The Vampire Diaries - Каква е тайната на Мередит Фел? (Тема 24)

• 42 360
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
Плътник е вампир, идва от това, че се храни с плът, ако не бъркам.

Лазуритът не е кой знае колко тъмен, по-скоро наситено син. Според мен е авторова измишльотина.

О, колега, появата ви разведри деня ми.  Grinning Айде да я разкостим! Днес съм яхнала картечницата.

# 526
  • София
Плътник мисля идва от това, че се мъртвецът превъплатява, придобива плътност. доколкото си спомням е регионално наименование българско  Thinking

# 527
  • Buffyworld
Не беше ли точно такъв бащата на Клаус - хранеше се с вампири , нали така ? Даже се опита да хапне и Катрин.  hahaha

Аз бях много предубедена за книгите Здрач, но като ги започнах , не можах да се откъсна , докато не ги прочетох за има - няма 6 дни дни всички. И аз съм на мнение, че Бела е голяма бяла птица заради желанието й да стане вампир и точно затова увжавам Елена, зъщото в 19 серия мисля че беше на 2 сезон категорично каза на Стефан, че не иска да става вампир. А Стефан точно обратното- той каза, че ако зависи от него , би искал да прекара вечността с нея. Чакал я е тя да го поиска, но тъй като тя не е повдигнала въпроса и той не е посмял. Това, че тя не иска да вампирясва, не означава, че обича Стефан по- малко, отколкото той нея . 

# 528
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Това беше във 2 сезон, 20 серия (нали точно този диалог преписвах тука Laughing).
Убедена съм, че в някой момент и Елена ще поиска да стане вампир, но вероятно няма да се реализира. Според мен, това ще е за контраст към въпросната сцена от 2. 20. (т.е. че ще се влюби по-дълбоко в Деймън и затова у нея ще назрее такова желание, смятам че той обаче няма да позволи - за разлика от досегашните му опити да я превърне)... Измислих сценария. Laughing Laughing

# 529
Плътник мисля идва от това, че се мъртвецът превъплатява, придобива плътност. доколкото си спомням е регионално наименование българско  Thinking

Не знам, той няма в какво да се въплътява, нали си е просто възкръснал труп, плътта си я има. Трябва да питаме капацитетката като се мерне.  Grinning

# 530
  • София
Хм... много интересно ей сега се прибрах и прочетох в една книжка, защото и аз се зачудих за тоя плътник - вампирът става плътник ако не бъде убит до 40-я ден след смъртта и заживява сред хората. Значи може да живее сред хората (и тук отново да кажа и подчертая, че в БХ свръховете са ми най - реалистични  Mr. Green)

Утре ако ми остане време на работа ще ппоровя в старите теми... че ми стана интересно.

# 531
БХ - ? Няма да е "Брулени хълмове", така че подскажете на невежата, моля. Praynig

П.П. Миналата седмица едно момиче беше споменало, че филмът започнал по-рано. Та искам да попитам откъде си го гледала и в колко точно почва (извинявам се, но не се сещам коя беше, май Слънце-Луна или Лисичката и ме мързи да търся стария пост...)?

Не знам, той няма в какво да се въплътява, нали си е просто възкръснал труп, плътта си я има. ...
И аз така си мисля, защото това не е материализиран дух, но това са си просто разсъждения...

# 532
  • София
БХ =Being Human UK

# 533
Аха. Мерси.

# 534
  • София
Ако още не са ти го препоръчали - препоръчвам ти го, но предупреждавам няма нищо общо с американските вампири. има само мрак и студ  Heart Eyes

# 535
Ау! Ама много ли е страшен? Да не се напишкам от страх...  Wink Laughing
Дай някаква по-подробна анотация защо си струва.

Никой нищо не ми е препоръчвал, даже тука попаднах "благодарение" на гифчетата и аватарите, упорито ширещи се из форума и неочакваното ми любопитство (просто сама си се чудя, а как се зарибих съвсем не проумявам).

А "Тайният кръг"?

# 536
  • Велико Търново

Току-що гледах първи епизод. Става. Но леко ми напомня "Дневниците". Усеща се, че авторката е една и съща.

# 537
Аз изгледах някакво промо и нещо не ми хванаха окото - физиономиите им са ми безлични или прекалено младеят, що ли, ДВ по-върви... За сюжета не мога да говоря.

Тя авторката не е съвсем младичка - смятах я за тийнейджърка, а е някъде на 45 години*** (не знам кога ги е писала де).

***Или 53 - според източника. Laughing

# 538
  • Велико Търново
Аз изгледах някакво промо и нещо не ми хванаха окото - физиономиите им са ми безлични или прекалено младеят, що ли, ДВ по-върви... За сюжета не мога да говоря.

Тя авторката не е съвсем младичка - смятах я за тийнейджърка, а е някъде на 45 години*** (не знам кога ги е писала де).

***Или 53 - според източника. Laughing

Първите книги от "Дневниците на вампира" са издадени през '91-ва. За "Тайният кръг" не знам, но предполагам, че и те са писани през 90-те години.
Иначе за мен лично ДВ е по-добрият сериал.

# 539
  • КиТ
Ferda Mravenec кратко списаче със сериали,които наистина си заслужат и не се загуба на време Peace:
1.Being Human UK Ването вече е споменала за него,страшно добро няма се напишкаш Mr. Green
2.True Blood също вампирски,много кръв и съвсем различен от Дневниците Wink
3.Once upon a time представяне на приказките които ние знаем,по много интересен начин,много ми допада на мен Grinning
4.Downton Abbey британско сериалче,с малко епизоди разказваш се за живота на аристократичната фамилия Кроули и техните служители в Абатство Даунтън.Много добър,включена е и 2рата световна война Laughing
5.Fringe също любимо сериалче,за паралелни реалности,наблюдатели,любима моя актриса Heart Eyes,много любов и въобще от всичко по-малко
6.Revenge този е скорошен,но ми е страшно любим,грабна ме от първи епизод,разказва се за Отмъщението и подмолни игрички
7.Аmerican horror story мисля,че името говори само за себе си,но си е история за духове,къща и още нещо Whistling
8.Свръхестествено истории за свръхестествени същества и двама братя  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes който трябваше да приключи 5 сезон,сега всичко е много насилено,но продължавам да си го гледам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
9.и накрая да завършим с комедиен сериал The Big Bang Theory,който цепи мрака  Joy Joy Joy Шелдън Рулзззззззззззззз Crazy

Като свършиш тези се обади Mr. Green Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 29 мар 2012, 21:03 от plami89

Общи условия

Активация на акаунт