Лекарите в Пазарджик - 8

• 199 571
  • 886
  •   1
Отговори
# 435
  • Пазарджик
Здравей! Моят е д-р Милан Жеков в "Здраве". Доволна съм. Отзивчив е, когато съм поискала направление не ми е отказал. И детето съм си водила при него, когато я няма д-р Бесалева.

# 436
Благодаря много!Ще го имам предвид  Simple Smile

# 437
  • Точно където трябва
Някой ще препоръча ли добра лаборатория в Пазарджик?

# 438
Зинвест в Бялата къща.  Peace

# 439
Ами то освен лабораториите в болничните и клинични заведения,само Бялата къща остава като алтернатива....

# 440
  • Buffyworld
В ХЕИ / сега май е РИОКОЗ - сградата до болницата / - на третия етаж също има лаборатория.

# 441
Има лаборатория и в новата кооперация на центъра срещу Галерията-кафето - входа е между кафето и оптиката.

# 442
  • Точно където трябва
Благодаря. Мисля, че ще отида в Зинвест. Някой, ако е правил там да сподели кръвни изследвания на същия ден ще излезнат ли?

# 443
В ХЕИ / сега май е РИОКОЗ - сградата до болницата / - на третия етаж също има лаборатория.
Има лаборатория ,но не работят  с направления ooooh! Пуснах там една микробиология на баткото ,имах направление ,но н еми го приеха.Съгласих се да платя и да чакам 3 дни .при получаването обаче ,се оказа ,че няма как даплатя там и ме пратиха чак на регистратурата в спешното за да платя тези 15 лв.Голяма неразбория ,голямо нещо ooooh! ooooh!

# 444
Аз си правя изследванията там,в Бялата къща,резултатите излизат на следващия ден,но още същия ден можеш да ги видиш в интернет.

# 445
  • Пазарджик
Момичета,помагайте-трябва ми мамолог.Казаха ми,че мога да ида и в сградата срещу галерията.Какво има там?Не знам къде да отида.

# 446
Вече обсъждахме темата. Д-р Симова в Ескулап е най-добрият избор.  Peace Има два варианта: с направление отиваш в Ескулап, там те снима една сестра на мамографа и ти казва след колко време да отидеш на рецепцията да си вземеш разчетената снимка с подробен коментар от д-р Симова. Лошото е, че нямаш контакт със самата лекарка. Иначе може да си запишеш час за д-р Симова да те прегледа на ехограф. Струва 20 лв (или 25, не помня точно), но ще можеш лично да обсъдиш с нея случая.

За мамографа е много важно да отидеш между 9-тия и 12-тия ден от цикъла. Сигурно знаеш. Отново не съм сигурна за датите, но АГ специалистите, които издават направлението са наясно. Успех! И дано не е нищо сериозно.

# 447
Здравейте! Преди време се интересувах за добър личен лекар в Пазарджик, а сега въпросът ми е по-конкретен. Някой знае ли такъв в Ескулап? Много ми е близо и искам да се запиша там, но не знам кого да избера.  Embarassed Confused

# 448
Мои приятели живеят до Ескулап, но личният им е в Здраве... Ние също сме при него.
Иначе мисля, че Данчето с трабанчето беше препоръчала личен лекар за дете в Ескулап. Разтърси се назад в темата, ако не се включи никой да ти пише.

# 449
Аз съм препоръчвала д-р Митева в Ескулап.Но това само от препоръки на мои близки .Аз водя децата при д-р Пиронова във "Вива".

Общи условия

Активация на акаунт