МАЙчета 2009 - 9

• 47 902
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Какви сте ги преживели пак, Ели, направо не знам как си жива! Слава Богу, че вървите към оздрвявяне.
Лианка, дано и вие сте по-добре.
Честито на партерици на Смехоранка- Да си щастлива, здрава!
Честито и на Стаси! Много успехи и пак здраве!
Мария-пазете се от горещините- тази година нещо много ми тежат - заради Божко, де...той хич не ги понася.
Ние бяхме на прекрасно море! Не ми се връщаше. Точно обратното ми се стори- много по-лесно ми беше там с детето отколкото в София- въпреки, че си вървя с пасатора- кога ще прояде като другите незнам- като гледам как се хранят по ресторанти-много по - лесно е така, ама здраве да е.
Очертава ни се да наемем жена за Божко- на половин ден. Моля, който има опит да сподели как става заплащането когато сме отпуск или някой е болен и тя ще отсъства? Като цяло уговорката ни е твърда сума за месец с твърд ангажимент- не почасово заплащане.
Зайче- както винаги сте прекрасни! Имаш си две красавици и сладуранки! Да са ти живи и здрави!
Бях пред голяма дилема дали жена или частна градина да избера. Намерих страхотна градина дори, която отговаря на изискванията ми, но от понеделник сме с жената. Дано всичко е наред, че ми се е спекло на душата.

# 406
Мадам честит рожден ден  newsm59 Много здраве, успехи и любов   bouquet
Зайо големи красавици, ама много им отива да са принцеси  Grinning
Аз почти събрах багажа,понеделник изчезвам. Голяма съм късметлийка в най-големите жеги ще сме по пътищата  Crazy
В понеделник излизат и резултатите за детската градина, стискайте палци момичета  Praynig

# 407
Пу-пу, да се похваля, че сме здрави. И конците свалихме.... Живот си живея  Grinning

Сутринта ходихме в зоопарка, сега големият пуфти над една книга, стига мързел, че забрави да чете, ей.

До морето ни има време, тази година ни се падна късно, дано улучим време.

# 408
  • Пловдив
Зарко пак е болен - Т , зачервено гърло , а преди малко имаше и разстройство  Cry От днес съм в болнични и пак се започва голямата питанка докога ще ме търпят шефовете  ooooh! Ама , каквото-такова ... За малко разнообразие от вчера съм с нова прическа , а от утре ще имам и нов телефон - моя си е бая старичък и започна и проблемчета да създава . Та похвалих се и се оплаках , а сега ще бЕгам да си догледам "Хаус"  Wink

# 409
  • софия
Мире,бързо да се оправя Зарко и честити ти нови придобивки!
При нас сополивите са двама.На Криста не и се размина,то няма и как де,като постоянно се вре при Ицко.А в петък за завършек на сополивата картинка Ицко се натрови с рибно меню от детската кухня на ,,Българче".Принципно вземам кухня за Криско(както и казва той Grinning),на нея дадох супата,а на него основното.Е,след два часа започна зверско повръщане.Един час това дете не спря да повръща,беше станал зелен на цвят.Направих си едно мое разследване и се оказа,че имало няколко натровени дечица яли тази храна. #Cussing outПисах им имейл на тези от,,Българче",отговор нямам #Cussing out #2gunfire #Cussing out.

# 410
  • София
Привет и от мен! Ние бяхме отпускари, село, планини/язовир, даже и малко море за възрастното мнозинство от семейството. Simple Smile Ами какво да го правиш малкия умник, заведохме го на басейн, той се дърпа, мрънка и напъва да си ходим. Повече не го водихме, ходихме си без него и за всички беше екстра - той се плицика в надуваем басейн на терасата на баба си, а ние плажуваме. И за един ден отскочихме до Кавала, та се топнах в Бяло море. Wink
Гледам, доста екшън се е събрал на някои, то спукани глави, то ангини, натравяния...  Crazy Ужас, хайде вече едно спокойно и здраво лято!
Честит празник на патерица на Смешко и Мадам С.! Много здраве, късмет и усмивки!!
Мигле, успех с гледачката!!! Божко как я възприема?
Мира, честито телефон и прическа, и бързо оздравяване!!

