The Vampire Diaries - Каква е тайната на Мередит Фел? (Тема 24)

• 42 457
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
Mokka, благодаря за спойлера Simple Smile. Много се радвам, че ще видим нещо от миналото на Елена и леля Джена. Може да е само за един епизод, но все пак е нещо.

Малката лисичка, пожелавам много здраве и прекрасно детство на дъщеричката ти.

# 466
Значи последният епизод ретроспекция и подкарваме новия сезон с въпроса - Кой уби мама и тате?
newsm59  Да е живо и здраво малкото лисиче, голяма хитруша да порасне  Wink

# 467
  • КиТ
Лисичке, честит рожден ден на дъщеричката ти Hug Hug Hug

А на някой прави ли му впечатление, че Дамян все по-малко се кокори?

може да го болят очите...  Thinking

hahaha hahaha hahaha

# 468
Малка лисичка да ти е жива и здрава!

# 469
  • Buffyworld
Лисичке, да ти е живо и здраво детнцето !  Hug  bouquet

Силве,  това Ашли Гриин ли е?

# 470
Благодаря Ви момичета ?
Да това наистина Ашлито ли е ?

# 471
Снощи се почудих колко плащат на Нина, Иън, Стефан, Бони и другите за една серия?  newsm78
в DMCA-removal-from-Google има 1 коментар:

__________________________________________________________________________________

Добре де, така и не разбрах Сейдж как влезе в главата на Ребека? Не може да и е въздействала, защото първо не се гледаха в очите и второ че тя беше заспала. Пък и нали Барби Клаус е древна, не става номера. Сейдж не може и да е вещица, защото е вампир...съвсем се обърках...

__________________________________________________________________________________

Не й е въздействала, а просто й влезе в главата. Както направи Деймън във втори сезон, когато уби Роуз. Тя също бе по-стара от него, но той влезе в ума й докато спеше и пресъздаде някакъв неин сън, преди да я убие.

А и проблема е друг,как така вампирете спят,нали в първи или втори сезон един от братята беше казал на Елена че те не спят  :hmmm:

Питам се те предварително са се съюзили, не е доизпипано или тези нещо не са разбрали?  newsm78

# 472
Ребека се съюзи със Сейдж, за да разбере къде е използвано дървото и да го унищожи. Тя не й е влизала в главата, а влезе в тази на Деймън, за да пресъздаде нещата, които Ребека й е казала. Иначе съюзът е заради Фин.

# 473
Аз си мислех, че има някакви способности, защото е превърната от Древен.
А не си спомням кога са казвали, че не могат да спят.

# 474
Не е вярно, че не спят вампирите. Не спят тези в Здрач, тези в Дневниците спят и никой не го е казвал това. Съветвам те да не четеш коментари в Замунда, можеш да се нагледаш на върховни глупости. Иначе това, което те правят не е въздействие чрез очите а манипулиране на ума, сънищата, както Катрин правеше със Стефан във втори сезон, Деймън със Стефан и прочие. Вампир на вампир не може да прилага въздействие с очите "compulsion" освен ако не е Древен.

На Иън като най-опитен и известен му плащат по 30 000, Нина или вече взема колкото него, или даже повече заради двете роли, всички останали надолу от това.

# 475
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Като стана въпрос за съня на вампирите нека и аз да попитам:

- Те по принцип би трябвало да спят през деня, защото се светлината ги дразни, нали? (Само в "Дневниците" е променено.)
- Хранят ли се и по друг начин, освен с кръв (имат ли нужда от наша храна и пиене)
- Чувстват ли студено и топло - имат ли нужда от дрехи
- Могат ли да имат деца (!)?
Мисля, че сексуалната им активност е засилена, но дали чувстват нещо или това е само за примамка на жертвите и могат да имат поколение? Този въпрос е извън Дневниците, сетих се за един от филмите за Дракула, където май свързваха секса с хищничеството на вампирите.

Иначе нашичките са си направо паразитчета, никакви ловци или предатори...

# 476
Като стана въпрос за съня на вампирите нека и аз да попитам:

- Те по принцип би трябвало да спят през деня, защото се светлината ги дразни, нали? (Само в "Дневниците" е променено.)
- Хранят ли се и по друг начин, освен с кръв (имат ли нужда от наша храна и пиене)
- Чувстват ли студено и топло - имат ли нужда от дрехи
- Могат ли да имат деца (!)?
Мисля, че сексуалната им активност е засилена, но дали чувстват нещо или това е само за примамка на жертвите и могат да имат поколение? Този въпрос е извън Дневниците, сетих се за един от филмите за Дракула, където май свързваха секса с хищничеството на вампирите.

Иначе нашичките са си направо паразитчета, никакви ловци или предатори...

Ако не се лъжа бяха споменали, че ако се хранят редовно с кръв, могат да ядат всичко като нормалните хора. Те не изпитват нужда от друга храна.
Не могат да имат деца. Това го има само в "Здрач", поне аз само в този филм съм чувала, че е възможно. А и във "Ван Хелзинг", но там беше много по различно.

# 477
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
И аз доколкото знам не могат да имат деца, но реших все пак да се допитам.
А понеже почнах книгата, та там Стефан обясняваше на Елена, че нормалната храна е само, за да не изглежда различен...

Между другото, вие откъде сте чели "Дневниците"?

# 478
  • София
Тия въпроси трябва да се разглеждат за конкретен филм... иначе става манджа, защото вече навсякъде е различно.  Tired

# 479
И аз доколкото знам не могат да имат деца, но реших все пак да се допитам.
А понеже почнах книгата, та там Стефан обясняваше на Елена, че нормалната храна е само, за да не изглежда различен...

Между другото, вие откъде сте чели "Дневниците"?

Има ги издадени на български. Иначе в един епизод Деймън каза на Елена, че не могат да имат деца. Иначе както вече сме се убедили - във всеки филм/поредица е различно.

Общи условия

Активация на акаунт