ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 25

• 33 204
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Чудя се кой може да се изправи пред камера и наистина да се обоснове. Да даде пример със себе си или близки... Колкото и да се чудя не мога да намеря никой.

Аз бих се изправил и говорил, но не точно сега, не и в момент в когато не се чувствам добре поради лека настинка/грип. Не и когато съм насочил 100% от вниманието и времето си в подготовка на vaksinite.info и подготовката на субтитрите на Lethal Injection...

Аз ще коментирам съвсем скоро ваксините, аутизма и живака във видео формат.

# 556
Depends, как точно извади живака от тялото си?

# 557
Depends, как точно извади живака от тялото си?

С протокола на Кътлър. Имам още да речем 30-40% за махане, но поне от мозъка почти го няма вече. Пуснал съм тема за протокола - преведох, обобщих  и добавих бележки. Писал съм за очакваните ефекти при децата аутисти, но те важат за всички...

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=642301.0

# 558
  • Пловдив
Някой от вас правил ли си е изследване за тежки метали?

# 559
Имаше подобна тема преди време: Някой изследвал ли е детето си за олово?

Ето още една интересна статия - "Домашно раждане и ваксини – или пропаганда като по учебник"  - http://www.otizvora.com/2012/04/4250/

# 560

Не съм сигурна, че е коректно от ваша страна Depends да коментирате толкова убедено Аутизма  Simple Smile.
За повече подробности ето диалог в темата за Аутизма:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=638548.435

# 561
Да не става дума за Mercury Undercover? Ще го кача утре в тубата и ще дам линкове тук и на друго място.

Ще реша някога дали си струва да му се правят субс...

Последна редакция: пн, 23 апр 2012, 23:04 от XVisible

# 562
http://inews.bg/Здраве/-Ваксинирането-срещу-рак-на-маточната-шийка-започва-от-следващата-учебна-година-_l.a_c.390_i.173813.html

# 563
Ваксинирането срещу рак на маточната шийка започва от сл … ата учебна година
Очевидно готвят тази ваксина като задължителна в ИК, да му мислят майките с момичета ок. и над 12г.  Confused

# 564
Ваксинирането срещу рак на маточната шийка започва от сл … ата учебна година
Очевидно готвят тази ваксина като задължителна в ИК, да му мислят майките с момичета ок. и над 12г.  Confused
Не съм чела статията, но се чудя каква санкция ще измислят при отказ? Какво ще ги направи наистина задължителни? Вероятно ще спрат стипендиите за успех. А може и да ги поставят като едно време, тихомълком, без да се усетят родителите.

# 565
Това вече е сериозен повод родителите масово да се възпротивят, дори тези, които слагат ваксини. Не познавам нито една майка, която смята да ваксинира дъщяря си с тази ваксина.

# 566
Аз пък имам доста приятелки който чакат да я пуснат в ИК за да си ваксинират момиченцата.
Хората са доста заблудени с тези реклами който пускат за ползата от нея,аз наскоро доста поспорих с дъщерята на една приятелка която учи медицина и ми рече че иска да си я сложи.

# 567
  • Пловдив
Ще се получи, като в САЩ. Момичетата ще си мислят, че ако не си я сложат задължително ще имат рак на шийката на матката. Без значение, че при тях смъртността от този рак е едва 3 момичета на 100 000.  Thinking

# 568

Не съм сигурна, че е коректно от ваша страна Depends да коментирате толкова убедено Аутизма  Simple Smile.
За повече подробности ето диалог в темата за Аутизма:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=638548.435

Таня, диалогът е обмяна.  
В другата тема нито аз получавам честни въпроси, нито Вие можете да получите отговори, просто защото не го искате. Седите си в блато на релативизъм и чакате да подрежете крилете на всеки убеден в нещо. С лека ръка отхвърляте всяка препоръка, просто защото сте с изчерпано търпение/надежди. Лекувате раните си със самосъжаление и за да оправдаете провалите си, мистифицирате аутизма.

Виждам че за 900+ страници дискусии за аутизма в този форум няма кой знае какви резултати.
Убедено ще коментирам това, което знам като опитност и наука.  Некоректно би било да предлагам услугите си или специфични продукти срещу заплащане. Не принуждавам никого да следва препоръките ми. Ако ви се струва неправдоподобно това, което съм написал и ще кажа просто не го следвайте. В темата за аутизма съм обект на завоалирани провокации. Нямам какво още да Ви предоставя, след като съм споделил:

1. Моят опит
2. Реалният опит на майки от други държави
3. Научни доказателства
4. Подробно и изчерпателно протокола

За Вас може би коректно би било да коментирам в един глас със повечето потребители. Но не това е моята цел.  

Последна редакция: вт, 24 апр 2012, 13:16 от Depends

# 569
По повод писаното на предната страница, моля не смесвайте неваксинирането с хомеопатия и ГНМ. Мисля, че нямат нищо общо. Не е правилно да се внушава на аудиторията, че едното не може без другото. Аз не можах да повярвам на хомеопатията и не смея да си правя експерименти с децата ми. Никъде няма ясни доказателства,че хомеопатията е безвредна.А това да се лутам от хомеопат на хомеопат и да се чудя кой ще нацели лекарството за децата - не благодаря.
Ясни доказателства има само за ваксините. Те са изключително вредни.

Общи условия

Активация на акаунт