Затова предполагам търси моята подкрепа, защото смята, че аз като жена и майка по-лесно бих разбрала нейната позиция.
Единствения съвет, който мога да и дам, е да приеме нещата от хубавата им страна.
Аз например също се върнах на работа, когато Ани беше на 6 месеца и не мога да кажа, че не се наслаждавах на 4 часа в седмицата, в които отивах в офиса ( без някой да ме е карал, разбира се).
Но от друга страна, аз за себе си не бих приела съжителство ( при това с деца) без брак. А тя се е съгласила с това
Тя беше свидетел на цялото бракоразводно дело и делото за родителските права, така че много добре знае как реагира деверът ми в подобна ситуация. Тоест тя го е виждала в най-лошата му светлина и въпреки това се е влюбила в него. Той не се е променил към нея откакто са заедно. Тя промени отношението си по-скоро. В началото беше много свободомислеща и не можеше да разбере решението на съда относно правата на детето, присъдени на майката, а сега изведнъж съвсем друга песен запя.
Когато се запознаха тя печелеше добре и предполагам, деверът ми е смятал, че тя обича работата си и ще се върне скоро след раждането. Освен това той обожава децата си и се грижи наистина много добре за тях.
п.с в домакинската работа също помага