Лекарите в Пазарджик - 8

• 199 706
  • 886
  •   1
Отговори
# 315
Благодаря!

В Ескулап и аз съм ходила на ехография преди няколко години, мисля че така се казваше докторката.Останах доволна.

# 316
  • Пазарджик
Жана и аз с две ръце препоръчвам д-р Стоева  Peace - на малкия успешно му направи 4  Embarassed пломби, като последните пъти на машинката ни мърдаше, ни шаваше, ни гъкваше  Mr. Green - така го омагьоса. Неговите кариеси бяха начални, даже някои не ги прави веднага, а ни викаше всеки месец да ги следи само.

При Симова и за ходех преди, но и е много шантаво работно време - само във вторник и четвъртък за по два часа следобяда и сега не смогвам да отида.

# 317
Ването, и на Вики е начален (моите родители са зъботехници и я заведохме веднага щом се оплака на зъболекар докато гостувахме в Ямбол миналата седмица, но нямаше време да го лекуваме там), надявам се леко да се размине.

Има ли детски уролог в Пазарджик?
При кой да заведа малкия, почти на 3 е, а още не е забелен на цяло.А от скоро забелязах, че се е събрало нещо беличко под кожата и не мога да го махна точно поради тази причина.
Щеше ми се естествено да се случат нещата.Sad

# 318
Аз водих сина ми в Ескулап при хирург,познат ни е д-р Цветков се казва.Сложи нещо на една марля и с едно движение оправи работата.Не е имало никакви болки след това ,дори при пишкане.Беше на година и нещо детето ,но аз от третия месец по малко се мъчех да го забелвам.
МОи приятелки водиха децата си при д-р Сулев в Хигия,също са доволни Simple Smile Simple Smile

# 319
Благодаря, Данчето с трабантчето .
А координати някакви имаш ли?
Ние също забелваме, но до където позволява - без сила.И от доста време си стои до едно положение.

# 320
За съжаление никакви координати нямам.
За Сулев ,дори не съм сигурна дали още работи в Хигия, от преди 2 години са ми впечатленията.
Много е сложно с тези мъжки атрибути,направо ми се изправи косата снощи точно ,защото от 2 седмици баткото го къпе или баща му ,или майка ми и не бях сигурна дали правилно обработват в банята именно тази част.Оказа се ,че няма проблеми засега. Praynig

# 321
Аз съм разочарована от него и като знания, и като отношение. И аз съм била преди около две или три години при него. Стара апаратура, неточна диагностика, грешни лекарства; при проследяването след лечението се държа още по-ужасно след като казах къде бърка. Обиколила съм толкова уролози, че... Crazy
От тогава като се наложи нещо да проверя при мое съмнение или чисто профилактично, ходя в Ескулап при д-р Хаджийски (само че там е чакане и в последните години го пропускам) и при съвсем младия (ако за някого това има значение) д-р Димитър Делков, който идва в петък следобед и събота в Ескулап от Пловдив, но е пазарджиклия.

# 322
Синът ми е на 4год. и половина - не сме забелили...не съм правила и опити да забелвам
Още като се роди доста изчетох по темата (в бг-мама сайта има хубави статии със снимков материал) и реших да го оставя естесвено да си стане. сега като е само по гащички по цял ден, го хващам че се заиграва  Grinning
Няма възпаление, не събира нищо. Чела съм, а и познати от личен опит са ми казвали, че се е случвало след ранно забелване, после може пак да се събере...а пък на други хирург забели с дърпане и след това с дни детето го болеше и при пишкане и въобще много драстична и болезнена манипулация.
до 7-8- годишна възраст, момченцата сами ще си ги забелят...с игра  Wink но ако има възпаление естествено че трябва да се обърне внимание..

п.с. Дани, чакам с нетърпение да споделиш за раждането си? как мина, имаше ли време за епидурална, различава ли се от първото ти..бебчо как е., сега с кърменето по-лесно ли?  Heart Eyes Hug

# 323
И аз съм на това мнение за забелването, исках естествено да си се случат нещата.
Но ме притеснява това, че се е събрал секрет и ... още умуваме какво да правим.
Тези хирургични интервенции не са ми по вкуса...

# 324
Момичета, благодаря на всички, които се включиха с мнение по моето питане.  bouquet От много места чух добри думи за д-р Симова.

# 325
Здравейте   Simple Smile

Трябва ми добър детски алерголог. Може ли да ми помогнете с мнения и препоръки.
Благодаря!
 Hug

# 326
Здравейте   Simple Smile

Трябва ми добър детски алерголог. Може ли да ми помогнете с мнения и препоръки.
Благодаря!
 Hug
Понеже споменахте, че искате и мнение. Алергията само ще се поддържа в приемливо състояние ( в 99 процента от случаите) с различни от вредни по-вредни медикаменти. Щом сте решили да се лекувате със стандартната медицина, по-добре потърсете свестен диетолог.
Успех.

# 327
ellito__
относно лекуване на алергии мога да ти препоръчам -д-р Сашка Николова-гр,Пловдив -занимава се с ирисова диагностика и лекува с хомеопатия-успешно излекува ужасна алергия на майка ми,която беше с много остра форма и последствия-къде ли не ходихме по София,доценти,професори -все тая -минаваш  за 5 минути -взимат ти парите и нищо.При въпросната лекарка съм изпратила поне над 30  мой познати и роднини -всички са с изключително впечатление от нея -като диагностик и лекар.Пиши ми на ЛС ако искаш телефон за връзка! Иначе  за Пазарджик добри отзиви съм чувала за  д-р Нолева и д-р Парнарев.

# 328
Прекрасно. Само имайте предвид, че след доказване на хомеопатичните лекарства, които изписва в нединамизирана форма и след злоупотреба с дозите и приемите, аз имам хора, които са с ПОТИСНАТА алергия, но вече с хронични сърдечни проблеми и хипертония, появили се месеци след "лечението". И понеже всеки, който разбира поне малко от хомеопатия, знае, че в човека има нива на болест и те са по степени от най-важно към по-периферно и маловажно, ако ще ползвате лечение, по-добре се насочете към стандартен алерголог, отколкото към бездарен хомеопат. Освен това почти на всички, минали диагностиката и с проблеми в полова система, се изписва ФОЛИКУЛИН, което хомеопатично лекарство освен, че е саркод, е и в раков миазъм ( в хомеопатията има неща, наречени миазми, които за повечето наричащи себе си хомеопати са тъмна Индия), е твърде възможно да отключи раково заболяване, тъй като почти всеки от нас има такава предиспозиция.
Личният ми съвет е да се насочите към добър софийски хомеопат или да ползвате стандартната медицина като по-малкото зло пред посочените ви опции.

# 329
Мечка Малинаркаот поста ти да разбирам ли ,че визираш Сашка Николова като " бездарен хомеопат" ?

Общи условия

Активация на акаунт