Лекарите в Пазарджик - 8

• 199 611
  • 886
  •   1
Отговори
# 360
Да попитам и аз Simple Smileпри десет дни болничен, работодателя изплаща първите три, а НОИ, КОЛКО ИЗПЛАЩА 5 ИЛИ СЕДЕМ?Тоест броят ли се почивните дни в болничния лист, или под десет дни болничен се има предвид десет работни

# 361
Доколкото аз знам /не на сто процента сигурност, де Simple Smile/ първият ден не се заплаща от никой. А болничният е за календарни дни, не работни, докато НОИ изплаща само работните.
Има тема - Майчинството счетоводно - или нещо подобно беше, потърси я с търсачката и пиши там, момичетата са отзивчиви, ще помогнат.

# 362
Irina St.-благодаря за споделеното мнение
Пали първите 3 работни дни се заплащат от работодателя,а останалите работни от НОЙ-болничният се издава за календарни дни,а ни се плащат само работните Sunglasses

# 363
Благодаря ви момичета! Simple Smile
Разбрах,, сега от НОИ имам да получавам 5 дни болничен, а на седем, защото изключвам двата почивни

# 364
Търся си добър зъболекар ,
но да е хирург  newsm78

# 365
Търся си добър зъболекар ,
но да е хирург  newsm78

Жоро Вучков. На канала, на Мария Луиза 130, срещу Хеброс.

# 366
Какво ви е мнението за д-р Козарева ?Кардиолог в "Хигия" newsm78 newsm78
Майка ми трябва и на еднокринолог да ходи,дайте акъл при кой да я пратя  ooooh!

# 367

Кардиолог - завеждащият в Хигия, един млад много кадърен лекар. Доста го хвалихме и тук преди време, но забравих името му. Embarassed Или е Димитър, или е Димитров, но със сигурност има "Димитър" в едно от имената му / лелеее, срам Laughing/

# 368
  • Пазарджик

Кардиолог - завеждащият в Хигия, един млад много кадърен лекар. Доста го хвалихме и тук преди време, но забравих името му. Embarassed Или е Димитър, или е Димитров, но със сигурност има "Димитър" в едно от имената му / лелеее, срам Laughing/

Д-р Димитър Попов е въпросният кардиолог в Хигия,който хвалихме и има защо.

# 369
Здравейте мами,искам да ви питам -ако  знаете какво трябва да се носи, като багаж при раждане ,в Здравето -ще съм много благодарна да ме светне?И ако имате впечатления за раждания в Здравето-инфото ще ми е добре дошло?Поздрави  bouquet

# 370
  • Пазарджик
Аз мога да кажа, но преди 3 години там съм раждала - само тоалетни принадлежности за тебе и превръзки. Аз си купих и нощници, защото бях много пълна и не ми ставаха техните Simple Smile
За настоящия екип не мога да коментирам от мое име, но моята приятелка ражда при Коруева минлата година и е мнного доволна.
Все пак питай си лекаря, който те следи - предполагам, че е от ЗДраве и той ще ти каже.

# 371
Благодаря ти Ире,за споделеното инфо-имам време и Аг-то ще питам,но ми е интересно от сега какво трябва да си набавя и впечатления от там също не са ми излишни Laughing

# 372
  • Пазарджик
Акушерките са уникални. До колкото знам са същите. Внимателни, добри, отзивчиви. Аз бях очарована.

# 373
Здравейте мами , дайте координати на хомеопат в Пз   bouquet

# 374
Искам да споделя с вас и двете ми раждания бяха в Селена в Пловдив и съм очарована от отношенето на всички , чистотата , всички се държат с тебе все едно си единствена. избрах часната болница , плащаш , но поне знаеш за какво, а не само плащаш , а отсреща нищо ....исках този момент да не ми го помръчава никой , защото той беше мой и аз се насладих  докрай  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт