Лекарите в Пазарджик - 8

• 204 442
  • 887
  •   1
Отговори
# 255
  • Софиянка в Пазарджик :)
аз доколкото зная, още от първото раждане на Мария (мимсат) , преди близо 6 години, АКО желаеш и отстояваш мнението си, може детето ти да е при тебе денонощно в ЗДРАВЕ и да си го храниш както и на какъвто режим искаш  Peace
Преди седмица бях в "Здраве" заради контракции,всички бебета бяха при майките им постоянно.Може би само на тези които нямат физическа възможност не им ги дават.
Това което не ми хареса е че през нощта няма лекари,освен ако няма раждане.

# 256
И в Хигия нама лекари през нощта, само в държвната има 24 часа дежурство.

# 257
Така е точно за това,съм скептична към частните,все пак като се плаща да има за какво,не само за добро отношение,ама...

# 258
Права си, но в болницата вече не останаха почти АГ специалити, отидоха в здраве Simple Smile

# 259
О да и това е факт-добре че Пловдив е близо. Crazy

# 260
Ако има проблем, с линейка откарват родилката и бебчето в друга болница. Предполагам държавната. Но ако има проблем, Бог да помага. Може да си в най-добри грижи и пак да се случи най-лошото за съжаление.
Факт е, че в Здраве се стараят и полагат възможно най-добри грижи, защото залагат името си. В държавна болница дори да имаш уговорка с лекар, пак няма гаранции, че ще е така.

# 261
Аз да похваля пак цялото ортопедично отделение в "Здраве". Не че сме имали досег до всички, но достата сестри, санитарки, лекари, с които сме общували, са много на място.

# 262
Някой може ли да ми даде повече инфо за обезболяването  при нормално раждане в "Здраве" newsm78
Че питах една позната акушерка и ми каза само "Кво ти пука ,нали ти е второ ,ще го изтреляш за един час" Joy Joy

# 263
Данчето с трабантчето направо ме разби с коментара на акушерката Grinning-то дет се вика на чужд гръб 100 тояги са малко-и аз обмислям варианти къде да родя,но понеже имам доста време още не съм се впрегнала сериозно,но определено обслужването в Здраве е наниво-много съм доволна от моята Аг ,чийто кабинет е там!

# 264
Здравейте! Трябва да направя аборт! Имам две прекрасни деца , а и съм на 40. Къде ще ми препоръчате да отида? Какво ви е мнението за "Ескулап"?

# 265
  • Точно където трябва
Роди си го! Ще имаш и трето прекрасно дете, а и годините не са пречка!

# 266
Нямам поглед върху Ескулап, по-скоро бих се насочила към Хигия или държавната болница. Като честно казано добре е да изберете гинеколога.

# 267
Мамчета,имам 1 въпрос,който ме гложди от няколко дни-прави ли се в ПЗ БХС изследването или е практика само на майчин дом София?Ако някой е минал през този момент моля да ми разкаже за какво иде реч Hug.

# 268
БХС се прави навсякъде където има специалист който да го направи,после данните се пращат в Майчин дом,оттам за няколко дни излизат резултатите които можеш да провериш в сайта на "Националната генетична лаборатория" ,след около 2 седмици ги пращат в клиниката в която си направила изследването.Изследването е чисто статистическо и дефакто не показва нищо.Моят съвет е да си направиш ФМ без БХС.Аз си направих БХС защото съм с фамилна обремененост и с генетично заболяване,просто исках да задържа погледа на доктора повече в/у видеозона,та ако има нещо да го види...резултата от БХС изобщо не ме вълнуваше.В лабораторията не са отчели факта че съм с фамилна обремененост,по голям риск слагат само когато жената е над 35,което според мен е тотална глупост...

# 269
Questo sono io, благодаря за бързия отговор  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт