общ семеен бюджет

• 31 810
  • 378
  •   1
Отговори
# 180
  • Майничка
....Мъжка и женска романтика са коренно различни неща....

Като за момченце, букет от мезенца, викаш? Wink

# 181
  • София
Еее, Вили, не си ли чела култовата тема, когато Лизет обясняваше как с мъжа й "подгряват". Помагайте, клюкарки, коя беше темата, забравила съм вече  newsm78

# 182
Еее, Вили, не си ли чела култовата тема, когато Лизет обясняваше как с мъжа й "подгряват". Помагайте, клюкарки, коя беше темата, забравила съм вече  newsm78

Не съм!  Praynig Praynig Praynig Коя е?

# 183
Нормално е да не вдяваш. Липсва ти базовата степен нормалност.

Laughing  Дано не съм никога толкова "нормална" като вас.

Вилико, думата секс тук е табу. А аз съм извратенячка. Laughing

"Букет от мезенца" у дома някак приемам за нормална женска романтика. Нищо против и шоколадов сладкиш, но ....бонбони в офиса... Crazy ooooh!

# 184
Абе откога подаръци за юбилей се смятат за романтика? Crazy
Откакто само 15 % от двойките празнуват каквото и да било.
Да получиш цветя за 08.03, или за 14.02, или за РД, или .....ей така,от любов , е лигавщина.
Та, юбилеят е повод да се отчетат.И да не забравят, че все пак са двойка.   Grinning

# 185
Ама, че работа. Не познавам нито е дин човек, който да не празнува празниците си. Тия 15% от къде?

# 186
  • София

Не съм!  Praynig Praynig Praynig Коя е?

Ох, ми не мога да се сетя -  за мръсните думи в секса ли беше, за секс играчките ли, за похвали и упреци ли ... Нещо тръгна от секс за сбодряване и се стигна до страшни извращения Simple Smile

# 187
Абе откога подаръци за юбилей се смятат за романтика? Crazy
Откакто само 15 % от двойките празнуват каквото и да било.
Да получиш цветя за 08.03, или за 14.02, или за РД, или .....ей така,от любов , е лигавщина.
Та, юбилеят е повод да се отчетат.И да не забравят, че все пак са двойка.   Grinning

Подаръкът по поводи е задължителен, а не романтика. Въпреки че не пречи да е и романтичен при това. И от страна на жената не се прави демонстрационно в офиса с бонбони.

От къде тази покъртителна статистика?  Shocked Аз за 8.03 получих цветя от сто и един мъже. Mr. Green Дори един непознат таксиметров шофьор спря до мен, отвори стъклото и ме поздрави. После запали и отмина.  Crazy

# 188
Да не е темата за секс с едни африкански маски и костюми неупрен   newsm78

# 189
  • София
Да не е темата за секс с едни африкански маски и костюми неупрен   newsm78

Хахаха, не, помня я тая  hahaha
Оф, Вили, отивам да търся сега заради теб, да ми дадеш после шоколадче обаче  Laughing

# 190
О, аз винаги награждавам заслужилите  Flutter

# 191
  • София
Бе цветя, бАнбони... Букет анални стимулатори! Те това е жест на внимание. Laughing

# 192
  • София
Ехх, не мога да я намеря темата, явно е трита.

# 193
Бе цветя, бАнбони... Букет анални стимулатори! Те това е жест на внимание. Laughing

Особено ако е пратен с куриер в офиса. Laughing Laughing

# 194
Ехх, не мога да я намеря темата, явно е трита.

Eeeeeми ходи си гладна тогава, нема шоколадчета  Joy

Общи условия

Активация на акаунт