Лекарите в Пазарджик - 8

• 199 583
  • 886
  •   1
Отговори
# 420
  • Buffyworld
Здравейте.Можете ли да ми препоръчате добър кожен лекар за бебчо който е на 2 месеца.Имам съмнения за атопичен  себореен дерматит.Аз бях със себореен дерматит сестра ми също,доколкото знам се предава наследствено.Боря се с тия обриви откакто беше на 1-2седмици,но вече много се засилиха има навсякъде пъпчици и корички. Confused

Еинствената кожна лекарка, която съм посещавала напоследък и съм доволна от нея е доктор Тачева в Ескулап. Не знам обаче дали лекува бебета ?????  newsm78 Най- добре питай на място. Мисля, че Тачева всеки ден е в Ескулап и доста се чака пред кабинета. 

# 421
  • Софиянка в Пазарджик :)
Благодаря,ще питам дано има опит с бебета/деца.

# 422
Момичета,да ви питам този път за бебешки алерголог?

# 423
Тук единствената е д-р Нолева, но аз бих ти препоръчала да търсиш Пловдив или София.

# 424
Благодаря.

# 425
Мами нямах време да благодаря. записахме се при д-р Стоянов. Като цяло съм доволна от него. Дойде ред за двумесечната ваксина и ни ги раздели. Малко лекари го правят това. Започнахме да ходим и при друг педиатър в Пловдив. Там нещата са много по различни, но е нормално все пак е частен кабинет.  Grinning

# 426
  • Точно където трябва
Питането ми не е за лекарите в Пазарджик, но има ли в града магазин за дрехи за бременни?

# 427
Мисля, че няма. Аз си пазарувах от H&M в Пловдив.

# 428
Всъщност има Simple Smile, но не знам дали е добре зареден. В района на детска кухна "Мечо Пух" срещу "Захарната къща" се намира. Ако не са го преместили... newsm78

# 429
  • Пазарджик
Там си е магазина. Но мама Барба е права - слабо е зареждането и цените са малко завишени.

# 430
Здравейте Simple Smile
Пиша, за да Ви помоля да ме улесните при избора ми на гинеколог в Пазарджик. От всичките мнения в темата съм се спряла на д-р Павлова, д-р Кирянова и д-р Досева. Ще съм Ви благодарна, да споделите по-скорошни наблюдения Simple Smile

ПС:
Преди 4ри години ходех на прегледи при Генчева, от която и АЗ не съм доволна, но тогава не бях поглеждала темата, в която сте споделяли опит.

# 431
От тези трите д-р Досева ми се струва най-правилният избор  Naughty

# 432
В момента си следя бремеността при д-р Стайкова в Здраве и съм много доволна от нея, но за профилактичен, цитонамазка... такива неща д-р Досева е отличен избор!  Grinning

# 433
Благодаря Simple Smile
Записах си час при д-р Досева, пък да видиим.

# 434
Здравейте!От скоро живея в Пазарджик и не съм запозната с лекарите тук.Трябва да си избера личен лекар и ако ми препоръчате ще съм много благодарна! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт