD Emperor Has No Clothes", която тези дни ще сканирам и публикувам в pdf на английски, а след това я давам за превод:

Questions that I would like to ask. The answers you give will help me to determine which hospital to use.

1. What percentages of your patients with my diagnosis (CANCER) have been cured? If a cure is not possible, then what should I expect?

2. How many of your patients with my diagnosis have survived more than 5 years? More than 10 years? More than 20 years?

3. Would it be possible for me to talk to a few of the survivors to see what the quality of their lives is like?

4. What legal solutions are available to me if the procedures administered by this hospital hurt me? Before treatment, will I be required to sign a waiver which releases the hospital or you from any harm caused by the treatments?

5. Chemotherapy was proven to be 97% ineffective in the treatment of adult onset cancers by a study published in the journal of Clinical Oncology. Why are you recommending I do it?

6. How much will my treatment cost?

7. How much profit will the hospital make from my treatment?

8. How much profit will you make from this treatment?

9. In this hospital, if you order a CT scan or an MRI, or a chemotherapy drug, how much of a financial kickback do you get?

10. If you were me, would you take the treatment you are recommending.

Cancer is NOT a reductionistic phenomenon. Ii is. a Wholistic phenomenon. It happens because of a facultitive breakdown in the SYSTEM of the body, not because of a problem in one ot its PARIS.

Women don't get breast cancer because they have breasts (or estrogen), and men don’t get prostate cancer because they have a prostate gland (or testosterone).

Cancer needs a Wholistic treatment to cure it. But when 10,000 women all get together and do their 5K run for breast cancer research, how much of the money that gets raised goes to Wholistic cancer research? I’ll tell you how much — Zero.

It all goes to the allopaths, even though they are ill-equipped to fight this battle and to find a cure. Most people apparently feel OK about throwing good money after bad down a rat-hole. 1 do not.

Somebody should sit Lance Armstrong down and school him as to the true statistics of cancer treatment. He might then be less inclined to help foster the false belief that allopathic research is a smart way to invest cancer research dollars. It is not.

While we are on the subject, it is worthwhile to talk about breast cancer. Many times, the treatment of breast cancer involves something called “radical mastectomy.”

This is “high fallutin’ doctor talk” for surgically removing the entire breast. Let’s think about this for a moment. If I had psoriasis on my hand, one way to fix it would be to cut off my hand. If every doctor in the country went around cutting off the hands of people with psoriasis on their hands, they could effectively say that their treatment for psoriasis was successful.

Soon there would spring up support-groups for handless psoriasis survivors, and money would be raised to perfect the surgery and to develop cutting-edge robot hands, just like Luke Skywalker in Star Wars.

With time, the medical community could even construe this treatment to be a “cure” for hand psoriasis. Even though leg and back and face and arm and foot and joint psoriasis were still a problem, we could assume that is was only a matter of time until the medical system would develop a breakthrough treatment for them as well.

But the fact of the matter is, that cutting off the breast of someone with breast cancer, and then lauding it as a clinical success is misleading to the general public, and it completely skews the data for cancer treatment in general.

# 67
От личен опит - частен педиатър ми издаде болничния след раждането. Детето ми не е ходило на мерки и теглилки.

# 68
Здравейте! Hug

Знаете ли за преду4илищната за 5 годишните, която по закон е задължителна от тази година, как стои въпросът с ваксините?  Rolling Eyes

# 69
Здрасти миличка,
Все още ни е рано за предучилищна, но ... се изкушавам да дадеш това на някой педи и да гледаш сеира Wink

http://vaksinite.info/Iskam_da_se_nameri_nyakoy_zashitnik_na_vak … ativen_dialog.doc

Малко ме избива на смях, като гледах лумпени по-рано днес ( 22ра минута..)

# 70
  • София и там където не се пуши
Здравейте, аз така от време не време ви чета, но
Здравейте! Hug

Знаете ли за преду4илищната за 5 годишните, която по закон е задължителна от тази година, как стои въпросът с ваксините?  Rolling Eyes
, това също исках да кажа, че е възможно. Лекар, може да издаде доколкото знам болничен, независимо дали има договор със Здравна каса.

Моята лична съм и подписала за малкия ми син, че отказвам ваксините (към 9 годишна възраст) , защото много проблеми си ги обяснявам точно с това, макар, че тя много внимателно подходи и някои му ги спести (официално) следващите вече отказах и нямам проблем. Дори на голямото ми дете му остават да си постави последните, които са задължителни за дете и тя ми каза, да мина да се подпиша, ако искам, че ги отказвам.

Знаете ли за преду4илищната за 5 годишните, която по закон е задължителна от тази година, как стои въпросът с ваксините?  Rolling Eyes

Щом е задължителна, няма проблем, само се информират, че не са поставени, нищо друго. Нищо не търсят.

# 71

Щом е задължителна, няма проблем, само се информират, че не са поставени, нищо друго. Нищо не търсят.

Няма проблем ако детето ще ходи на предучилищна група в училище, но ако е в детска градина, ще има проблем!!!

# 72

Няма проблем ако детето ще ходи на предучилищна група в училище, но ако е в детска градина, ще има проблем!!!
В училище  не е проблем да го запишете и да посещава , но ако попаднете на много изрядна и заядлива медицинска сестра е възможно тя да прави проблем и да ви докладва, евентуално да допринесе за глобяването ви, това хипотетично. Не  познавам такава  Wink

# 73
  • София
Запис!  smile3529

# 74
Благодаря на всички включили се по въпроса с ЛЛ   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт