общ семеен бюджет

• 31 819
  • 378
  •   1
Отговори
# 195
  • Страната на чудесата
...
"Букет от мезенца" у дома някак приемам за нормална женска романтика. Нищо против и шоколадов сладкиш, но ....бонбони в офиса... Crazy ooooh!

Това пък на мен лично звучи изключително тъпо ooooh!
Но всъщност, който както иска да го асоциират Mr. GreenАз определено предпочитам бонбоните, почивките и взаимните изненади.
Сигурно е и типично женско да те побийват отвреме -навреме, но Бога ми, ако някой реши да ме "изненада" по този начин-ще го потроша, без значение колко е неженствено Naughty

Бе цветя, бАнбони... Букет анални стимулатори! Те това е жест на внимание. Laughing

Хахахаах, даде ценна идея на Лизет сега за техния следващ празник Whistling

# 196
Какво общо има "побийването" с "букета мезенца"? Shocked

"Букета мезенца" в мое изпълнение е придружен с качествено вино, изискано меню и тиха музика. Било то в къщи или уютен ресторант, без значение... 
Абе има значение...в ресторант никога не плащам аз. Mr. Green Та ако ще е жест, то най-добре в къщи.

Къде е побийването в сценария че нещо не схванах?  Shocked

# 197
Lizet, ти кога се събра с любимия, че и изненадки му правиш, а и си още жива  Mr. Green

# 198
Lizet, ти кога се събра с любимия, че и изненадки му правиш, а и си още жива  Mr. Green
и аз питах, ама нямаше отговор. поне да беше казала кое време сме  Wink, дано ни подмлади с някоя и друга година Wink

# 199
 Laughing А, така! Казва една жена, че не се кефи на идеята ви и веднага започвате да се подигравате. Колко дамско  Peace

# 200
Laughing А, така! Казва една жена, че не се кефи на идеята ви и веднага започвате да се подигравате. Колко дамско  Peace
Crossing Arms Как ще се подиграваме, ние само питаме в кое измерение е  newsm53

# 201
  • София
и аз се изненадах, че толкова бързо се появи. С такъв апломб заяви, че си излазя за неопределено време, пък сега...

# 202
  • София
Вероятно доста е кометнирано - не ми се чете всичко.
Не мога да си представя ка ще си деля парите от тези на мъжа ми. Би ми било обидно. Ще си предлагаме всичко един от друг, пък парите ще си ги делим. Тъпо.....

# 203
За мен цялата ситуация е неприемлива. Ако утре жената се разболее и няма възможност да работи какво става? Или ако има нужда от лечение което не може да си позволи? Какво бащата на децата и ще я зареже или ще и даде пари на заем? #Crazy

Ауу, ебаси причините да искаме подпис  ooooh!
що бре Вили, същите, както и тези, поради които искаме деца - да ни гледат на старини Wink

# 204
А, чакай сега  Wink, тук има разлика. Възпитанието е различно от мерака като цяло за дете. Аз съм си казвала - не съм искала и не съм планувала.

# 205
е факт е, че хората се женят, за да може като се разболеят, да има кой да ги гледа...  Laughing
пък ти, ще те видим, като легнеш болна, каква ще я вършиш, като не си се бракувала...въъъъй... ще има да пускаш теми тука - сбърках ли, че не се бракувах?  Laughing  hahaha

# 206
  Ама какво значение има на едно място ли си слагат парите или не, ако се разболее някой, като е ясно че ще плаща тоя, който има с какво.

# 207
е факт е, че хората се женят, за да може като се разболеят, да има кой да ги гледа...  Laughing
пък ти, ще те видим, като легнеш болна, каква ще я вършиш, като не си се бракувала...въъъъй... ще има да пускаш теми тука - сбърках ли, че не се бракувах?  Laughing  hahaha

Ама в кой член на семейния кодекс е записано, че съпругът е длъжен да гледа болната си жена? И ако не го направи - какво следва?  Thinking

# 208

Ех тва ми е любимо.. Joy Joy..На мен все ми викаха да си намеря жена,че да не остарея сам..Ма аз с моя си късмет...ще взема някоя..ще се търпиме N бр.години,и накрая точно 'гат одъртеем,ще вземе да се гътне и аз на стари години па сам.. newsm78..Та реших,че тва нЕма да е причината да си диря"другарка"у живота..

# 209

Ама в кой член на семейния кодекс е записано, че съпругът е длъжен да гледа болната си жена? И ако не го направи - какво следва?  Thinking
ааа, ненам, питай там който го беше споменал... аз само минавам Wink

Общи условия

Активация на акаунт