Вайзе
Хич не ви понася яслата, много съжалявам! Дано бързо се оправите!Танче, Деска- знаете, че и ние страдаме от този проклет запек
Какво ли не правя за да го преодолея. Поне не се стиска- иска, но не става работата. Тази зима и дуфалак редовно започнах да давам, а 2 пъти стигах и до свешички easy lax. Гастроентерологът за сега особено не ни е помогнал. Дано не се стигне до по-сериозни изследвания и проблеми. Напоследък се оплаква и от краткотрайни болки в коремчето- не знам какво е, колики, спазми
Готвя изключително внимателно-само зехтин давам и то студено пресован без топлинна обработка, коприва, елда, тиква, сливи, броколи. Сега има вече и череши- та ги почваме и тях на корем. Моля се да се оправим, просто ми се къса сърцето вече. Ани- прекрасен празник сте имали
И ние чакаме неделята за по-голямото празнуване. Също ще пусна снимки.Божко напоследък отбелязва голям напредък в говоренето. А този РД си го осъзнава и празнува 100%, иска да яде торта, да духа свещички, казва, че има Ден Ден и че е на 3!Толкова е сладък!
Майчета, а нямате представа как с нетърпение чакам и той да проговори като вашите дечица и да казва цели изречения и най-вече да му се разбира. Сега говори, но още като бебе.

В голяма чуденка съм.