# 411
  • софия
лято,добре дошла!
Криста вчера вдигна температура,горката цяла вечер плака.Днес също не се чувства много добре.Да му се не види,какви са тези летни вируси,оказват се много са устойчиви!
Аз искам да Ви питам,позволявате ли си да се карате на чужди деца?Че на мен нещо честичко започна да ми се случва напоследък.Давам пример с едно дете 4-5 годишно на пързалката.Пързалката е доста висока,липсват и стъпала...абе в цветущо състояние е.Та въпросния хлапак,много агресивно и грубо дете,тичайки по стълбите на пързалката избутваше,удряше и премахваше другите деца от пътя си.След като Ицето няколко пъти му попадна в,,ръчичките" , направих забележка да не бута и блъска децата.Втори път му направих забележка,на третия път му се развиках.И баба му се появи от някъде и му каза само:,,Видя ли сега?" ooooh!

Последна редакция: вт, 31 юли 2012, 15:36 от smehorana

# 412
Смехоранке, срам не срам, аз си позволявам  Embarassed  Но при мен е абсолютно изкривяване от години работа, ежедневие, а най-вероятно и гени  #Crazy Абе не ми е добре. По-плашещо е като почнеш и на възрастни хора да правиш забележки и да се караш  Laughing

Криста бързо да се оправя! Какви са тия болести през лятото.

Аз цял ден правя нещастни опити да работя, но нещо не ми върви. Очите ми се надуха от тоз комп, а задникът ми става все по-четвъртит. Ставам за разнообразие да измия пода, че от утре ни спират топлата вода и хич не ми се мие със студена. А и да използвам, че дребното е последен ден на ясла. Вече е батко и от септември отива в градината  bowuu

# 413
  • София
Смешко да оздравявате.Имам чувството,че често боледувате?Я се стягайте Peace
За каране и забележка охо иска ли питане,то такъв холеричен тип ,просто ми се отдава естествено  Mr. Green Ама,като не разбират от дума.
Само веднъж минах рамките на културния тон,ама простено ми е Laughing Последният път едни хлапета 5-6 годишни причакваха в храстите малкият и го пръскат с водените си  пистолети.Гадното е ,че числово,възрастово и каквото се сетиш имаха приоритет пред моя син.Направих им забележка ама нъцки.Пуша си аз и ,като се обърнах  полудях:
малките кретеноидчета затиснали Евгени. Детето ми на колелото  седи,не може да стане.Тия малките са го затиснали и го мокрят с пистолетите,а той уплашен и нищо не казва.Мале ,откачих,едното диване ми избяга ,ама другото го докопах взех му пистолета и го счупих.Ама ей така,скочих ,като слоница върху пистолета му.
Онова се разциври и отиде да се оплаква на баба си.Стана мазало.А тя дъртата чанта си гледала през цялото време ,какво става и си трае.В последствие се оказаха и пациенти на Евгени  Crazy ама и той не остана длъжен и начука канчето на бабата.
Ами,като знаеш,че детето ти е с проклет характер,защо не му направиш забележка,ами си траеш.

# 414
  • София
Мадам, мед ми капе на душата, като те чета как ги оправяш "нарушителите"!!  Laughing Онази, от която ти беше посиняла ръката, сега и тези... Ама добре правиш де, на някои с друго май не може да им се въздейства.
Не ми се е случвало още да се скарам на чужди деца, но писах в една тема по въпроса, та там целокупното форумство беше твърдо "за" подобни мерки.

