Прочетох, че има коментар и за ортопедите. Вмъквам само една смешна случка /тогава не ми беше много смешно/ за д-р Йотов от ДКЦ "Здраве". Отивам при него миналата година с оплакване за силна болка в стъпалото около пръстите при стъпване с десен крак. Беше ме захапал комар там и частичка от хоботчето е останала в крака ми, не очаквах, че ще създаде толкова неприятности. Времето беше топло, обула съм чехли, по които има капсички. Разбира се, от топлото време, металът е отпуснал по крака ми нещо като синьо-лилав цвят. Сядам за преглед, не бях забелязала оцветяването и чак ми стана неудобно, че съм се изцапала. Йотов пипна внимателно крака ми и каза: "Ама Вие сте за снимка. Как не сте забелязали тази огромна синина". Казах откъде е оцветяването, но кой да ме чуе. Даде ми направление за рентген. Рентгеноложката и тя започна загрижено да пипа крака и да цъка с език каква голяма синина имам. И на нея казах, че не е синина, тя каза: "Личи си, че те боли, миличка". Изписаха ми мехлеми, хапчета, че и компреси да слагам. Не ги купих