Лекарите в Пазарджик - 8

• 199 625
  • 886
  •   1
Отговори
# 330
Не визирам, обяснявам и давам оценка. Хората учат години наред класическа хомеопатия, а не изписват хомеопатични лекарства на симптоматичен принцип, това ви е за дроба, онова ви е за костите, третото ви е за алергията. Човек е едно-единно цяло с навързани симптоми (най-просто казано), с причинно-следствени връзки и това се уморих да го повтарям...

В поста ми има много по-важна информация от това, което ви подразни Simple Smile

Не обичам да споделям личен опит, но той е доста богат като пациент...Хората, които ме познават, знаят за какво говоря. В момента жена на средна възраст едва се възстановява, след като е пила един месец калкарея флуорика за проблеми с костите. Разбира се оплакванията й там са изчезнали, но тя не може да си обясни как така изведнъж е толкова уморена и депресирана при запазен начин на живот. Диалози на тази тематика няма да водя, защото нямам на какво да стъпя.
Успех в лечението.

Последна редакция: пн, 26 авг 2013, 13:48 от Мечка Малинарка

# 331
 Мечка Малинарка -на мен ми е интересно -ако знаеш нещо по въпроса ми пиши на лични-защото ми е важно-в смисъл досега не съм чула негативно мнение или случка с въпросната лекарка-доколкото знам тя е специализирала във Франция и схемите на лечение са и успешни поне в нашия случай Rolling Eyes.А за другите имена  ,които споменах ги знам само като практикуващи в Пз Wink

# 332
Здравейте! Не съм писала до сега във форума, но неволята ме накара да го направя.
 Може ли да ми препоръчате физиотерапевт в Пазарджик, който да работи и с бременни.
Имам следният проблем. Бременна съм в края на пети месец с адски болки от около месец в лявата половина на таза слизащи и към левия крак. Болките на моменти са нетърпими и сълзи ми текват. АГ-то казва, че било от притиснат нерв най-вероятно и нямало какво да се направи в моето положение, но аз не виждам как ще издържа още четири месеца като болките се засилват все повече. Cry Cry Cry  Длъжна съм да опитам всичко, което не застрашава бременността. Може и коардинати на добър невролог да ми дадете.
Ако можете нещо да ме посъветвате за облекчаване на болката от личен опит също ще ви бъда благодарна! Hug

# 333
Ако ще е невролог - Мариана Стоянова в Ескулап. Успех! За физиотерапевт не мога да помогна, нямам поглед.

# 334
Момичета, препоръчайте, моля, добър дерматолог за големия ми син (4 г). От две седмици му се лющи кожата на дланите и ходилата. Първо се появяват едни мехурчета, а после почва да се бели кожата. Търся лекар, който да открие причината за заболяването и тогава да го лекува, а не само да изпише кортикостероиди и да си измие ръцете.

# 335
Единственото, което мога да кажа, е да внимавате, ако установят някакъв вид атопизъм, защото потискайки го, стават бели. По-добре билки и природни лапи и кремове, отколкото стероиди.
Иначе такъв тип лекар не сме посещавали никога, въпреки че сме имали проблеми.

# 336
Благодаря за съвета, мече.  Heart Eyes Имаш ли представа какви билки помагат?
Благодаря и на msvili за отговора на ЛС.   bouquet

# 337
mama Barba, и ние преди месец го имахме този проблем, педиатърката отсече, че е алергия от пясъка, в който си играят децата. Намазахме и ръцете с фенистил и на 2-я ден нямаше и помен от белене на кожа / а преди това й се белеха повече от половин месец /

# 338
и на мен ми се появиха такива мехурчета по ръцете и краката-определено е вид алергия ,но от какво нз-а съм и в 7 месец бременна-никога до сега не са ми са се появявали подобни неща -и аз не съм запозната с дерматолозите в Пазарджик-ако сте доволни от някой ще се радвам да споделите!

# 339
Може да е гъбична инфекция, може и да не е. По принцип пясъчниците се обработват с разни химикали заради ползването им за тоалетна от бездомните кучета и котки нощем. Отделен е въпросът дали се обработват и как Thinking

Мамо Барба, нямам представа, не разбирам много-много от билки.

# 340
категорично са гъбички ,а малки ситни водни мехурчета-нещо като екзема-вече имам подозрения от какво са -ще видим утре какво ще каже АГ-то-намазах се с моя вълшебен крем-Билева -и почти изчезнаха-дано се преборя успешно и с тая напаст Thinking май се казва-дисхидроза -http://www.dar-center.com/article/?article=261-тук има инфо по моя въпрос Laughing-но ще видим резултата какъв ще е накрая newsm78

# 341
Така попрочетох и аз из интернет, че или е алергия, или дисхидроза.

Иначе добри отзиви получих за кожните лекарки д-р Калоянова в Здраве и д-р Методиева в Бялата къща.

# 342
mama Barba благодаря ти за инфото Hug

# 343
Здравейте!Дъщеря ми е на 3 г и половина и предстои да направим операция за изваждане на третата сливица,понеже е доста уголемена и ни създава проблеми вече 1 година.Колебая се дали да не отидем в Пловдив или пък в болницата в Пазарджик,чух много добри отзиви за Д-р Златарев в УНГ отделението.Някой да има впечатления от него или като цяло от отделението там?

# 344
Трябва ми добър психолог в района на Пазарджик, Пловдив. По възможност мъж /такива са предпочитанията на пациента, който е на средна възраст/ Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт