общ семеен бюджет

• 31 799
  • 378
  •   1
Отговори
# 165
Семейни ваканции, изненадващи пътувания и...още повече пък бонбони в офиса  Shocked -това е мъжка работа, а не женска. Sick ooooh! Звучи доста инфантилно, а не романтично.
Ако злепоставям мъжа си с кутии бонбони с бележки в офиса, обичта му вероятно ще се изпари доста бързо. Да не кажа на секундата.

пс. Следващия път пробвай да отрупаш офиса му в букети от рози. Joy

# 166
 bowuu.И аз съм инфнатил.Ценя всеки жест и проява на внимание,па дори и бонбони в офиса... hahaha

# 167
  • Страната на чудесата
Семейни ваканции, изненадващи пътувания и...още повече пък бонбони в офиса  Shocked -това е мъжка работа, а не женска. Sick ooooh! Звучи доста инфантилно, а не романтично.
Ако злепоставям мъжа си с кутии бонбони с бележки в офиса, обичта му вероятно ще се изпари доста бързо. Да не кажа на секундата.

За щастие не се изпари Mr. Green
Бонбоните бяха оформени като букет и бяха за негов юбилей.
Инфантилно може да е, но на нас ни хареса, така,че изобщо не ме интересува оценката на други двойки Wink

# 168
  • Страната на чудесата

Би било банално, той вече го е правил в моят офис за годишнината ни от сватбата Thinking
Други идеи? Flutter Hug

# 169
Подобни демонстрации на работното му място все пак са неуместни.
Но без повод кутия бонбони на мъж, та и с бележчици...хептен Laughing

Егати мъжа и егати жената бих казала аз. Mr. Green

Всъщност какво и на кого ти демонстрира с този букет от бонбони? Не можеше да изчака да се прибере мъжа ти в къщи? Или специално в офиса го прати да покажеш нещо не колегите (и колежките)? Mr. Green

Егати излагацията! Crazy

# 170
 newsm78 Темата не е ли за общ сем.бюджет? Или вече е за изненадай мъжа неподходящо?

# 171
  • София
Хехехе, Лизет, ще кажеш, че на теб го е пратила тоя букет   Laughing  Я се успокой малко  Laughing

# 172
  • Страната на чудесата
...

Егати излагацията! Crazy
Абсолютно Mr. Green
Да можеше и да четеш... hahaha

# 173
  • Страната на чудесата
Хехехе, Лизет, ще кажеш, че на теб го е пратила тоя букет   Laughing  Я се успокой малко  Laughing

А после казват, че жестовете не трогвали Mr. Green
 Joy Joy Joy
Нека се вълнува Wink

# 174
Просто не можах да се стърпя.  Mr. Green Доста време се мъчих да си представя подобна "романтика"  Crazy и ръцете ми сами го написаха горното.

Абе откога подаръци за юбилей се смятат за романтика? Crazy

# 175
  • София
Еми, Лизи, не можем всички да сме толкова романтични колкото теб и да се заплашваме с изнасилвания от цигани с палаво пламъче в окото, преди да се бухнем в кревата с благоверния Wink

# 176
Еми, Лизи, не можем всички да сме толкова романтични колкото теб и да се заплашваме с изнасилвания от цигани с палаво пламъче в окото, преди да се бухнем в кревата с благоверния Wink

Joy Joy Joy Това съм го пропуснала....

# 177

Това преди бухане в леглото си е мега-романтично. Освен това е от мъжка страна- не от женска.
Нещо не вдявам къде е базата за сравнение... Crazy

Мъжка и женска романтика са коренно различни неща. Ако мъжът е МЪЖ а жената ЖЕНА.

# 178
  • София
Нормално е да не вдяваш. Липсва ти базовата степен нормалност.

# 179
Ало, и аз съм тук! Моля ви, уточнете!
Бърди казва, че Лизи е заплашила мъжа си с изнасилване от цигани. Лизи обаче, както го разбирам - казва, че обратното - това е в сферата на мъжката романтика - тоест мъжът й така я предразполага за секс. ТА???  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт