Лекарите в Пазарджик - 8

• 199 588
  • 886
  •   2
Отговори
# 405
Здравейте,
искам да си направя изследване на гърдите с ехограф. Знае ли някой в събота има ли лекар, при който да ида?
Симова в Ескулап, но работи вторник и петък.ехографа не минава по каса, заплаща се, май 25 лева беше.в Здраве пък, първо снимат на ренген и ако има някакви съмнения минава и с ехограф

# 406
Аз съм минавала в болницата с направление от АГ, но не помня името на лекарката. Прави се в рентгеновото отделение.

# 407
  • Пазарджик
Ходя всяка година в Здраве-то при Аврамова - 20 лева за ехограф. Не ме снимат предварително на нищо ... Ехографът не се поема по ЗК. Веднъж само ми мина номерът с направление за мамограф да ме прегледат по желание на ехограф в болницата - Тимева тогава беше там. При Симова съм ходила веднъж на ехограф /има супер неудобно за мен работно време - мисля, че вторник и четвъртък беше, следобяд/.

# 408
Аз се снимах на мамограф и съжалявам, ако трябва да избирам пак - д-р Симова в Ескулап на ехограф.  Peace Мисля, че 20 лв е цената.

# 409
  • Точно където трябва
Момичета, знаете ли лекар - гинеколог в Пазарджик, който работи в събота?

# 410
Момичета, знаете ли лекар - гинеколог в Пазарджик, който работи в събота?
в Хигия и в Св Екатерина със сигурност няма да те върнат

# 411
  • Точно където трябва
Благодаря, Пали!

# 412
Здравейте мамчета! На 19.11 родих в Здравето при доктор Кирянова и съм много доволна !Имах късмета да родя леко и бързо, така и бързо се възстанових и сега сме си в къщи и се гледкаме!Замислила съм се-сега какви  финансови облаги ни се полагат-до колкото разбрах еднократната при раждане на 1 дете 250 лв, и детските- ако знаете за нещо друго моля да ми споделите,защото 1 момиче в родилното ми разказа и за някакви 200 лв помощ за дете-но нз от къде се взимат-общината ли?

# 413
Честита радост!
Ето тук ще ти помогнат за всичко
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=741301.0;topicseen

# 414
  • Buffyworld
Сега отново са започнали да дават често по телевизията  рекламата на ваксината Церварикс. Не знам дали някой е забелязал, но са вдигнали възрастовата граница за ваксиниране . Преди казваха - от 9 годишна възраст, а сега - от 10 . Защо ли  newsm78 Не че бих се осмелила да сложа такава ваксина на детето си.  ConfusedЧудя се, защо като е една и съща ваксина , преди казваха от 9, а сега - от 10 години.

# 415
Сега отново са започнали да дават често по телевизията  рекламата на ваксината Церварикс. Не знам дали някой е забелязал, но са вдигнали възрастовата граница за ваксиниране . Преди казваха - от 9 годишна възраст, а сега - от 10 . Защо ли  newsm78 Не че бих се осмелила да сложа такава ваксина на детето си.  ConfusedЧудя се, защо като е една и съща ваксина , преди казваха от 9, а сега - от 10 години.
Не само. Дори за жени, водили полов живот и дори раждали я препоръчват вече.... Залежава им стоката, а вложените средства са милиарди, толкова е просто.... Ще късам парче по парче човека, който се осмели да посегне на някоя от дъщерите ми без позволение по този повод.

# 416
  • Buffyworld
Добре, че не са я въвели като задължителна Mr. Green. Но дори и да беше, пак не бих посмяла. То не че за другите  ваксини , които слагат на децата - БЦЖ, ДТК, полио .......... нищо не знам за тях, но ги слагаме според имунизационния календар. Но специално за Церварикс съм чела много лоши неща, направо страшни.  #2gunfire

# 417
  • Пазарджик
Момичета,може ли да ми дадете някакви координати на д-р Катя Вучкова-зъболекар.Кога работи  в стоматологията и кога мога да я открия на канала?

# 418
Пиша телефон на лични.

# 419
  • Софиянка в Пазарджик :)
Здравейте.Можете ли да ми препоръчате добър кожен лекар за бебчо който е на 2 месеца.Имам съмнения за атопичен  себореен дерматит.Аз бях със себореен дерматит сестра ми също,доколкото знам се предава наследствено.Боря се с тия обриви откакто беше на 1-2седмици,но вече много се засилиха има навсякъде пъпчици и корички. Confused

Общи условия

Активация на акаунт