# 415
  • София
Ох,лято скоро се бях сещала за тази и за инжекциите Дипрофос,които бяха от задължителното ми меню в уличният бой.Мале как ме болеше ръката,мрънках цяла седмица,а голямото Е ми казва"Теб те боли ръката,а представяш ли си онази,как я боли гръдният кош" и токава,като,че ли болките отминаваха или поне притъпяваха  Mr. Green
 Ама на зла круша,зла тояга.Никога не започвам директно,просто давам шанс,предупреждавам и ако не стане по мекият начин,се включват другите мерки Wink

# 416
  • София
Правя си забележки на поразия, когато ситуацията изисква такава намеса. Иначе се опитвам да съм активната страна и да предотвратявам подобно развитие на детската игра. Не съм от майките, които седят на пейка. Все още съм плътно до детето си. Blush
Смехоранке- бързо да се оправя малката принцеса Peace
Имахме кратка радостна първа среща случайно с Джини и нейния слънчев Кристиан, който въпреки, че беше с ожулено колянце супер мило се усмихна и подаде ръчичка за ЗДРАВЕЙ.
Лято! Много ни липсваш! Добре си се завърнала. Звучи страхотно прекарването ви! Благодаря ти за пожеланието. Божко за мое облекчение се радва на жената много засега.

# 417
  • софия
Бреййй,как ни се пораздвижи темичката! newsm44
Много хубаво ми стана,че има и други ,,лоши лелички" като мен. Mr. GreenЕй,чудя се вече дали на децата трябва да правя забележки и да се карам или да,,трия сол" на родителските им тела!? newsm78
Моята Криста е със задна хрема и от днес със много неприятна кашлица. Sad Всъшност кашля докато се опитва да спи.Но не и се получава на милата.

# 418
  • вече Пловдив
И аз се карам! Точно 2 пъти ми се е случвало досега, но и 2-та пъти направо ми падна пердето. Първият път се развиках здраво, когато 3-годишно момченце се опитваше да души Бела на една пластмасова пързалка със завои,  а баба му си пиеше биричка на няколко метра с гръб към него. Вторият път беше, когато избутаха малката от детската люлка, защото на "каката повече й се люляло"  Crazy
Скоро не съм крещяла по деца, но по родителите им редовно ми се иска  Confused

Утре с Бела заминаваме на Плевен при баба. Малката ще постои 3 седмици при баба си. ОДЗ-то им затвори врати за целия август, а аз от 2 юли почнах нова работа и съответно нямам право на отпуска.  Rolling Eyes От сега ми се къса сърцето как ще се разделим, но си повтарям, че е за добро. А и да смени малко климата, че е все болна в Стара Загора.  Confused

Да оздравяват всички болнички!  Hug Особено Криста  Peace

# 419
  • София
Ваня ,повярвай ми,че малката ще си изкара страхотно в Плевен.За мен Плевен е едно страхотно място за малко дете.За съжаление ,аз нямам тази възможност,често да си ходя.Просто си приготви повечко монети от 1 лв.  Mr. Green ,защото изкушенията са големи.
Вчера за пореден път ходих до ДГ по "спешност",защото моят син е хванал цаката на леличките и ако нещо не му изнася или не му се ходи на градина,се хвърля драматично на земята и казва,че го боли:корем,глава,крак и нос  Crazy Crazy Crazy
Аз от вчера съм отпуска и исках само  3 дни,мои си.Без дете,без мъж ей така да си почина,имам и работа у нас,но уви друг ми кове съдбата  Mr. Green
Миналата седмица пак така ме викаха,естествено пак разиграваше спектакъл,ох не знам да се ядосвам ли,какво да правя,но не може така.А се опасявам,че някой път да пази Господ може наистина да е основателно,и да стане,като лъжливото овчарче.
Днес ми  заяви,че нищо няма да го боли,но от утре човека излизал в отпуска  Crazy Mr. Green Искал да ходи на Бяло море,а не на Черно.Казах му,че имам компромисен вариант и ще ходим на синьо море  ooooh!

Последна редакция: чт, 02 авг 2012, 10:20 от Madam S

Общи условия

Активация на акаунт