Лекарите в Пазарджик - 8

• 199 615
  • 886
  •   1
Отговори
# 345
Darina, аз съм чувала / а и от мой опит / добри мнения за Атанасов в Болницата. Но за операция вече не знам.

# 346
Дарина, или д-р Златарев или д-р Атанасов от МБАЛ Пз  Peace
При който и от двамата, няма да сгрешиш - от личен опит  Peace

Нинка..трудноооо, мноогооо трудноооо...в нета има нещо като указател за психолозите по райони - в Пз са 3-4...но колко са психолози  Whistling

# 347
Точно затова исках препоръчан, честно казано дори и с деца да работи, ако не е тясно специализиран. Карай. Благодаря Peace

# 348
Мечка Малинарка мога да ти препоръчам проф.д-р Стаматов-той е уникален в областта на психологията-много е добър лично го познавам и ти пращам адрес на ,който можеш да го откриеш.

http://www.centralhospital.bg/index.php?p=25

Иначе по моите кожни проблеми ми помогна д-р Методиева в Бялата къща,благодаря на мама Барба за инфото  Hug

# 349
Благодаря сърдечно

# 350
Моля! Каква беше диагнозата? Какво лечение ти препоръчаха? Ако е удобно, да споделиш!  bouquet

# 351
Диагнозата ми е -остра дисхидроза  -понеже съм бременна -само компреси със сода и вода + кремче певизон- ефект имаше до 3 дни и сега съм ок! Но нищо хубаво не мога да кажа за д-р  К.,която ми изписа  3 неща пълни със силни кортикостероиди -добре,че винаги се допитвам до 2 мнение Laughing

# 352
Кремчето съдържа триамцинолон, което е кортикостероид Simple Smile, и хич не е слабичък; еконазолов нитрат против евентуални гъбички; ЕДТА, което е ето това http://hranene.framar.bg/%D0%B5-%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B0/e385 ; и бензоева киселина, която...иди-дойди да не влизам в подробности, понеже я познавам добре.

Та добре, че е за 3-4 дни. Разликата е, че сте си спестили 2 мехлема, което пък хич не е малко в крайна сметка. Но пък останах с впечатление, че вярвате, че не сте се мазали с кортико, та реших да пиша.

# 353
 Laughing да знам за слабото съдържание на кортикото в това кремче,но то ми беше предписано за всеки случай,но с компресите се оправих -не се наложи да се мажа,то ми беше ,ако след 5 ден -продължава да ме тормози тая дисхидроза Sunglasses
Разликата беше ,че другият лекар ми беше изписал 4 неща от ,които 2 за пиене-пълни със силни кортикостероиди,които-като попитах за тях в аптеката,жената ме предупреди,че ,ако са за мен -не би си позволила да ми ги даде в това положение на бременна-слава богу,че изказа мнение по въпросната рецепта,за да взема навременни мерки.

# 354
Твърде чудесно Peace Дай, боже, повече такива лекари smile3501

# 355
Затова и д-р Методиева заслужава да я спомена с много добри впечатления съм от нея- вече при мен всичко е ок Laughing  bouquet

# 356
Благодаря за отзивите!

Като ще хвалим и ще се оплакваме, да споделя, че ако ви трябва пулмолог, сме много доволни от една лекарка в Ескулап. Свекървата ходи при нея, ако ви трябва име, ще питам как се казваше, но е отличен диагностик. Свекървата прекара няколко пневмонии, лекувани брутално и много скъпо от един лекар, много хвален. Няма да го назова. Откакто е при тая лекарка, най-накрая се видя здрава. Миналата седмица ходи в Ескулап със съмнение, че пак е направила пневмония, но пулмоложката й е поставила вярно диагноза невралгия. Рядко се срещат такива лекари, които да поглеждат извън пряката си специалност.

# 357
  • Пазарджик
Аз предполагам ,че става въпрос за Д-р Мария Пачева като пулмолог в Ескулап,поне не знам да има друг пулмолог там.От личен опит казвам,че съм доволна.

# 358
Търся си добър педиатър от Пазарджик-бихте ли споделили впечатления и опит,че ми е време и затова да помисля Thinking  bouquet?

# 359
  • Пазарджик
Търся си добър педиатър от Пазарджик-бихте ли споделили впечатления и опит,че ми е време и затова да помисля Thinking  bouquet?

mery_bery, много пъти съм хвалила нашата педиатърка - д-р Бесалева, в "Здраве" работи. Препоръчвам я. 

Общи условия

Активация на акаунт