Лекарите в Пазарджик - 8

• 199 608
  • 886
  •   1
Отговори
# 375
Моля за мнение за акушер-гинеколог в Здраве  Peace Д-р Коруева или Д-р Попов ми беше дилемата, докато не се намеси една професионална препоръка за  Д-р Кирянова и сега не мога да се реша...ама наистина съм притеснена  Tired Избирам си проследяващ за втори път, обаче съм Много объркана, веднъж вече успях да направя грешен избор, а съм едва в 14-та седмица ooooh!
Може ли мнения за Д-р Кирянова... аз не съм чувала нищичко за нея и имам чувството, че ще бъда единствения й пациент  Crazy

# 376
Аз съм за Попов Simple Smile
Вярно, че много отдавна лежах в патологична бременност,
но за 20 дни престой там, добих твърде реална представа за сега лекуващите ни гинеколози

# 377
Бейли, доколкото аз те познавам, съм за д-р Попов. Не само като специалист, ами съм на мнение че и като хора ще си паснете, което е също много важно. Твърде добър избор на "Здраве", по-назад имаше пост на потребител mimsat за нейното раждане там. Препоръчвам го всекиму!

# 378

бейлиаз съм при д-р Кирянова и съм много доволна от нея,много добре обеснява ,не си претупва работата,-хаха няма да си само ти при нея-винаги има поне 9 човека преди мен ,когато отивам да си нося изследванията-а уж съм в началото на работното време.И д-р Попов е много готин като човек,но не съм  ходила при него на преглед!

# 379
Здравейте !

Моля ви за мнение за д-р Младенов от болница "Света Екатерина". Днес ходих на преглед и доста ме стресна с диагноза за доста голяма киста, която според него трябва да се оперира възможно най-скоро. Моля ви също да споделите за евентуална операция в същата болница ако някой е лежал там.

Ще съм ви много благодарна ако споделите мнение, защото съм малко стресната в момента и не знам какво да правя.  bouquet

# 380
Като  за начало, поискай още едно лекарско мнение Simple Smile

# 381
Slavi-79 и аз като Пали ще ти препоръчам  задължително да отидеш на второ мнение -ако е в областта на гинекологията-понеже ми е безизвестен този д-р -препоръчвам ти д-р Корсемов той отърва моята кръстница от псевдо операция на 1 яйчник-уж и тя имала киста -да ама не !Жената си е здрава -само дето щяха да и вземат парите и да я срежат !Та от опит ти казвам внимавай!

# 382
Д-р Младенов оперира майка ми преди 4 години.Много внимателен и отличен професионалист.
Но и аз бих потърсила задължително още едно мнение. Naughty

# 383
Благодаря за препоръките  Hug Имам почти месец до следваща консултация, но мисля че съм готова с избора си. Намерих разказа на mimsat и останах впечатлена...раждане мечта  Heart Eyes
mery_bery това не беше сериозно  Peace едва ли Д-р Кирянова чака само мен....така се изразих, защото за първи път я чух, нито пък ми се е случвало някой да сподели, че е ходил при нея.
Голямата среща наближава...Пожелавам ти бързо и леко да минава всичко и да гушкаш здраво бебе!

# 384
Д-р Кирянова е стар известен специалист в града, майка ми е ходила преди години от нея, имам и бивша колежка, и двете доволни. Има и други мнения, та като за всеки специалист - колкото хора, толкова мнения. Късмет и на двете ви.

# 385
бейли благодаря ти за пожеланията  bouquet- стискам си палци и аз всичко да мине ок-после и аз ще разказвам Simple Smile

# 386
Здравейте момичета!
Моля за координати на д-р. Чилингирова и д-р. Щерев.
Невролози са.
Споделете наблюдения за невролог в Пазарджик.
Моя позната иска консултация за паническа атака.
Благодаря предварително!

# 387
Здравейте момичета!
Моля за координати на д-р. Чилингирова и д-р. Щерев.
Невролози са.
Споделете наблюдения за невролог в Пазарджик.
Моя позната иска консултация за паническа атака.
Благодаря предварително!
Това е за психолог и/или  психотерапевт. Не за невролог. Ако отиде на психиатър обаче, ще получи медикаментозно лечение, което ще я направи в най-лекия случай зависима към медикаменти. Подчертавам - най-лекия случай.
Малко по-назад питах за психолог за близък. Нямам поглед върху човека, но ми го препоръчаха от няколко места. Мисля, че работи в Пловдив. Прочетете две-три страници назад.

# 388
Благодаря!
  bouquet

# 389
Здравейте мами, препоръчайте ми добър педиатър в Пазарджик. Времето ни наближава, а нямам никаква представа при кой да се запишем  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт